Паническо разстройство - 59

• 48 944
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Здрвейте. Какво означава 10 гос ремисия, защото рабирам, че сте пили лекарства през това време? Ремисия не е ли ако си добре и не пиеш нищо. Като ви чета и се зачудих кой е верният начин аз пия и спра ли мине се малко време и пак зле. ПреЗ тези години на минимална доза ли сте били?
Писах ремисия, защото не съм получавала силни ПА. А АД го пих в минимална доза, в случая Ципралекс- лятото по половинка, другите сезони по едно.

# 466
elica, аз пия Серопрам от февруари и съм качила 6 кг. , имам и апетит, а за сладко умирам. Предполагам, че повечето АД повишават кг. Ти напълняла ли си до момента?

# 467
elica, аз пия Серопрам от февруари и съм качила 6 кг. , имам и апетит, а за сладко умирам. Предполагам, че повечето АД повишават кг. Ти напълняла ли си до момента?
За тези 10 години на АД съм качила около 15кг.
Някой има ли, като симптом при ПА гадене?

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 12:09 от elica_2007

# 468
За 2 години на серопрам + флуанксол + клонарекс качих 20кг...но аз бях супер кльощава...бях стигнала 47 кг на 170см...стигнах до 67-68 когато спрях АД така и неможах да ги сваля...не качих повече,но и не свалям...преди АД ядях всичко по много и пак бях слаба...после глад и режими и тези кг не мърдат...а ремисия с лекарства се води медикаментозна ремисия...аз съм в такава с базеда си от много години...винаги пише ремисия на поддържаща терапия с 1т тирозол...

# 469
Здравейте група.
Преди две седмици изкарах ужасна вечер в спешното заради болки в корема и бъбреците. Направиха ми изследвания, скенер - от който получих алергия от контрастното вещество.
Наплашиха ме с операция, но в крайна сметка нищо не се оказа вярно и след часове там се прибрах. Бях два три дни с температура.
Вероятно вирус.

От там нататък обаче започна едно изтощение, ама силно, умора, задъхване от няколко крачки.
Излязох един ден и от силно изтощение и невъзможност да се движа, такава паник атака получих че се сковах и хептен не можех да ходя.
Прекарах около час на един стол в мола, защото не можех да мръдна, не ме питайте как излязох. Едвам се прибрах с такси до входа на блока. От този ден нататък съм силно изтощена, не мога да ходя повече от няколко метра, задъхвам се. Изляза ли навън краката ми омекват, треперя, замаяно ми е започва тревожност и не мога да мръдна.
Тотално изтощение и то със дни.
Не мога да изляза никъде, затворник съм у дома. Пия Есцитил, магнезий за сила, но нямам никаква. Когато съм у дома ми е по-добре, но изляза ли от входа, се започва.
Нямам апетит, отслабвам много. Незнам как ще изляза от това състояние. Възможно ли е стресът да ме свали така?

# 470
Здравейте група.
Преди две седмици изкарах ужасна вечер в спешното заради болки в корема и бъбреците. Направиха ми изследвания, скенер - от който получих алергия от контрастното вещество.
Наплашиха ме с операция, но в крайна сметка нищо не се оказа вярно и след часове там се прибрах. Бях два три дни с температура.
Вероятно вирус.

От там нататък обаче започна едно изтощение, ама силно, умора, задъхване от няколко крачки.
Излязох един ден и от силно изтощение и невъзможност да се движа, такава паник атака получих че се сковах и хептен не можех да ходя.
Прекарах около час на един стол в мола, защото не можех да мръдна, не ме питайте как излязох. Едвам се прибрах с такси до входа на блока. От този ден нататък съм силно изтощена, не мога да ходя повече от няколко метра, задъхвам се. Изляза ли навън краката ми омекват, треперя, замаяно ми е започва тревожност и не мога да мръдна.
Не мога да изляза никъде, затворник съм у дома. Пия Есцитил, магнезий за сила, но нямам никаква. Когато съм у дома ми е по-добре, но изляза ли от входа, се започва.
Нямам апетит, отслабвам много. Незнам как ще изляза от това състояние. Възможно ли е стресът да ме свали така?

Възможно е и още как.. Аз преди да ме повали напълно ПР и тревожността дни наред бях със задъхване, световъртеж и отпадналост, които към онзи момент не знаех на какво да отдам докато не паднах съвсем и физически и психически.

# 471
Здравейте група.
Вероятно вирус.

Може може...не дни с месеци бях така...като ставаше все по зле и по зле...докато не намерих добър психиатър и с лекарствата,които ми изписа излязох от дупката

# 472
Здравейте група.
Вероятно вирус.

Може може...не дни с месеци бях така...като ставаше все по зле и по зле...докато не намерих добър психиатър и с лекарствата,които ми изписа излязох от дупката

Нямам сила да ида до другата стая.
Сърцето ми ще изскочи направо, задухвам се.
Много съм се сдухала, ама много.
Имам дете, което е ученик и не мога нито да ида да го заведа на училище, нито да го взема. Добре, че е майка ми.
Пия Есцитил, витамини.

# 473
Точно седмица след болницата и аз съм така. Веднага се усетих и започнах Дуксета и флуанксола, но въпреки това замайването и ужасната отпадналост са на лице. Не ми е за първи път и знам, че ще се справя, но пак две седмици ще се измъча. Не се тревожете ще отмине. Смучете валидоли, вземете си ампули Амбинор енерджи много вдигат

# 474
Точно седмица след болницата и аз съм така. Веднага се усетих и започнах Дуксета и флуанксола, но въпреки това замайването и ужасната отпадналост са на лице. Не ми е за първи път и знам, че ще се справя, но пак две седмици ще се измъча. Не се тревожете ще отмине. Смучете валидоли, вземете си ампули Амбинор енерджи много вдигат

Аз се наливам със витамини и Магнезий.
Дано ме вдигнат малко.

# 475
При мен също ПА след 10 годишно затишие започна, като вирус(поне аз си мислех така), но след това разбрах, че не съм болна, а с ПА. Освен АД при мен адски много ми помага Флуанксол.

# 476
  • Бургас
Има ли билкови хапчета ,които да не свалят кръвното ,но и да успокояват.

# 477

аз съм с ниско кръвно и вземам мента глог валериана

# 478
  • Бургас

Не го ли свалят повече?Така съм чувала,на хапчета или капки?

# 479

Не го ли свалят повече?Така съм чувала,на хапчета или капки?

Аз хапчета пия.
Можете да опитате Седатиф.

Общи условия

Активация на акаунт