Коремът вече си личи, ДЕКЕМВРИйче в него спи. - ТЕМА 10 (2023)

• 53 049
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
Предлагам веднага Grinning Отваряш сайта на Adac ТУК ЦЪК
отбелязваш отстрани възрастовата група и търсиш тези с най-добри показатели - между 1.5 и 2.3 горе долу. Когато влезеш вътре в конкретното столче, можеш да видиш отдолу кой показател сваля оценката му и кой показател е добър.
Cybex Aton, Britax, Joie, Maxi-Cosi. Някои са по-скъпи, други по-евтини (цените в Адак не са много релевантни, търси по сайтовете колко струват реално). В немските сайтове може да вземеш хубаво столче за около 400-500 лв, което е много поносимо, предвид, че Чиполино,Лорели и пр. са по 200 лв вече.....

# 436
Предлагам веднага Grinning Отваряш сайта на Adac ТУК ЦЪК
отбелязваш отстрани възрастовата група и търсиш тези с най-добри показатели - между 1.5 и 2.3 горе долу. Когато влезеш вътре в конкретното столче, можеш да видиш отдолу кой показател сваля оценката му и кой показател е добър.
Cybex Aton, Britax, Joie, Maxi-Cosi. Някои са по-скъпи, други по-евтини. В немските сайтове може да вземеш хубаво столче за около 400-500 лв, което е много поносимо, предвид, че Чиполино,Лорели и пр. са по 200 лв вече.....
Много ти благодаря, ще ги разгледам 😃

# 437
  • София, България
Няма за какво, ако имаш колебания и въпроси вече за някое конкретно столче, пиши тук да го видим и сравним с други Simple Smile Моят съвет е да НЕ се хвърляш на голям възрастов диапазон. Гледай първо 0-13кг или 0-18кг пък после ще вземете вече 18-36кг Simple Smile

# 438
  • София
Оо и ние този сайбекс ще поръчаме, даже сме взели коша за новородено, столче за кола, ама шаси и 6+ не сме взели още а и не бързаме, на първо време ни трябва само столчето за кола. Ние взехме Сайбекс Атон 5, сега мисля че пак беше намалено в Айко.

# 439
Поздравления на всички за покупките! Със здраве и удоволствие да се ползват!

Аз хич не исках да се купува още нищо, струва ми се рано, а е и ретро Меркурий все още Laughing , но мъжът ми голям ентусиазъм и в крайна сметка взехме легло, матрак, скрин и разни текстилни неща от Икеа. Ще ги сглобяваме обаче ноември, че в момента ползвам стаята за други цели.
Отделно поръчахме от немски Амазон помпа за кърма по препоръка от тукашната темичка - ама забравих марката, но беше на двойна на отлична цена от 47 евро и доста висок рейтинг, комплект бутилки от Авен, машинка за бял шум и уред за размразяване и затопляне на Нук. Стерилизатор също поръчахме - някакъв доста бейсик на Кангару Песто.
Май остана вана за къпане, още няколко дребни неща за стаята и вече дрехи и козметика и викам да приключваме.

Можете ли да дадете препоръка за адаптирани млека? Иска ми се да попроуча предварително и да имам 1-2 кутии вкъщи.

# 440
Ние столче за кола взехме cybex cloud z2 с база. Мисля, че е с доста добра оценка и за това се спряхме на него,тъй като сме всеки ден с кола на някъде. А за количка съм в чудене за cybex mios.

# 441
  • София, България
Недей с АМ да взимаш предварително. Мъжа ти или някой друг ще вземе като родиш. Ако много много държиш да си подготвена, попитай в болницата какво АМ им дават и вземи същото. Simple Smile

# 442
  • София

И моята бебка тежеше толкова в тази седмица ❤
Може ли адреса на тази аптека в Лагера да не ви занимавам да ми купувате, иначе обиколих много аптеки в София и все няма…

https://goo.gl/maps/ncaERYisDcSvQ7iL7 Това е адреса на аптеката Simple Smile

# 443
  • София
Честити покупки Смоуки!

За АМ, не бързай, изчакай да видиш какво дават в болницата и как го понася и тогава ще вземете. Ние сме давали на ХИП.

