Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 32 705
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Роки, за мъжете говоря. Понеже синът ми днес има рожден ден, с баща му (дева) обикаляхме по задачи за партито
(разделени сме от 2г., ако някой не ме е чел). За 10 мин.ми скъси живота. Прекръстих се и си казах, че съм имала канско търпение и добре, че отдавна не сме заедно.

# 646
  • София
На мен бившият ми къса нервите за 5 минути! 😁

# 647
  • Тра-ла-ла
Е, не всички де. Аз лично съм много отворена за новите неща. Ама това съм си аз. Каквато съм щура, ще уплаша някой мъж Дева сигурно.
Щура, щура, но май основно земни мъже привличаш. Трябва ти някой по-ведър мъж. С по-лека и оптимистична настройка към света.

Но за тази цел ти трябва да излъчваш правилните сигнали, за да го привлечеш. А ти продължаваш да си натоварена с мисли и постове за бившия.

# 648
  • София
За съжаление....

# 649
Роки я виждам с един стрелец. Оптимизъм и чувство за хумор и много интелект.

# 650
  • София
Харесвам Стрелци!

# 651
И аз. Имам много добър приятел стрелец, винаги ме вади от телешките ми дупки.

# 652
Или Овен може би , те са много заразителни с енергията си.

# 653
  • София
Дева винаги са ме привличали, защото като външност има много красиви сред тях. Често са и много скромни и свенливи, но плюсовете свършват дотук.

# 654
  • София
Имах Овен за няколко месеца. Обаче нещо не знам какво му беше, нямаше никаква енергия.
Моята НДП е Стрелец. Много си я обичам.

# 655
В картата ти  има ли стихия, която липсва или има проявление само в една планета?

# 656
  • София
Това съм запазила: И Венера в Лъв. Много Огън и Земя. И никакъв Въздух!!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 14:34 от Rockstar

# 657
  • София
В картата ти  има ли стихия, която липсва или има проявление само в една планета?

При мен това е земята, имам само една планета в Козирог. Въздушни също нямам кой знае колко.

# 658
Момичета, от много време искам да си направя професионален хороскоп. Някоя от вас правила ли е и при кого, цена също?

# 659
Рокси 😣провали ми теорията, че каквото липсва- това ни привлича😄😄😄
Ти си събрала всички стихии, как няма да се луташ?!😉

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 18:32 от ccvet

Общи условия

Активация на акаунт