Думи и изрази, които използваме неправилно

• 121 840
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Glasgow
Аз споменах вчера в компроматите и не знам защо ме изтриха, като пеенето като звяр стои, да ми бяха обяснили поне Grinning защото за конкретната коментирана певица друг написа, че вика и аз точно така разбирам някой да 'пее като звяр'. Да вика, да вие, да ръмжи. Кристина Агилера например като пее във високата октава и ръмжи понякога. И все още не знам за актьорите дето 'играят като звяр' какво точно е това Simple Smile))

# 2 746
  • Варна
  Мдаа, и аз не го приемам за комплимент, както и ,,машинки!" - за група хора, отбор, справили се бързо и качествено.

# 2 747
"Става на въпрос"
- Шермин от Ергена
Нямам си на идея -Тихомир от същия формат
Тя водещата произнася отчетливо и многократно "всякаш",  дето трябва да е уж на ниво и със слушалка в ухото, та участниците ли? Компромат до компромата е тоя формат.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:50 от Mößbauer-Effekt

# 2 748
  • София
"знаеш, че съм връх, който трудно се катери" - фраза от песен на Михаела Филева.

# 2 749
  • Пловдив
"ХАЛАЛ им за помощта".
Иначе изтънчен софиянец, оплаква се, горкият, от придошлите си колеги провинциалисти, обаче употребява думи, с които не е наясно. Думата не означава иронично "благодаря" и би била по-уместна, ако нежеланият провинциалист каже "халал да ти е помощта ми". Wink

Общи условия

Активация на акаунт