Нашите second hand находки- тема 48

• 81 675
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте! Да се разпиша и аз Sunglasses

# 556
# 557
Днес ме подхлъзна този код, видях едни Levi's мой размер за 35 лв. и добавих още два панталона, за да станат 50 лв. за да мога да го използвам:smiles:
Скрит текст:

# 558
Здравейте, мога ли да попитам за колко дни трябва да очаквам Remix да ми върне парите? Заявих виртуален портфейл. За пръв път поръчвам и връщам. Малко ме е яд, явно трябва повече артикули да се поръчат, за да може да връщаш с една доставка. И на всичко отгоре взех една рокля и същата вечер с майка ми разгледахме и тя ме накара да поръчам още по една. Поне втората я запазих. Така че набутах се яко с доставки...

# 559
Щом сте заявили, че искате във виртуален портфейл да ви върнат сумата, ще я получите веднага след като те получат артикулите

Ужасно ме дразни прекалено високата цена за доставка при Ремикс. Безумно висока, а няма друга опция

# 560
Аз до сега не съм поръчвала от Ремикс та съм в чуденка!
Харесах обувки които са 39 номер, а като дължина на стелката пише 29 см.
Нося много на марката и съм твърдо 39 номер, а стъпалото ми е 25 см.
Как да разбера кое са сгрешили?

# 561
  • Sofia
Обадете им се и питайте.
Няма как да е 29см.
Това отговаря на 45-46номер.

Само тяхната доставка ли е увеличена?

# 562
Здравейте! Да се разпиша и аз Sunglasses
Еха, завиждам Laughing
Обожавам платнени торби, винаги забърсвам по някоя от вторите, тази е разкош!

# 563
Ужасно ме дразни прекалено високата цена за доставка при Ремикс. Безумно висока, а няма друга опция

А, има - като поръчаш за над 130лв. Grinning (Ако и тази сума не са я вдигнали).
И за да не е спам, одобрените неща от последната поръчка на ММ:
Скрит текст:

Повечето са с етикети.

# 564
При виртуалния портфейл парите са зареждат веднага там, а ако поръчаш от него да ти ги прехвърлят в сметка, пак чакаш 14-тия ден.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 11:45 от Анонимен

# 565
  • София
От месеци, да не кажа година не съм поръчвала от ремикс. С код за -40 снощи супер пазар направих, само нови стоки с етикет.
Изпаднах в роклено умопомрачение, някой пуловер, два чифта сникърси, едно палто и сега чакам Laughing

# 566
Здравейте, мога ли да попитам за колко дни трябва да очаквам Remix да ми върне парите? Заявих виртуален портфейл. За пръв път поръчвам и връщам. Малко ме е яд, явно трябва повече артикули да се поръчат, за да може да връщаш с една доставка. И на всичко отгоре взех една рокля и същата вечер с майка ми разгледахме и тя ме накара да поръчам още по една. Поне втората я запазих. Така че набутах се яко с доставки...

На мен ми бяха казали, че има 14 дни срок за обработка на връщането, след като колета е получен при тях.
Бях питала изрично, защото никъде не го намерих в общите им условия.

Първия път доста почаках (около 10 дни) , втория - беше само 2-3 дни.

# 567
  • София
Може да отложите доставка и да ви обединят поръчка.

# 568
  • Sofia

Нещо сметката не излиза 🤑

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 22:26 от Doli

# 569
  • Под Сините камъни
От вчера
Чисто ново от Мания Лов за находки, на брой 50лв с ваучер за 5лв ми излезе 45лв
Имах намерение да го дам на синковеца,  ама ММ каза, че е женско и аз май ще го нося. Малко ми е голямо, но за по- студено време и с по дебел суитчър ще е добре
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт