Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 908
  • 780
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Моята поръчка от 27.11 я взех днес. Препратих я в офис на Спиди. Много съм доволна , едни отверки за компютър взех. И са по- голями отколкото очаквах. Супер изглежда за подарък.
Имам въпрос: Някакво намаление за първа поръчка ли има? Защото аз ги взех за 5 лв, а сега ми излизат на не намалена цена 64 лв?!

Кога се промени статуса в спиди? Нещата, които съм поръчала пронципно ми трябват и затова питам. Да ги чакам ли?

От 02 декември пишеше, че е минала митница. На 14.12 ми излезна съобщение , че е в Благоевград . На 16 ми звъннаха, че са на адрес, но я пренасочих в офис,защото не бяхме вкъщи. Днес си я взех от офис.
Не ми взеха такса за пренасочване!

# 271
И аз имам днес съобщение, че ще се забави пратката. Жалко, детето ще се натъжи, но каквото, такова. Дано поне пристигне.
До тази сутрин се виждаха само съобщенията до 15.12.23г, следващите са се появили днес през деня (преди час ги видях).
Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 272
  • Варна
И аз имам такова съобщение.

# 273
  • софия
И при мен има същото съобщение, но в сайта на Спиди пише, че пратката е при тях и е дадена очаквана дата за доставка.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 18:33 от zvаnchе

# 274
На мен в крайна сметка ми писна, отказах се от 3-те неща които си бях поръчала преди близо месец. Оплаках се на чат-бота им през сайта. Кандидатвах за възтановяване на сумата, удобриха го - всичко това днес. Очаквам в период от 5-14 ротни дена да ми върнат парите. Просто ми писна, а и си бях закупила нещата от друго място вече.
Поне  някой ден като се престраша да пазарувам през тях ще имам 10лв в дигиталния портфейл, заради забавянето на поръчката ...

# 275
Моята първа поръчка пристигна днес.
Доволна съм от джунджуриите, чакам още 2 пратки.

# 276
  • близо до брега на морето
Здравейте! От 08.12.23г. пратката ми е минала митническа обработка. Вчера не издържах и писах до отдел за обслужване на клиенти. Да съм звънила на Спиди 0700... И да съм си търсила пратката?! Ядосах се и днес заявих,че искам да ми се възстановят парите.  Не бях поръчала нещо уау,просто защото ми беше първа поръчка. Със сигурност ще е последната...Има достатъчно места за онлайн пазаруване,пък такива подобни места с физически магазини под път и над път. Лек ден и успешно доставяне на Вас

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 18:47 от ludetina ulusoy

# 277
  • София
Просто китайците не знаят в България куриерските фирми що за гнила стока са, вкл. Български пощи.
Те пратките от Китай идват до тук за 6-7 дена. Проблемът започва, когато стъпят на наша земя. Всичко потъва в небитието.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 10:56 от Аглея

# 278
Здравейте! От 08.12.23г. пратката ми е минала митническа обработка. Вчера не издържах и писах до отдел за обслужване на клиенти. Да съм звънила на Спиди 0700... И да съм си търсила пратката?! Ядосах се и днес заявих,че искам да ми се възползват парите.  Не бях поръчала нещо уау,просто защото ми беше първа поръчка. Със сигурност ще е последната...Има достатъчно места за онлайн пазаруване,пък такива подобни места с физически магазини под път и над път. Лек ден и успешно доставяне на Вас

Тему нито са виновни, нито могат да направят нещо в случая. Освен да възстановят сумата и да си вземат обратно пратката от Спиди.. Все пак имаше черен петък, празници идват, куриерите тук са засипани с пратки. А и Спиди най-вероятно си обслужват с приоритет местните пратки, за които със сигурност получават по-голям приход, отколкото за пратките от Китай.

# 279
  • близо до брега на морето
Е,каква е моята вина в случая...Пазарувах си след черния петък и преди коледните празници.Има зададени  дати за доставка,прецених към момента,че ме устройва и поръчах. Не мога да бъда солидарна, защото видиш ли доставчика не може да си свърши работата

# 280
  • софия
Тему са изпълнили задълженията си. Не разбирам каква е тяхната вина за това, че Спиди не се справят с доставките, но "всеки сам си преценя".

# 281
Виновни са от Тему, защото  Спиди са обещали на Тему, че могат да се справят само и само да сключат договор и да усвоят едни пари. Тему обаче като вижда, че Спиди не се справя трябва да им спре кранчето. Като не можеш да се справиш с нещо, не се биеш в гърдите, че можеш. Аз съм супер разочарована от тях. Пратки, които трябваше да ми дойдат до 14-ти ги няма никакви. Да, Тему ще ми върнат 20 лева за двете пратки, но не ми е това целта. Продължавам си с Алиекспрес. Там и нещата са по-читави и има много повече разнообразие. Бях на друго мнение, но си го промених.

# 282
В Спиди е момента е пълна лудница.
Вие не сте виновни, Тему също.
Има хора които не са си получили пратките още от черния петък при това от БГ сайтове.
Он-лайн покупките са така, винаги има риск да се забавят, загубят, много хора са по веригата.
Аз за сега съм доволна и от продукти и от бързина.

# 283
На фона на останалите алтернативи /БГ пощи, M&BM/Express One/, Спиди се справя отлично в нормална ситуация - преди Ноември, пратките с тях пристигаха до 10 дни и то винаги до адрес. След Нова година ще се нормализира ситуацията според мен..

# 284
Днес, след 2 работни дни, ми изплатиха сумата за поръчката (която не ми доставиха), за която заявих възтановяване на парите на 18-и Дек.

Общи условия

Активация на акаунт