Какъв интимен гел ползвате?

• 107 806
  • 963
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Доволна съм от Лактацид и интимния гел на Билка.

# 856
   Красная линия. Много съм доволна, но само от червената опаковка. Пробвах бялата, но не ми хареса. Себамед също не ме кефи.

# 857
  • Пловдив
LACTACYD и аз съм доволна от него
Peace

# 858
Аз съм много доволна от Лактацит, интимния гел на Нивея и този на Ейвън Simple Smile

# 859
някой ползвал ли е лактацит гинекологичната течност

# 860
Лактацид използвам и аз. thumbsup

# 861
Ползувала съм Лактацит,Ейвън,Леокрема....Вчера си взех розов на Нивеа. Доволна съм от всичките

# 862
Лактацид използвам и аз. thumbsup
и аз ползвам лактацит,много съм доволна

# 863
Използвала съм Лактацид, и бях доволна от него. След като свърши и взех интимен гел на Малиция - също нямам забележки  Simple Smile

# 864
От скоро има на пазара нов интимен гел,от аптеката ми подариха малка мостричка и съм доволна на Dr.Wolf казва се Vagisan,някой има ли повече информация?

V koq apteka ti podariha mostra, za6toto za prav pat 4uvam na nqkoi da sa mu podari mostra na tozi intimen losion. Az go polzvam i sam mnogo dovolna. Toj ne e nov staroto mu ime be6e DErkomme famme Simple Smile

# 865
  • У дома !
Най-съм доволна от интимния на SEBAMED

# 866
Mil mil - повече от година си купувам само този, много съм доволна, преди ползвах на Красная линия, но сегашния ми е къде къде по-добър Peace

# 867
Аз ползвам само на Care Freе и съм доволна, но мисля да пробвам и  на лактацит Peace

# 868

Вече използвам само медицинска козметика, защото не искам да понасям поражения от гелове, които не са клнично изпитани /нищо, че на повечето пише така/

# 869
това интимни кърпички ли са в аптеките ли ги продават каква им е цената

Общи условия

Активация на акаунт