# 444
dzhbin Мен ми харесваше сивия цвят на този модел, но трябваше да чакаме 8 седмици. Нас не ни се чака и затова я взехме тази във синьо. Беше единствения цвят който имаха във магазина.

Нашата седалка за кола е Cybex Aton S2. Според оценките, а и от приятелки много ги хвалят седалките на Cybex и поткрепям горните препоръки на мамите.

# 445
Чети ви с интерес и анализирам хахах
Имам питане ....
Може ли да ползвам кошницата за кола докато избера столче и до кога?
И относно къпането... от самото начало ли къпете бебенцето във ваната?

# 446
Да, кошчето е до 1 годинка (12 или 13 кг беше), няма нужда да се взема друго столче..то за тази възраст ще е пак кошница Grinning Има едни комбинирани столчета (0-36 кг), но не се препоръчват.

# 447
И на мен ми се пазарува, но засега само едно одеалце съм поръчала, че да не изчезне пак Satisfied
Понеже ще се местим скоро в нов апартамент, искаме директно там да дойдат нещата, затова изчаквам, ноо иначе уж съм избрала всичко, а търпение и аз нямам Simple Smile

Днес бях на преглед в 27с., всичко е наред и бебка си расте, станала е 1088гр. Обаче нещо АГ не ме отрази (така, както исках Simple Smile ) за проблема ми със стомаха. От 2 дни имам някакви леки спазми и един път не беше ок ходенето по-голяма нужда. Та, ми каза да внимавам какво ям. Питах за пробиотик, ама явно не им е фен иии общо взето каза да пия спазмалгон. Но на мен, като че ли ми се ще, нещо по-смислено да взимам, не толкова за болката, колкото за оправяне на проблема. Сещам се за иберогаст, но не знам дали е подходящо за бременни. Вие нещо да препоръчате? Thinking

# 448
Леле, колко сте напреднали с покупките... Аз съм до никъде. Ни легло, ни маса за повиване, ни количка... Абе нищо не съм купила освен уред за затопляне на храна (и то защото имаше намаление в Амазон тогава) и някоя друга дрешка. Grinning А лошото е, че не съм и харесала нищо.
Уж до края на следващата седмица съм си наложила да харесам и поръчам някои основни неща.
И да се оплача. Пуснах днес изследвания и на бактерии в урината пише + (positive). Disappointed Вече се чудя какво да правя. Иначе левкоцитите са по-ниски отпреди влизането ми в болница. Тогава бяха 12-14 на поле, а сега са  6-7. Но CRP ми беше 3.6,а сега е на границата 4.9. Чудя се дали да не отида на уролог. Нефрологът вече няколко пъти каза, че не вижда никакъв проблем с бъбреците. Какво ще ме посъветвате? За нефроложката има часове чак за 29.09., а за уролог за 18.09. Хемоглобинът още не ми е излязъл, да видим и там какво съм надробила.

# 449
Днес бях на преглед в 27с., всичко е наред и бебка си расте, станала е 1088гр. Обаче нещо АГ не ме отрази (така, както исках Simple Smile ) за проблема ми със стомаха. От 2 дни имам някакви леки спазми и един път не беше ок ходенето по-голяма нужда. Та, ми каза да внимавам какво ям. Питах за пробиотик, ама явно не им е фен иии общо взето каза да пия спазмалгон. Но на мен, като че ли ми се ще, нещо по-смислено да взимам, не толкова за болката, колкото за оправяне на проблема. Сещам се за иберогаст, но не знам дали е подходящо за бременни. Вие нещо да препоръчате? Thinking
Аз не съм спирала да пия пробиотик - и преди бременноста, и по време. Просто сменям марките като ми свърши опаковката. Едва ли е заради него, но стомахът ми е окей и не съм имала големи неразположения включително и по време на пътувания.
Нямаш нужда от рецепта - може да питаш за препоръка в аптеката и да си вземеш пробиотик.

Общи условия

Активация на акаунт