Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 324
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Plovdiv
Зависи с какво е снимана, 2019 е малко вероятно да е с фотоапарат. Сигурно е правена с телефон, а с него няма как да стане наслагване на кадри

# 511
е то зависи и колко истина има в чуждите разкази...
(иначе все още се снима с апарати)

# 512
  • Plovdiv
Така е, но масово е с телефони вече, а и апаратите повечето са цифрови, а не с лента и не става наслагване на кадри

# 513
Имах подобна снимка със смартфон. Но не хора, а сгради се бяха застъпилили, жалко че не я пазя, не предполагах, че е нещо необичайно.

По повод предните страници, окото много лъже. Преди няколко години бяхме на море, ставам през нощта и виждам мъж да стои на балкона, бяхме на 6 ет. Сърцето ми изхвъркна! Но като си промених позицията видях, че образът се получава от сенки. Една снимка на дъщеря ми като малка, под определен ъгъл изглежда все едно е мечка, голяма мечка гризли Laughing Още един случай, тя беше на 5-6 г., влизам в стаята ѝ и я виждам със силиконови чорапи до средата на бедрото. Онемях! Оказа се ефект от пуснати до половината на прозореца щори. С човек в кола също ми се е случвало. От някакво дърво падаше сянка, която оставяше впечатление за коса около подглавника. Няколко пъти се връщах, докато разбера откъде идва. А по селските домове нощем съседи редовно мминават през съседни огради да си "харесат" по нещо.

# 514
  • София
Старият ми апарат ги правеше такива - съединяваше 2 снимки

Обаче тази е номер 1. Първото ми Аз се разхожда по мостчето, а второто се мие в реката Simple Smile
Ако се вгледате се вижда къде е разделението, ама много сладко са се напаснали дърветата и камъните

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 19:43 от Светулчица

# 515
  • Terra incognita
И с цифррови апарати и телефоки се случват бъгове. За мен на снимката е точно такъв бъг, нищо странно няма.
Обикновено духовете, заснети случайно, не изглеждат така цветно и двтайлно.

# 516
Снощи се зачетох в един немски форум. Един потребител беше качил снимка от парти от 2019 година, на която се вижда полупрозрачно тяло на дете. Пишеше, че е имало парти някъде и това дете се появило на една от снимките. На партито били само възрастни.
Вижте я и вие.
Скрит текст:
Отражение върху прозорец.

# 517
  • Sofia
И аз имам такива забавни снимки,но все снимани с апарат с лента.

Извинявам се,че ще споделя за сън 😏,но беше странно съвпадение...
Вчера нося както винаги готвена храна и др.хран.покупки на майка ми...говорим си разни неща и тя ми казва,че сънувала същата нощ починалата си сестра как прави баница и се чуди дали със сирене или извара да е 🥺...,без да знам за съня,сутринта правих баница със сирене от която занесох и на мама...,бях купила и извара 🤔

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 00:18 от Doli

# 518
Странното е, че науката до ден днешен не може да си обясни толкова много неща, например защо светлината е едновременно частица и вълна, което трябва да ни подскаже колко сложно е устроен нашият свят. Докато за съфорумките тук няма нещо, за което да нямат обяснение.

# 519
Здравейте! Случайно попаднах на темата ви и ми стана много интересно! Винаги са ми били тръпки такива неща, и вярвам, че всичко е много по-магично, отколкото се вижда на пръв поглед. Със сигурност ще ви изчета, след като разкажа и аз една от случките, които са ми се запечатали по-силно. Беше преди няколко години, може би 4-5. С един приятел бяхме в парка само двамата, по точно бяхме в центъра на стадиона в парка. Беше лято, към 23 вечерта, надявам се че няма да ме отсвирите ако вметна че бяхме пушили (сещате се) за разпускане. Знам, че човек може да има халюцинации и т. н., но се познавам и това не беше, всъщност дори ми е усилвало сетивата (не съм наркоманка само да кажа😄), но съм опитвала. Та говорим си ние, дори си спомням подробности, как бяхме седнали на тревата, носех си за застилане, така да си разпуснем. По принцип стадиона е осветен на входа, но там където бяхме си беше почти тъмница. Както си говорим, мисля че по това време си бяхме и легнали на тревата, изведнъж от нищото буквално, чухме нещо огромно над нас, звук на криле, но не беше птица, защото звучеше като нещо огромно просто, нямаше как да е просто птица. Нищо не успях да видя, не знам за съжаление или за щастие, защото и без това много се стреснах. Набързо се ометохме оттам. После си говорихме, той беше чул същото. И до днес нямам обяснение какво беше това..

