И бях напрегната, без да сравнявам с другите, защото знам какво е. Сина ми обича тази жена, щом е създал деца с нея, а на мен да не ми пука 🙄
При новото (за мен) разбиране за семейство може това да е нормално. Радвам се, че нашето семейство е от старомодния тип.
Но признавам ,не е същото. Отидох когато изписваха , така ми каза синът, имаше причина , мога да напиша - да занеса пари още, че нещо пресметнал грешно, някакви суми ,да не уточнявам, не потрябваха, можеше друг ден, но го мързи да ходи до поща за парите , аз пък да търча до града да пращам по еконт веднага не мога. По-бързо бе да ги занеса.
Та отидох когато ме повика ,макар тук 10 страници да дебатирахме разни неща.
Стояхме под 2 часа със сватовете , искаха да мине виждането и чао ви ,на месеца отидох.
Ръцете на сина ми са в ред, къпа си децата, помага с всичко ,две са, та нямаше нужда, не съм и искала да стоя ,подхвърлих, майка и каза ,те си си поживели, сега им е ред да гледат и край.
Пък ти как четеш и как разбираш е твоя работа и проблем.
Не , не се разбирам със снаха си, малко общувам, интелектуално е перфектна за мен, говорили сме ,но като характери не ставаме на едно място. Търпим се. Особено след като се родиха внуците.
Не се е омъжила за мен. да се оправят двамата.
Боли ме и за нея ,по твоите причини ,свързана е с нас, старото семейство чрез сина ,ако не е добре , и той не е. Боли ме и като за човек, като за всеки ,но да се правя че ми е дъщеря не мога.
Мечтаех нещо такова ,видях ,че няма да стане ,край.
Вече не пътувам ,така че е свободна от нашествие ,тук съм когато искат да ме видят и аз тях. С изпрани ,застлани чаршафи ,колкото мога почистено навсякъде ,наготвено и за вземане , и се радвам на децата До там.