Случи ми се нещо странно XXVIII

• 82 252
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
За статистиката - нищо не виждам.

# 571
Къде го виждате това лице?

# 572
И аз, дето виждам образи навсякъде, нищо не виждам.
П.С. Колежката ми вика, знаеш ли че на мозайката в тоалетната има написани думи!? Викам й всеки път ей тъй за кеф я гледам (когато не съм с телефона там) да търся образи, обаче думи за толкова години не съм видяла. Я кажи, какво пише! И тя ми каза. Беше дума с три букви, забравих я, но имаше х. Отидохме, аз веднага схванах за коя шарка говори. Съответно там нямаше нищо. Дотогава я имах за много здравомислещ човек, но от него ден сериозно започнах да се притеснявам за психическото й здраве.
Разбира се, аз веднага се пошегувах и й казах, че е в грешка за думата и всъщност пише х**. 😁

# 573
E, коментирали сме и друг път, не е странно. Мозъкът има свойството да приписва познати форми на безформени неща. Лица, букви... На горната снимка първоначално абсолютно нищо не видях, след като знаех, че търся лице, "видях" дори две Joy

# 574
Аз пробвах да гледам замъглено, като на стереограма ли се казваше... По същия начин се чудя като някоя гледа "на кафе" и какви фигурки вижда, дето аз не ги виждам. Като си лежа на плажа/басейна и се загледам в облаците, там виждам невероятни неща и фантазията работи. Но с тази снимка ударих на камък.

# 575
  • София
Веднага ми бръкна в окото лицето, още преди да прочета текста. Птицата е малко на въображение или има друга, която не виждам.

# 576
Аз съм нещо сбъркана, ни мъже виждам, ни жар птица, само муцуна на кон с огнена грива. Сигурно защото работя понякога с коне.

# 577
Аз не видях съвсем нищо. въпреки богатото си въображение Simple Smile

# 578
  • София
Оххх, слава Богу не съм единствен.Никакво мъжко лице не виждам - ни младо, ни старо. Пък уж имам въображение...

# 579
  • Димитровград
Една жена познавам, която гледа "на кафе". Тя ми е споделяла, че кафето го използва за маскировка, защото я мислят за луда. Нищо не вижда в чашата, а чува гласове за дадения човек. И не получава за всеки, само за някои хора.

# 580
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли само да кажеш в кой град е тази жена?

# 581
  • Сливен
Нямам странни случки, но тази снимка ми е от бъдни вечер. Странна ми е, защото виждам мъжко лице , леко в профил,  а в дясно на него нещо подобно на жар птица с разперени криле. Весели празници на всички.

Това е дядо Коледа!

# 582
Сега видях снимката на телефона за първи път и веднага разпознах лицето на човека (досега гледах само на лаптопа и не виждах нищо. Като се зуумне също не се вижда). В малък размер снимката като се види веднага се вижда мъжко лице вляво, почти в профил. Лявото пламъче му е носът . А долният пламък му е брадата.

И птицата се вижда. Веднага се сетих за Златната гъска, като дете имах една плоча на Балкантон “Златката гъска”, едно към едно. С разперени криле.

# 583
  • Димитровград
Може ли само да кажеш в кой град е тази жена?
Жената е от Димитровград. Нямам контакти с нея, аз не вярвам в такива неща. Който вярва си намира обяснение за себе си.

# 584
Намерих обложката. Като видях пламъка, в горната част точно тази птица ми изплува в съзнанието от детските спомени

Общи условия

Активация на акаунт