Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 299
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Понякога даже бих заложила на котка, имахме една, разнасяше дрехи така.

# 286
  • Там където
Понякога даже бих заложила на котка, имахме една, разнасяше дрехи така.

И това е вариант, моята носи и то все нови и изпрани Simple Smile Да видиш ти няма ли да си прибираш прането в гардероба..хахха. Даже беше пренесла тежко малко килимче по стълбите в мазето до една стая, където тя обича да лежи.

# 287
Аз в магии не вярвам. За мен е доколко човек допуска лошата енергия до себе си. Правени са ни като семейство, като дете съм откривала по тавана яйца с конци и всякакви други такива типични предмети. Не са ни се случвали лоши неща в детството ми.

# 288
Магията не се прави от всеки. Доста скъпа е и не мисля, че една хазайка, съседка или който в да е ще даде куп пари за глупости .

# 289
Магията не се прави от всеки. Доста скъпа е и не мисля, че една хазайка, съседка или който в да е ще даде куп пари за глупости .
DIY магия, иначе разубедихте ме и ме успокоихте, че не е магия, макар че нямам обяснение все пак как се появиха от нищото там, но като четох за паралелните реалности, дето нещо веднъж го има, веднъж го няма, може и това да е. Simple Smile

# 290
ти май почваш да ни тестваш

# 291
ти май почваш да ни тестваш
Хахах, не, просто се зачетох в тази тема и се отнесох във всякакви направления

# 292
  • София
Има ли смисъл да ни тества? В една паралелна реалност ще издържим изпита успешно, в друга - няма, а в трета - ще се окаже, че ние сме тествали нея през цялото време. Simple Smile

# 293
Това е в сила за всички тролове.

# 294
Трол или не - това пак си е опитност - и за нея, и за нас. Така че - полза имаме всички. Grinning

# 295
Ставам в петък сутринта и отивам да си взема едно хапче, след което не трябва да се яде, затова го пия като се разбудя рано и после си доспивам. Стоя с гръб към фурната, на която имаме часовник. Не знам защо, но решавам, че ще се пробвам да позная колко е часът. Първото, което ми мина през ума беше 8:38 ч. Сама се учудих защо си го мисля, при положение, че обичайно се будя м/у 6 и 7 ч., но решавам, че няма да правя втори опит, а ще се пробва с този. Обръщам се и замръзвам - точно 8:38 ч. Laughing
До неделя се шегувах с мъжа ми, че трябва да пусна тото, като 8 и 38 трябва да присъстват задължително. Много рядко пускам, защото хич не вярвам, но ако го направя веднъж на 5 г., е 6 от 49. Снощи ме пита - пусна ли тото? Аз - не. Той - 8 и 38 ги има! Изпуснах си късмета Trollface

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 13:21 от Не се сърди, човече

# 296
Не съжалявай, щеше да имаш двойка. 😁

# 297
Това ме подсети за една случка. Караме си по магистралата(в Българския северозапад) и покрай нас минава някаква ретро кола. Изведнъж един глас в главата ми каза ,,Понтиак от 1950,, и направо ми се сви стомаха от някакво странно чувство. Питам мъжът ми каква е колата, той  каза,че не знае. Никой от нас няма интерес към ретро коли, аз и към нормални нямам. Викам, има ли такава марка коли Понтиак? Той-май има, ама дали не бяха мотори? А гласчето в главата ми пак супер категорично настоя-Понтиак!
Проверих в интернет и да, Понтиак от 1952г .

# 298
Не съжалявай, щеше да имаш двойка. 😁
Предвид числата, които пускам, минимум тройка щеше да е. А кой знае, прозрението можеше да ме осени и посочи пътя към джакпота Laughing

# 299
  • Там където
Има такива упражнения- ползват ги военните при техни паранормални проучвания. Трябва да познаеш номера, числа, марки и какво ли не от разстояние. Аз имам такива попадения с номера на коли- питам се на четно или нечетно завършва номера, дори цели номера познавам. Но само когато съм "във форма", имам и съвсем заземени дни Simple Smile Ни интуиция, ни трето око Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт