За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Както и предложих, днес приключих "Упование" на П.Дъглас. Grinning Не ме беше запалила, но това продължи до 50-та страница. Grinning Спала съм 4 часа заради тази книга. Rolling Eyes Харесвам я Дъглас, много и продължавам да я харесвам, дори след този гювеч от сексуални отношения, през който минах. Не мога да разбера на 100% всички действия на героите, но разбрах техните емоции. В началото си казах "Добре де, тази жена какво въображение има ?! Grinning". А накрая прочетох и благодарствената ѝ бележка и тя самата е написала нещо много важно за себе си и защо пише подобен тип книги - не се е чувствала щастлива в началото, докато се е придържала към някаква успешна и работеща формула и най-големият ѝ страх е да издава на всеки 6 седмици книги, които лесно могат да бъдат забравени. Само казвам, че това е поредната ѝ книга, която аз няма да забравя и я препоръчвам (с риск някой, който ми се довери, да ме намрази след това Grinning).

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 21:43 от Sugarchen

# 451
  • София

Упование - Пенелъпи Дъглас - БОЖЕ, КАКВО ПРОЧЕТОХА ОЧИТЕ МИ?!?!!??!

Ами те предупредиха момичетата Simple Smile

Освен това Дъглас е пуснала инфо,че догодина ще издава книга с име Five Brothers. Не ми се мисли какъв тюрлю гювеч ще е Wink
Спойлер може ли?
Скрит текст:
Да не е тази, която е спала с бащата и двамата сина?

"Той не е моят Ромео" ми хареса- лека, банална, но като за релакс е супер.
Напипах някакви каубои - братя Ремингтън. Много леки и наивни книжлета, ама сякаш имам нужда от това.

# 452
  • Бургас
това някой чел ли го е вече на английски? ще го купуваме ли?
[/quote]

Аз ще я пропусна и на двата езика. Предната книга от същата авторка и същата серия безславно я зазарязах ,защото главната беше адски изнервяща кака. До колкото чета в коментарите в гуудрийдс и тук е същото.

# 453
  • Euskal Herria

Кн. 1 от поредица „Честнът Спрингс“
Правилата бяха прости: да си държи ръцете далеч от дъщерята на своя агент и да не се забърква в неприятности. Да бъде безупречен. Сега обаче е принуден да дели един покрив с нея. И едно легло. А правилата са създадени, за да бъдат нарушавани.
Рет Итън е най-известният родео каубой в Канада и жените го обожават. Истинска суперзвезда. Или поне до съвсем скоро – преди да се забърка в грандиозен скандал, който заплашва да сложи преждевременен край на бляскавата му кариера. Агентът му настоява да изчисти имиджа си, затова изпраща дъщеря си Самър, която да го следи неотлъчно до края на сезона.
Рет не се нуждае от бавачка – още по-малко от секси такава, с прилепнали дънки и съблазнителна усмивка, която не може да си държи устата затворена. Чувствената уста, за която той не спира да мисли по цяла нощ.
Рет обаче бързо осъзнава, че Самър няма да се окаже поредната лесна бройка в дългия му списък със завоевания. Тя сякаш вижда кой е той в действителност, отвъд маската на самоуверен и себичен негодник, и явно няма намерение да бяга. Напротив, приближава се все повече.
Самър се опитва да не прекрачва границата, за да не пострада репутацията му допълнително. Както и нейното сърце, което не може да понесе още болка. Но Рет се зарича да го открадне, каквото и да му коства това.
*Очаквайте през ноември!

Някой, ако е чел серията, би ли споделил впечатленията си?

# 454
  • В къщурката на хълма на феите

Упование - Пенелъпи Дъглас - БОЖЕ, КАКВО ПРОЧЕТОХА ОЧИТЕ МИ?!?!!??!

Ами те предупредиха момичетата Simple Smile

Освен това Дъглас е пуснала инфо,че догодина ще издава книга с име Five Brothers. Не ми се мисли какъв тюрлю гювеч ще е Wink
Спойлер може ли?
Скрит текст:
Да не е тази, която е спала с бащата и двамата сина?
да, точно тази е Hands V

Аз ще я пропусна и на двата езика. Предната книга от същата авторка и същата серия безславно я зазарязах ,защото главната беше адски изнервяща кака. До колкото чета в коментарите в гуудрийдс и тук е същото.
[/quote]

мерси! ама пък иначе много хубава анотация Sad

# 455
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Не беше ли тази авторката на една книга с едно охлювче за ядене, около което се въртял целият сюжет?Thinking

# 456
  • Бургас
От днешните намаления поръчах двете книги на Ребека Ярос "Четвърто крило"  и  "Всичко, което оставихме недовършено" и въпреки, че и двете хич не ми звучат като мои, след толкова препоръки реших да ги купя.

Момичета, след токова много прочетени порнетки на времето /Кросфайър, ранните София Лорен, ранната Мегън Марч с разните там порочни.....хич нищо страшно няма в книгите на Пенелъпи Дъглас, двойки, тройки... голям праз, хубави са книгите, не се бойте/
Ако знаете на английски какви неща са минали пред очите ми............ ама така е, пробвам различни автори за да не пропусна нещо читаво и попадам на какво ли не. обаче пък си намирам и тук там някой бисерче.
Piper Rayne https://www.goodreads.com/author/show/15810938.Piper_Rayne сладки и забавни романси за герои от малки градчета
Maya Banks https://www.goodreads.com/author/show/24978.Maya_Banks с шотландските и поредици /другите са, хмммм по старата мода с много секс/

Не не нужно да казвам, че на Пенелъпи, Шен и Рина Кент съм прочела почти всичко и са ми много любими.

# 457
Яна, сподели после дали ти е харесала "Всичко, което оставихме недовършено" Simple Smile Аз бях от подстрекалите за нея и ми е интересно какво мислите Grinning
Аз след някой друг ден почвам "Четвърто крило", дала съм си малко почивка да ми улегне Пенелъпи Heart

# 458
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много се зарадвах аз на промоциите, че "Четвъртото крило" го взех намалено, от 30 на 19 лв Simple Smile Само се надявам да ми е интересна, че аз фентъзи не чета, а тази много я хвалихте Simple Smile

# 459
И аз взех Четвъртото крило на промоциите, след толкова много препоръки. Само не знам кога ще успея да стигна до нея.

# 460
  • Бургас
Готови ли сте за още една пламенна история от любимата Л. Дж. Шен? Новият ѝ самостоятелен романс „Неотразимите Грейвс“ пристига до десет дни и ще ни завихри в неустоима вихрушка от любов, страст и болка. 🥀🥀🥀
💔 Има само едно нещо, по-лошо от това да си влюбена в двама мъже. Единият от тях да те мрази...
📍 Поръчайте предварително с 10% отстъпка в превод на Десислава Недялкова и с великолепната корица на Fidelia Kosseva ⤵️
https://www.ciela.com/neotrazimite-greivs.html
🖤 Краят на невинността ти идва с първото влюбване.
💥Това е проклятието, което връхлита Евърлин Лоусън – нейната първа любов завършва с трагедия.💀А смъртта сякаш е призрак, който винаги витае около нея.
🔎 Къде може да се скрие една жена, която се е превърнала в сянка на самата себе си?🏚️ В Салем, разбира се – град, обсебен от миналото, чиято готическа атмосфера чудесно подхожда на безрадостното ѝ, бездушно съществуване.
✨✨ Ала дори Евър, пречупена от тежката си загуба, не може да устои на чара на Доминик. Мистериозен, опасно красив и напълно неотразим, той просто е различен – силен, непоколебим, изпълнен със страст към живота и амбициран да я направи своя.

🌹🌹 Ново начало. Това е всичко, което Евър иска. Тя бавно излиза от черупката си, раната в сърцето ѝ сякаш малко по малко се затваря… когато неочаквано разкритие я разкъсва отново. И този път ще е завинаги.
Яна, ти я прочете. Ще ни припомниш ли ,моля те Simple Smile

# 461
Ох, тия ще ме фалират… разбира се, след големите намаления я пускаме 😀

# 462
  • Бургас

Яна, ти я прочете. Ще ни припомниш ли ,моля те Simple Smile
Дала съм и 4 *, ама се върнах да прочета каво съм писала за нея преди време.
Цитат
Лина, прочетох новата на Шен и хем ми харесва, хем не. В първата половина на книгата стила е забавен, тип Bad Cruz, после става тегава и досадна с едни измислени терзания "ще го оставя защото го обичам, аз съм прокълната и нося лош късмет". Честно казано и Шен вече не е Шен. Както Меган Марч и тандема Кристина Лорен промениха стила си и съвсем не намирам да са спечелили от това. И все пак препоръчвам, книгата е добра за убиване на време.
Помня сюжета, което не ми се случва често, едната връзка е тегава и токсична, с гад, която и вменява вина. Другата е освобождаваща и с подкрепящ партньор, там пък тя се държи като пълно хапче.... Ей такива едни работи.
Не е чак толкова много драмата, или поне аз чак толкова не я усетих, пък иначе си поплаквам на книги и филми.

# 463
  • Бургас
А, ок! И без това имам толкова чакащи,че тази ще я отложа

# 464
  • Варна
Прочетох Ледоразбивачката и наистина след средата става доста интересно. Трябва обаче да се издържат тези едни 200+ страници Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт