Паническо разстройство - 59

• 48 846
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Аз смених Ципралекс със Сероксат след близо 3 месеца употреба на първото.
Не съм имала никакви нежелани реакции и дискомфорт.
За 4 дни не мисля, че изобщо има смисъл да се притесняваш. Simple Smile
Какво наложи смяната на Ципралекса? В момента го пия и ме интересува всякаква информация!

За времето, в което го пих не даде очакваните резултати.
Със Сероксата се чувствам много по-добре.
Аз съм пила Сероксат, близо 2 г. Почувствах се много добре още след 2-рата седмица. Спрях го защото много надебелях от него, а и мислех, че вече мога без него. 2 г. след спирането всичко се върна с пълна сила и доста по-зле от преди. Сега съм на Ципралекс! Колко време пиехте Ципралекс и не видяхте ефект?

# 601
Аз затова не смея вече да спирам АД ( Ципралекс), защото после всичко се връща с адска сила. Психиатърката ми каза щом се чувствам добре да си ги пия до живот, както бетаблокерите.

# 602
Аз смених Ципралекс със Сероксат след близо 3 месеца употреба на първото.
Не съм имала никакви нежелани реакции и дискомфорт.
За 4 дни не мисля, че изобщо има смисъл да се притесняваш. Simple Smile
Какво наложи смяната на Ципралекса? В момента го пия и ме интересува всякаква информация!

За времето, в което го пих не даде очакваните резултати.
Със Сероксата се чувствам много по-добре.
Аз съм пила Сероксат, близо 2 г. Почувствах се много добре още след 2-рата седмица. Спрях го защото много надебелях от него, а и мислех, че вече мога без него. 2 г. след спирането всичко се върна с пълна сила и доста по-зле от преди. Сега съм на Ципралекс! Колко време пиехте Ципралекс и не видяхте ефект?

И аз качих няколко килограма..
Иначе пих Ципралекс около 3 месеца.

# 603
А щом пиете постоянно ципралекс в каква схема го приемате?

# 604
А щом пиете постоянно ципралекс в каква схема го приемате?
Аз пия по 1т. сутрин Ципралекс и 1т. Флуанксол,  а лятото го намалявам на половин таблетка Ципралекса дневно.

# 605
Здравейте може ли мнение за Дулокси 30 mg

# 606
Възможно ли е от 5 дни да пия Ципралекс и  Флуанксол и първите 2-3 дни да бях по-добре и от днес пак да съм в изходна позиция. Не мога да разбера какво се случва … ще полудея! Док. каза, че до 1 седмица трябва да отшумят симптомите, а те започнаха пак да се връщат!

# 607
Възможно ли е от 5 дни да пия Ципралекс и  Флуанксол и първите 2-3 дни да бях по-добре и от днес пак да съм в изходна позиция. Не мога да разбера какво се случва … ще полудея! Док. каза, че до 1 седмица трябва да отшумят симптомите, а те започнаха пак да се връщат!

Да, нормално е. В началото има доста приливи и отливи. И аз бях така. С времето намаляват негативните епизоди. При мен се появяват понякога, дори и след 2 години пиене на АД. Аз пиех в началото, успоредно с АД, и Клонарекс, който да обере негативните реакции.

# 608

Да, нормално е. В началото има доста приливи и отливи. И аз бях така. С времето намаляват негативните епизоди. При мен се появяват понякога, дори и след 2 години пиене на АД. Аз пиех в началото, успоредно с АД, и Клонарекс, който да обере негативните реакции.
Ох, дано минава вече, че не се търпи. Нали уж Флуанксола трябва да претъпява лошите мисли.
Засега за тези 5 дни ми изчезна сърцебиенето и започнах поне малко да се храня. Проблема е вечерта, тогава нахлуват лошите неща!

# 609
Какъв е пък тоя доктор който твърди,че до 1 седмица ще си ок...всички знаят,че поне 20 дни трябва да минат от приема за да започнат да действат лекарствата и обикновено докато започнат да действат ставаш дори по зле...аз също пиех клонарекс сутрин обед и вечер за да обере негативите от започването на серопрам и флуанксол...

# 610
Какви са ти симптомите?

И аз пиех Клонарекс като започнах Ципралекса и Флуанксола.

# 611
Не ми е изписвал Клонарекс, Атаракс пия вечер преди сън. Ми миналия път когато пиех Сероксат, точно 1-2 седмици и бях като нова. Все едно нищо не ми е имало!

# 612
https://m.youtube.com/watch?v=u5HWbzppkCE
 Здравейте на всички! Погледнете го това видео, ако имате време. Много добре е обяснено.

# 613
Здрвейте. Опитала съм всичко -хапчета, работя с психотерапевт, разходки и т.н. Вече знам как да контролирам повечето усещания-сърцебиене, главоболие, кръвно, нооо това чувство, че потъвам, пропадам, замаяна съм, чувство на прилив на кръв към  главата, моля ви кажете ми как се контролира?

# 614
При мен мина само с АД.

Общи условия

Активация на акаунт