# 520
Здравейте, да разкажа и аз.
Ученическата ми любов през 90-те. Нищо интересно, влезе в казармата и се разделихме, не съм го виждала поне 25 години. Само че той придоби някаква известност, известен е в града, от който съм родом. През годините отвреме -навреме съм му срещала постове във фейсбук и дотам, дори не ми е бил в приятелската листа.
И миналата седмица го сънувах, отникъде, посяга да ме целува, не ми е приятно, дърпам се. Учудих се сутринта, още повече, че напоследък почти не сънувам, един сън месечно или дори по-рядко, още повече пък ученическата ми любов.
Странното е, че днес разбрах, че е починал. Не съм сензитивна, рядко имам предчувствия и затова ми е много странно съвпадение.

# 521
  • до най-прекрасния мъж
Дошъл е да се сбогува.

# 522
# 523
Вече трета година,около Коледа ми се случва нещо,което много ме озадачава.Първия път,бях при моя клиентка,която току що се беше преместила в нов апартамент.Влизайки във всекидневната ,видях огромна и много красива елха.Имах много работа,за това и не се спрях да и се полюбувам,но около мен се носеше приятен аромат на бор,на смола,което повдигаше настроението ми.И когато казах на клиентката си,колко е чудесна елхата и и как само мирише,тя ми отговори,че това е изкуствена елха.Не можех да повярвам.На следващата Коледа,бях забравила за случката ,отново съм при същата жена.Работя,бързам,разсеяна съм,елхата е красива и отново около мен се разнася същия аромат.Спирам да се полюбувам на елхата и установявам ,че тя е изкуствена(няма как да помня,всеки клиент,каква елха има в дома си) и тогава се сещам за случката от предната година.Тук почти във всеки дом има огромни,красиви и предимно истински елхи,но никога не съм усещала този аромат.Тази година,същата клиентка  си е украсила естествена елха(проверих)Този аромат го няма,но отивайки при други клиенти,портиера във входа украсяваше малка изкуствена елха(от далече и личи).Когато си тръгвах се спрях да разгледам елхичката.Много оригинална Лампичките и бяха много мънички и хвърляха интересни отблясъци,а отдолу под нея имаше осветление и сняг,който пада.Трудно ми е да я опиша,но определено се позадържах доста да и се възхищавам и от нищото изведнъж около мен отново усетих този невероятен аромат на гора.Стоя си,вдишвам дълбоко и сякаш се намирам в борова гора.Знам,че това е невъзможно,но продължих да го усещам,докато не излязох от входа.При първите два случая,мога да си го обясня,но при третия случай ,в който знаех,че елхата не е истинска,ми се стори много странно

# 524
Вече трета година,около Коледа ми се случва нещо,което много ме озадачава.Първия път,бях при моя клиентка,която току що се беше преместила в нов апартамент.Влизайки във всекидневната ,видях огромна и много красива елха.Имах много работа,за това и не се спрях да и се полюбувам,но около мен се носеше приятен аромат на бор,на смола,което повдигаше настроението ми.И когато казах на клиентката си,колко е чудесна елхата и и как само мирише,тя ми отговори,че това е изкуствена елха.Не можех да повярвам.На следващата Коледа,бях забравила за случката ,отново съм при същата жена.Работя,бързам,разсеяна съм,елхата е красива и отново около мен се разнася същия аромат.Спирам да се полюбувам на елхата и установявам ,че тя е изкуствена(няма как да помня,всеки клиент,каква елха има в дома си) и тогава се сещам за случката от предната година.Тук почти във всеки дом има огромни,красиви и предимно истински елхи,но никога не съм усещала този аромат.Тази година,същата клиентка  си е украсила естествена елха(проверих)Този аромат го няма,но отивайки при други клиенти,портиера във входа украсяваше малка изкуствена елха(от далече и личи).Когато си тръгвах се спрях да разгледам елхичката.Много оригинална Лампичките и бяха много мънички и хвърляха интересни отблясъци,а отдолу под нея имаше осветление и сняг,който пада.Трудно ми е да я опиша,но определено се позадържах доста да и се възхищавам и от нищото изведнъж около мен отново усетих този невероятен аромат на гора.Стоя си,вдишвам дълбоко и сякаш се намирам в борова гора.Знам,че това е невъзможно,но продължих да го усещам,докато не излязох от входа.При първите два случая,мога да си го обясня,но при третия случай ,в който знаех,че елхата не е истинска,ми се стори много странно
Възможно ли е да са ползвали ароматизатор? Не знам дали е практика там, където живееш. Ако е изключено, тогава наистина е озадачаващо преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт