Сега, след смъртта на свекъра, мъжа й има наследени по равно дялове от фирмата с братята си /не зная защо не се споменават сестрите/. Явно свекървата продължава да рие дъното спрямо Ганели, защото, според мен е намислила да прави завещание, в което да лиши най-големия си син от нейното наследство, а да прехвърли на "доказано с тест внуче". Именно, за да не може Ганели по никакъв начин да добие някакви права във фирмата /било след развод или унаследяване/ . За дела на свекъра не е могла нищо да направи.
Та онова доброзорно прехвърляне на дяловете от мъжа й към братята му ме кара да мисля, че "приемането" на Ганели във фамилията към днешна дата е на ниво общуване, но на ниво фирма - нъц. И не смятам, че колкото и да се правят, че са против поведението в "общуването" на майка си, на фирмено ниво не са 100 процента съгласни с нея. В края на крайщата така за тях пая ще е по-голям. Пък нека най-големия брат бачка като луд за общия просперитет.
Хич не е улаво бабето. Обаче мъжа на Ганели вече е крайно време да докаже, че освен за детето им, мисли и за нейното осигуряване за вбъдеще, ако нещо се случи с него. Тя достатъчно е опъвала каиша във връзката им. Ако остане сама с детето им какво? Тя да е все така безгласна буква заради драгоценната му фамилия. Да има за братята и сестрите му, а за съпругата и детето му? Ааааа, ядосах му се и на него. То бива калабрийски матриархат, бива, но Той вече е най-големия мъж във Фамилията! Да мисли за просперитета на собственото си семейство!
ПП - за мен тази свекърва води всички класации за гаднярка!