Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 223
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Моля за помощ🙂
На пода на банята,точно под душа се получава едно наслояване предполагам от шампоани,сапуни и т.н.,което не мога да махна.На допир е като восък,може да се изчегърта,макар и трудно,но ще надраскам плочките.Пробвях с обезмаслител,но не ми се получи,търках с четка,пак не стана.Предполягам решението е парочистачка и с високата температура да го разтопя един вид,но за съжаление нямам.
Можете ли да ми препоръчате някакъв препарат,който би могъл ад разтвори таво наслояване.Нещо силно и ефикасно.Прилагам и снимка.
Хубав ден.

# 136
ПС : Майка ми оцвети една чисто нова бяла тениска на брат ми . И стана светло розова , следващия път като я пусна пак стана чисто бяла . Не знам какви магични неща стават в тая пералня. Чорапите вечно ги няма , дрехите оцветени ..
Как падна боята от тениската? Аз боядисах едни дрехи, пуснах ги с препарат за третиране на оцветени дрехи на HG - никакъв резултат...

# 137
ПС : Майка ми оцвети една чисто нова бяла тениска на брат ми . И стана светло розова , следващия път като я пусна пак стана чисто бяла . Не знам какви магични неща стават в тая пералня. Чорапите вечно ги няма , дрехите оцветени ..
Как падна боята от тениската? Аз боядисах едни дрехи, пуснах ги с препарат за третиране на оцветени дрехи на HG - никакъв резултат...
Аз лятото писах за такъв казус 😁 и моите бяха розови..  пуснах ги на по-висок градус с 3-4 цветоулавящи кърпички, подейства. При по-засегнатите дрехи не се получи от първият път. Но мога да кажа, че вече няма и помен от оцветеното!

# 138
  • София
Оцветено пране съм оправяла веднага след като го видях, пуснах втора пералня, на 60С, с прах за бяло, 2 или 3 цветоулавящи и се оправи.

# 139
  • София
Моля за помощ🙂
На пода на банята,точно под душа се получава едно наслояване предполагам от шампоани,сапуни и т.н.,което не мога да махна.На допир е като восък,може да се изчегърта,макар и трудно,но ще надраскам плочките.Пробвях с обезмаслител,но не ми се получи,търках с четка,пак не стана.Предполягам решението е парочистачка и с високата температура да го разтопя един вид,но за съжаление нямам.
Можете ли да ми препоръчате някакъв препарат,който би могъл ад разтвори таво наслояване.Нещо силно и ефикасно.Прилагам и снимка.
Хубав ден.

Магическата гъба маха всички наслоявания, но ако площта е голяма е доста трудоемко

# 140
Благодаря ти,ще пробвам.Не е голяма площта.

# 141
Здравейте,не е точно по темата,но исках да попитам как почиствате пода си?
Взех наскоро Керхер ,но определени вече мисля,че не е подходяща за ламинат и паркет,а не знам защо банята не мога да изчистя с нея тк съм свикнала с препарати.
Някакъв уред от който да сте доволни на мокро почистване?
Много благодаря

# 142
  • София
Доместос и малко търкане. Пада всичко. Препарати всякакви за баня също свалят тези наслоявания. Даже с веро ще паднат.

# 143
Доместос и малко търкане. Пада всичко. Препарати всякакви за баня също свалят тези наслоявания. Даже с веро ще паднат.
За съжаление не падат,изпробвала съм всички налични препарати в къщи.Търках с гъба,с четка - не става, едно такова се хлъзга по повърхността, а е много фин слой.

# 144
  • София
Аз нищо не виждам на снимката, но нещо с оцет, цитрус, препарат за варовик? Ножче за съклокерамини котлони... В мн краен случай...  Да не сте правили нещо из банята със силикон, така както го описваш хич не прилича да е от шампоани и сапун.

# 145
Моля за помощ🙂
Хубав ден.

Купи си препарат с оцет - мирише гадно, но смъква такива петна на секундата, без търкане. Преди да си ремонтирам банята имах бели плочки на пода, които ми правеха такъв проблем. Чистех ги с препарата на Фрош със оцет. Не знам дали го има още, но все има някакъв подобен препарат. По принцип миришат много гадно, но чистят добре.

# 146
Пулирапид има вариант с оцет. Много добре почиства всички наслоявания.

# 147
Опитайте с

# 148
Това може да разяде фугите, много е силно.

# 149
И да свали гланца на плочките. След това винаги ще изглеждат захабени, с каквото и да се чисти.

Общи условия

Активация на акаунт