Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 332
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Баща ми като бях дете разказваше за синът на шефа му как изведнъж се побъркал,нещо му станало с главата,възраст около 20г.Къде ли не го водел шефът на татко,имал възможности,но не открили какво се случва като диагноза и причина.Опрял до гледачки,казали му,че е облякъл еди каква си дреха от втора употреба и чрез нея превъртял,била е на психично болен човек.Сменили целият гардероб на момчето,поуспокоил се,но не се оправил напълно.Наистина бил купил от втора употреба въпросната дреха.
Вярвам,че има нещо.

Развил е шизофрения просто. Точно на 20 се отключва с пълна сила. Със сигурност и преди това е имал признаци, но просто хората ги отдават на урочасване и обличане на чужди дрехи и затова после - ама, какво му стана, някой го урочаса.

# 496
Аз имах И аз имах една блуза преди години, с която винаги ми се случваха лоши неща. Понеже не съм суеверна, упорито си я носех. Всеки път си казвах "хайде сега, глупости".
За последно я облякъл, когато ме нападнаха и обраха на улицата. Първата ми работа,след като се прибрах, беше да я хвърля. Беше нова, не от килограм, но ето.

# 497
Аз имах И аз имах една блуза преди години, с която винаги ми се случваха лоши неща. Понеже не съм суеверна, упорито си я носех. Всеки път си казвах "хайде сега, глупости".
За последно я облякъл, когато ме нападнаха и обраха на улицата. Първата ми работа,след като се прибрах, беше да я хвърля. Беше нова, не от килограм, но ето.
Моя позната имаше бельо, с което ходеше на изпити (пример за положително влияние на дреха). От един момент нататък естествено ги ползваше като талисман, а не по предназначение, но си ги носеше в джоба докато завърши. . Разбира се, всичко е в главата.

Аз също не съм суеверна, и набожна не съм, но имам интересен случай. Преди да тръгна за чужбина отидох на откриването на учебната година в медицинския университет във Варна. Бяха поканили свещеник да освети събитието. Той приключи словото си и тръгна с менче със светена вода да пръска присъстващите. Като стигна до мен, без да иска изля менчето върху мен. Всичката светена вода се изля отгоре ми! Скоро след това срещнах мъжа си, оженихме се, забременях и родих. Зная, че е съвпадение, но ми харесва да си мисля, че е от светената вода. Simple Smile

# 498
  • София
Да бяхте посетили сесия на ГЕРБ с тая дреха Joy

Ядец! Трябваше да се сетя по-рано! Благодаря за добрата идея, впрочем! Късно е, но идеята си остава добра! Само не знам как щях да ги навия да ме пуснат там. Ама няма какво да го мисля Нероден Петко!

# 499
Да бяхте посетили сесия на ГЕРБ с тая дреха Joy

Ядец! Трябваше да се сетя по-рано! Благодаря за добрата идея, впрочем! Късно е, но идеята си остава добра! Само не знам как щях да ги навия да ме пуснат там. Ама няма какво да го мисля Нероден Петко!
Ако не там, все някъде ще те пуснат. Където и да отидеш - няма да сбъркаш, даже най-добре да са накуп всичките Simple Smile

# 500
  • София
Направо в парламента да отиде! И в Министерския съвет. И да вземе да нареже блузата и да остави парчетата в съответните институции Simple Smile

# 501
  • BG-DE
И аз като студентка имах "късметлийски" екип за изпити 😂 явявах се облечена все с тези дрехи докато един път не ме скъсаха и дотам  беше 😂 Според мен и в двата случая, лош или добър шанс, в голяма степен роля играе и автосугестията 😊

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 13:28 от Menerva

# 502
Нямам спомен да имам лоши случки с определени дрехи. Работя в малка книжарница, предлагаме копирни услуги и няколко пъти се случва клиенти да казват, че копираните при нас документи им носят късмет.  Приемах го с усмивка и като комплимент, явно предаваме позитивна енергия на клиентите, въпреки че помещението не ми харесва и имам чувството, че нещо ми тегли от енергията.

# 503
Аз така тази година бях консултант по една продукция (дума, с която доста се злоупотребява но не се сещам за друга) и то взеха, че се появиха точните хора на първия и на третия ден, от нищото.
Реално две седмици ми бяха отделили за това Joy
Викам им, трябваше да работя талисман, ама на, плащайте сега консултация

# 504
Внимавайте с дрехи и вещи втора употреба! Работех в дом за възрастни хора и знам, че като почине някой, всичките му неща отиват за втора употреба, включително пердета и мебели. Нали не искате да спите в чаршафи, на които някой е починал? Или да носите жилетката му?

# 505
  • Sofia
А по почивки и хотели свои чаршафи и кърпи ли носите?
Същото е и с дрехите ВУ.
Перат се и са ок.

# 506
Концепцията за втора употреба така се промени, че вече изобщо не става въпрос за чаршафи и дрехи от дом за възрастни. Такива дрехи се даряват или се правят на парцали и се рециклират. Идеята на втората употреба е преди всичко рециклиране и преизползване, с цел по-малко консуматорство.

# 507
  • Deutschland
Снощи се зачетох в един немски форум. Един потребител беше качил снимка от парти от 2019 година, на която се вижда полупрозрачно тяло на дете. Пишеше, че е имало парти някъде и това дете се появило на една от снимките. На партито били само възрастни.
Вижте я и вие.

# 508
Снощи се зачетох в един немски форум. Един потребител беше качил снимка от парти от 2019 година, на която се вижда полупрозрачно тяло на дете. Пишеше, че е имало парти някъде и това дете се появило на една от снимките. На партито били само възрастни.
Вижте я и вие.

Очевиден дефект на снимката - наслагване, имам такава от детската градина и още я пазя.

# 509
Имам такива снимки, правени с апарат.

Общи условия

Активация на акаунт