Най-гадната зодия за мъж! - 6

• 33 166
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Не си права, Кетчър, да използваш информация, която в момента няма връзка с казуса. Дори не знам защо индиректно се заяде с мен (визирам чатовете)? Ето, и ти имаш своето мнение, че си видяла по конкретен начин нещата.

# 436
  • София
Раци, сър!

# 437
  • София
Грийн, не съм запомнила, че точно ти си качвала. Но за мен има точно връзка с това, което посочих. Споделям лека фрустрация, не давам наклон на темата.
Като я отворя и вместо да се посмея, все едно чета оплакванията в СО. Фермани, разочарование, хъс и накрая боднато едно - и той, дами и господа, бе зодия [...] И тук- таме некви хилещи се иконки, че да изглежда леко и ненатоварващо. Мииии ок

А ако тя е само за любовни партньори, както бе посочено днес, може да игнорирате повечето ми мнения, нямам толкова статистически значим опит за заключения.

За да съм по темата, ще разкажа една мини част от опита ми със зодията. Имах колега, на 40+, много се разбирахме в началото, не сме работили пряко заедно, в един момент започна да се цупондри и да прави номера, аз го игнорирах, като по време на ковид се засякохме и се опита наживо да ме унижи, като отказа да се здрависаме и се здрависа с тази с мен. След това се засякохме по имейли и като му поправих нещо, излезна с ЕЙ ТАКЪВ ферман с копие мениджъра как не съм му шеф, как той е на много висока длъжност и да не смея да му говоря еди- как си, последвано от ОЩЕ ТОЛКОВА изброяване какво е направил за компанията. Адски жалко изпълнение, с много болдвания и caps lock. Мина доста време, още не съм го препратила на всичките отдели, но и това ще стане. Imp

Така че аз се съгласявам, че са адски комплексари, мрънкачи, момички и като цяло не предизвикват сексуален трепет у жена. Само някакви заровени травми.

# 438
  • ВАРНА
Кечър, не разбрах този индивид коя зодия е ?

Какво е СО ?

Всяка зодия има висши и ниски проявления, та много зависи - всяко качество може да е предимство или негатив при определени условия. Някои са домошари, други авантюристи, доминанти и какви ли още не 😄

# 439
Семейни отношения

# 440
Ама наистина ли ако срещнете човек, когото харесвате и ви каже че е рак примерно, ще  му биете шута?
Не само, че ЩЕ го направя, а И СЪМ го правила.
Такова недоразумение втори път - да не казвам никога, но НИКОГА!
Да, аз също. Веднага след първия изникна втори, нищо не се беше случило, само една среща и аз не исках да продължа, когато разбрах, че е роден същия месец и година като първия. При което той иззлобя към мен, започна да ме нарежда и обижда ... че съм му изгубила времето.... нямаше дори целувка, само пихме веднъж, и веднага си показа рогата. Те могат да използват доста тежки думи без да ги е грижа как ще се почувства другия човек, но ако се почувстват отхвърлени или засегнати отнякъде изскача вътрешният им демон, разбира се, отричат, че е его - тънко като стъкло.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 19:56 от T.Valcheva

# 441
  • София
Моргана, рак рак е Joy Joy

# 442
И брат ми, и съпруга ми са раци, и двамата всеотдайни и предани, и двамата много обичам. Само че, ако има следващ живот, рак за партньор - не искам. Мъж Дева и Козирог - също далеч!
Обобщавам: за мене Рак и Дева са най-гадните зодии за мъж!

# 443
  • Somewhere beyond the moon and stars
Всяка зодия има висши и ниски проявления, та много зависи - всяко качество може да е предимство или негатив при определени условия.
При все, че споделям общото мнение за мъжете рак, не мога да не се сетя за мой близък роднина от зодията, който пък е мъж-мечта - всеотдаен, добър, жизнерадостен, авантюрист, грижовен, на моменти даже по детски наивен.
Добре, че си намери по-серт жена, да го навигира в този свят. Grinning

# 444
Ако чуя, че мъж е Дева, въобще няма и да се замисля за връзка. Примери бол 😀 Рак също - подобни на Девата, само че “хлъзгави”.
Лъв се двоумя, но като цяло не са джентълмени и обноските им липсват.
Риби - не знаят къде се намират, леко психари, въпреки че повечето Риби са мой типаж на външен вид.
Телец са ми тромави и първобитни.

# 445
Аз май съм ударила бингото, живея с рак, а асцендента му е дева.

# 446
  • София
Аз живея с тройна дева - слънце, асцендент и луна Sweat Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:22 от ~Étoile~

# 447
  • ВАРНА
За мъж Рак и преди съм споменавала - баща ми е такъв, разкошен човек. Дава мило и драго за децата си, насърчава ни да сме себе си и да разчитаме на собствените сили. Изключително толерантен, неконфликтен, по-скоро ще подмине  нечие избухване без да се засяга особено, отколото да се втурне да се доказва колко е по-по-най. Прави много лични и неочаквани изненади на майка ми,романтичен. На моменти се усамотява, но в никакъв случай не сме наблюдавали тежки меланхолични кризи.
Свекито също Рак - пълна противоположност . Вечно недоразбрана, тънкообидна, всичко в живота е против нея, все тя нямала късмет, пък защо хората не я уважавали. Изключително простовати опити за манипулации - както към вече порасналите и деца, так сега и към моите деца. От типа " щом не правиш каквото аз искам, значи не си ми приятелка и не ме обичаш ". Няма оправия с нея. Колкото по се опитваш да и угодиш, толкова повече кусури търси, аз вече не се и опитвам.
Та така - едно с едно общо нямат и не е само до пол според мен.

# 448
  • София
Аз живея с тройна дева - слънце, асцендент и луна Sweat Smile
Me2. Без луната, трябва да видя в какво е. Ама много съм доволна.

# 449
  • София
Аз мога и да се оплача, но явно плюсовете са повече от минусите.
Никога не съм била с добро мнение за мъжете деви ( иначе женските ги харесвам, и двете ми близки приятелки са деви -безкрайно различни една от друга Grinning ), но аз не взима зодиите толкова на сериозно и не приключих всичко като разбрах датата на раждане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт