Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 321 324
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, как пишете на съпорта на Тему.
Имам въпрос по една пратка.
Благодаря ви

# 376
  • София
През чата им. Първи отговаря бот, после схваща, че има нужда от човек и веднага се включва жив човек на чат. Живите  хора вършат работа.

# 377
  • Швейцария
Пристигнаха 4 блузки, Доволна съм, черната и червената са от много плътна материя, шаренките са по тънички, но пак достатъчно плътни/
Гледах тяхната таблица и ми стават.

# 378
Аз миналата седмица получих пратка от 21.12.
Две рокли и някакви дребни неща (чорапи, червило и стелки за обувки). Доволна съм.
Размерите си отговарят.

# 379
  • София
Аз най-накрая се прибрах в София и си огледах всичко от доставките. Най-изненадващо се оказах доволна от тази пемза за почистване на тоалетни (изтествах го веднага, изтрива порозовяването/пожълтяването):

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952487952 … fer_page_sn=10045, за 2.57 лв.

На мен са ми възстановили 10 лв +40 лв заради закъснението, та поръчах  още от същото. Имам още да "пълня до 50 лв".

# 380
Аз най-накрая се прибрах в София и си огледах всичко от доставките. Най-изненадващо се оказах доволна от тази пемза за почистване на тоалетни (изтествах го веднага, изтрива порозовяването/пожълтяването):

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952487952 … fer_page_sn=10045, за 2.57 лв.

На мен са ми възстановили 10 лв +40 лв заради закъснението, та поръчах  още от същото. Имам още да "пълня до 50 лв".
Sharky, може ли снимка или името на английски на тази пемза, че не се зарежда от линка - разпродадена е

# 381
  • София
Стана тя, каквато стана!

Pumice cleaning stone. Моето е с розова (!) пластмасова дръжка. Пемзата се натиква в дръжката.

Иначе изглежда приблизително така:

Понеже го поръчах само на визия, имах дълбоки съмнения как точно ще се случва почистването, а то реалността надмина очакванията ми. Не дере порцелана (от това ме беше страх). Усещането на допир е "прашливо".

# 382
  • София
На мен все пак едната ми пратка е затрита. От Спиди понеже в България е изчезнала, възстановиха ми парите. И 10 лв за забавянето ми бяха добавили в профила преди това.

# 383
Досега е съм поръчала от Temu. Вчера си изтеглих приложението. В Тemu дават ли купони и точки както в Shein? Пожелавам на всички безпроблемни и успешни покупки!

# 384
Здравейте, винаги ли е безплатна доставката в Тему, и правилно ли съм разбрала, че минималната стойност на поръчка е 30лв?
Благодаря!

# 385
  • София
Винаги е безплатна доставката, нищо, че има таймер. А минималната стойност май е различна. При мен преди май беше 15лв, 20, а сега 30. При една приятелка още е 20. То в количката изписва колко е.

# 386
  • София
Добре де, същите неща ги има в Алито, дори са на по-добри цени и няма минимална сума за доставка..

Примерно:
  Четки в Тему- 2бр. 5лв

Четки в Алито-2бр- 4.13лв

Ако се загледате в снимките, ще откриете, че има съвпадения на 100% ..

# 387
  • софия
И от алито чакаш 1+ месец доставка. Поръчка и от двете места за по-малко от 20-30 лв. рядко правя.

# 388
  • София
Нещата от Алито ми пристигат м/у 10 и 14 дни, а и такива боклучаци никога не са ми били спешни..
Нямам нищо против всеки да си пазарува откъдето си иска, просто виждам дублиране на артикули, но на различни цени..

# 389
  • софия
Ако се заровим, ще намерим различни цени и на двете места.
1+ м. доставка не бих казала, че е нормална доставка, 10-14 дни от али е бърза доставка. Случвало се е да забравя какво съм поръчала, докато го получа. Хубаво е, че има конкуренция и ако това се подобри, вероятно ще се насоча основно към али.
Отговарям защо аз предпочитам да поръчвам боклучки от тук. Не че съм спряла али. Там има по-голям избор и оттам предпочитам да поръчам неща, за които търся по-добро качество.

Общи условия

Активация на акаунт