Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 592
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
и аз имам 40 лв. кредит в Тему - в чата с бота ми се появи съобщение, че това е компенсация, че Тему са се забавили с транспортирането и не са ми доставили пратката преди Коледа, какъвто е срокът.
Всъщност с това, както и с тези 10 лв. за забавяне на пратка те те поощряват да купуваш още - поне при мен е така.

Друг съвет от мен е като харесате нещо да го потърсите по име в търсачката на Тему - възможно е друг магазин в Тему да предлага същото или почти същото на много по-ниска цена.

Също така купувайте наистина изгодни неща - аз видях една декоративна кутия с камъни във форма квадрат за 30 лв. в Тему, като същата само че във форма сърце съм си я взела от КИК за 6 лв.

Засега съм много доволна, само един комплект от 5 части в зелено, който си взех за около 10 лв. едната обица се счупи при първото слагане, а освен това видях същия комплект и по български сайтове, но на по-висока цена.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 16:12 от e233

# 316
Вчера ми дойде пратка направена на 13.12, буса на Спиди беше пълен с кашони облепени с тиксо Тему. Куриера понеже ми е вече дружка, каза че покрай това Тему, черни петъци, Коледа и какво ли още не, направо са се побъркали от работа. Между другото дойде пред нас в 18:45ч, и още имаше адреси. За протокола това което си поръчах беше една ел. острилка за моливи, на децата да имат да острят, че аман от острене на ръка. Мъжа ми я хареса и я взехме, беше 18лв, включва се в тока директно с кабел.

# 317
  • Варна
Получих и аз моята пратка, поръчана на 10.12. Доволна съм от нещата, протектори за дисплей на телефон, две неща за котката, увеличителна пластина, една четка за профили на плъзгаща врата и нещо за косми в пералнята. Ще ги покажа после.

# 318
Нови 10 лв. за забавена пратка, но нея няма изгледи скоро да я получа, поне не и тази година. Жалко, имаше в нея неща, които ми трябват за празниците, ама карай.

# 319
От днес след обед има раздвижване около моята пратка.
Пише, че е предадена на куриер.
Има изгледи да пристигне в срок. Направена е на 10.12, срок за доставка - 19.12 - 30.12.

# 320
Здравейте да споделя и моя първи опит с Тему,  след регистрация ми даде колело от коeто получих 90 процента отстъпка на плюшен домашен комплект, който излезе на абсурдната цена от 7лв ,в движение грабнах едни стелки и трябваше да я получа до 20, но закъсня и ми изпратиха компенсация от 10 лв ,вчера пристигна и бях удивена от комплекта много сладък, сега направих нова поръчка  за фрайера тавички и еднократни такива и да видим къкво ще дойде.

# 321
  • Варна
Слагайте линкове, момичета, щом сте доволни.

# 322
взех двете пратки едновременно днес
поръчала съм неща, които не изглеждат точно като снимките и съм леко разочарована
китайска боклучЕта

# 323
Здравейте, аз също направих първа поръчка от Тему на 5.12 с доставка до 15-21.12., но до момента нищо не съм получила, освен 10лв. Кредитно салдо за забавянето. Според вас дали да изчакам и след Нова година или няма шанс да я получа и по-добре да си поискам възстановяване на сумата? Някой запознат с подобен случай ако може да даде съвет... Благодаря предварително и весели празници!!!

# 324
Здравейте, аз също направих първа поръчка от Тему на 5.12 с доставка до 15-21.12., но до момента нищо не съм получила, освен 10лв. Кредитно салдо за забавянето. Според вас дали да изчакам и след Нова година или няма шанс да я получа и по-добре да си поискам възстановяване на сумата? Някой запознат с подобен случай ако може да даде съвет... Благодаря предварително и весели празници!!!

Моите поръчки са от ноември. Снощи получих имейл, че е предадена на Спиди. Предполагам през седмицата ще я получа.

# 325
Здравейте! И моята поръчка закъсня. Поръчах на 02.12, като доставката трябваше да бъде 12-20.12.23. Бяха коледни подаръци, но така и не пристигнаха. Поисках днес да ми възстановят сумата и в рамките на 5 минути парите ми бяха обратно в картата.

# 326
Аз поръчах преди 2-3 дни и срока за доставка е 24.01. 😃

# 327
  • София
Ако поискам да ми възстановят парите, куриерът ще препрати ли пратката обратно към тему?
Понеже бих изчакала още малко, ако ще дойде. Може би всеки момент ще дойде?! Но ако не...

# 328
И аз се чудя дали да поискам възстановяване на сумата, тъй като получих имейл, че пратката е взета от Спиди, но още не излиза никаква информация в сайта им, когато напиша номера на товарителницата...

# 329
Моята пратка пристигна днес. Направих я  на 10.12, срокът за доставка беше до 30.12.
Понеже съм в друго населено място в момента, ММ получи пратката от куриера.
Утре ще я видя и ще ви дам отзив.

Общи условия

Активация на акаунт