ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 63 767
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Мисис Роузи, от доста време минавам през тежък период и ужасно многото работа от март месец/по цял месец с 2-3 дни почивка и работен ден 13 часа/ не мога да държа храната под контрол.Изтощена съм просто, но свърши вчера този маратон.Събрах парите за колежа.Купих си рокля и пола-панталон на Boss, дънки също на Boss и нов парфюм и да се знае, че пари за ядене няма.
Днес няма да си нося храна, като се върна в 14.30 тогава.
Дано видиш 66 скоро, а аз 58!
Хубав ден!

# 196
29 септември 2023 – 12:58:21 часа – пълнолуние

не, че ще успея да лунувам, но отново ще опитам
последната седмица беше безумна - никакъв спорт, малко крачки, малко сън, безразборна и много храна, бира вечер = +2 кг. - срам ме е от себе си и дори няма да запиша резултата в приложинието
не съм герой като сиска, но трябва да избутам до събота следобяд и после малко ще се отпуснат нещата
днес ще пробвам без храна до 15 ч.
ако мога утре целия ден, ако не - колкото успея

# 197
Голямо затишие тук. Къде сте? Да не сте навряни в хладилника? Joy

Позна! Joy
Аз живея в хладилника и мишкувам из долапите. Станала съм виртуозка на лимоновите мъфини, както и на мъфини с троен шоколад. Не качвам, но и не свалям. Пак го броя успех.
Спирам с печенето  за известно време. Минаваме всички без захар и брашно.
Тренировките си вървят. Страстта ми към йога се завърна, и забелязах огромна промяна в дишането при навежданията назад. Това най-вече ме мотивира да изчистя храната.
Започвам пости и огъвания. Ще се отчитам.

# 198
Аз задържам успешно 61 кг. Вчера толкова малко ядох, че днес си позволих шоколад с кафето - това ще ми е за деня. Довечера салата с риба и за десерт някой плод.
С храната свикнах много как да ям. Практически хапвам определен набор от храни, което много ме улеснява. Когато ми се е прииска нещо по-интересно, разглеждам някоя рецепта и ми разминава Simple Smile
А, и спрях да пия всякакви безалкохолни, студен чай, сокове и подобни. Единствено в събота си позволявам тоник, намерих 2 модела без калории за целта.

# 199
Аз като видя по-ниска цифра на кантара и след ден-два пак се качвам нагоре за малко, за да го смъкна после трайно това кило. 😀 Та сега съм на 71, нищо че видях 70 няколко дни. Обаче на мен солта ми действа много зле и задържам вода. Ако ям от готовите кюфтета/кебапчета, както направих онзи ден, веднага качвам. После ми трябват два-три дни, да изхвърля задържаната вода.

# 200
И аз съм тук, чета ви, но не се включвам особено, защото не съм в режим на сваляне в момента, а по-скоро на здравословен баланс и плавно качване. Все така си гравитирам около 60.5-60.8. Храненето ми общо взето е голяма скука - закуска с 200 гр кисело мляко + 2 лъжици колаген и трици, обяд 2 яйца под някаква форма - варени, на очи, бъркани или омлет, зеленчуци и евентуално слайс някакви млечни, вечеря - открих сезона на крем супите, малка салата и някакъв протеин - пържола/риба.
Междинни хранения - някакъв плод около 200-300 грама или ядки + протеинов шейк по някое време.

# 201
Никога не съм  правила нищо по пълнолуние. Какво се прави? Фаст ли?

Аз съм трайно вече 4  месеца почти +2кг. току единият замине и после го връщам Sad
Всеки два дена  "се взимам в ръце" и съм до никъде.
Освен да пробвам един фаст нa пълнолуние...

# 202
  • Враца
Никога не съм  правила нищо по пълнолуние. Какво се прави? Фаст ли?

Аз съм трайно вече 4  месеца почти +2кг. току единият замине и после го връщам Sad
Всеки два дена  "се взимам в ръце" и съм до никъде.
Освен да пробвам един фаст нa пълнолуние...

На пълнолуние официалният вариант на лунната диета не е точно "фаст", защото се пие чай с мед  и вода.
В групата момичетата го правят по разнообразни начини обаче- има някои, които пият айрян, някои даже хапват плодове или са на плодови сокове. Пие се и кафе.
Така че най- общо - може течности само, без газирани и изкуствени, разбира се. Резултатът е организма да се поизчисти, да изхвърли излишните течности и да се посвие стомаха.

# 203
  • В царството на мечтите
Здравейте,
нова съм в темата. Отслабнах с 15кг от март месец до сега. Не правя някъкав специален режим. Просто ям месо, зеленчуци, плодове и бобови. Сега съм 69,60кг, искам да стигна до 65кг. Тренмирам 3 в седмицата- фитнес.

# 204
Трън в Очите,
Ясно. Аз ще карам на кафе и тъй като днес имам 2 часа триенировка и много ходене целия ден  ще изпия 0.5л айрян преди това.

@Dez, йогата не е моето, но ако можеш да ми препоръчаш  упражнения  за гъвкавост на гърба... станала съм като дърво..

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 10:21 от Eli..........

# 205
При мен положението е 67кг., като започнах от 85кг. Мисля, че 63кг. ще са моите килограми, най-много 60. От година съм от диета в диета и май кетото е най- близко до моето хранене. Лошото е, че нищо не тренирам, защото работата ми е ужасно натоварваща и нямам сили и желание.
Скоро бях на един много хубав семинар и имаше гостуващ лекар специалист по хранителните разстройства и обясни всички + и - на всички много нашумяли диети и много препоръча Средиземноморската диета, която дори била включена в Юнеско. Взех си някой идеи от семинара, от диетите, но за себе си съм забелязала, че без въгрехидрати ми е най-добре. Давам си срок декември, последните кг.много трудно ще паднат! Успех и здраве на всички, много сте ми полезни!

# 206

@Dez, йогата не е моето, но ако можеш да ми препоръчаш  упражнения  за гъвкавост на гърба... станала съм като дърво..

Практиките на Boho beautiful в youtube са много добри. Прегледай канала, и може нещо да си харесаш.

# 207
След ден на фаст с кисело мляко и кафе с прясно мляко, и 2 часа тренировка вечерта съм на минус 1.2кг 😄. Зная че не е реалистично и утре ще съм ги върнала, но чак си направих снимка на кантара Simple Smile

По мои сметки реално загубени може ми са 200гр, което за 1 ден е супер.

# 208
Кога ли ще се наканя и аз да тръгна на спорт. Само това ми липсва наистина. Браво на всички спортуващи. Взимам пример и дано скоро дойде и моя старт.

# 209
  • Враца
Кога ли ще се наканя и аз да тръгна на спорт. Само това ми липсва наистина. Браво на всички спортуващи. Взимам пример и дано скоро дойде и моя старт.
и аз така...

Общи условия

Активация на акаунт