Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 094
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Или да ги използваш като “ кредит “ при следваща поръчка

# 526
О, това с корекцията на цените е много яко 😊,
От първата поръчка се възползвах макар само за 2.85 , но сега от втората ми коригира 25 лв
Може ли да обясните каква е тази корекция на цените или да ме насочите къде да прочета?

30 дни след като направиш поръчка имаш право да влезеш в самата поръчка и отдолу като натиснеш "корекция на цената" ти излиза с колко са намалени продуктите сега и да си върнеш разликата направо в сметката.
Аз не виждам къде е тази опция... Някой ако може да ми покаже, ще съм много благодарна.

Аз днес получих втора поръчка. Срок на доставка беше до 6.02. Доволна съм от всичко.

# 527
# 528
  • В страната на мечтите.

При мен е тук, но явно зависи дали си от приложението на телефона и дали ти е на български.

# 529
Здравейте, ще поръчвам за първи път от Temu, искам да попитам адреса си го пиша на латиница, после ми дава град да избера и от падащото меню излиза на български, така ли е и при вас, градът и държавата са на български, другото на латиница 🤔

# 530
  • В страната на мечтите.
Аз си го писах на кирилица моя адрес. Ще видим след няколко дни дали ще дойде където трябва Satisfied

# 531
Всичко ми е на кирилица в профила. Пристигнаха навреме и където трябва поръчките.

Благодаря, че разяснихте за корекцията на цената. Получих кредит от 8лв и стотинки. При мен се вижда както при Трополинка.

# 532
При скромната сума от 7.68 евро каква точно корекция да очаквам се чудя? Grinning
И за да съм полезна за новите потребители на сайта ще споделя, че поръчах два артикула на 19/01 и ги получих днес. Приложението изтеглих от любопитство и с отстъпката за първа покупка се сдобих с боти за сумата от 1.71 евро.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 533
MagniM, моята поръчка беше за 24лв. Единият артикул са го намалили драстично от 11лв на 3лв, за другите два имах някакви стотинки намаление.

Сега тези пари са ми в кредит и мога да ги ползвам при следващото пазаруване.
Доволна съм.
Стоките пристигат за 10-11 дни, харесват ми, отговарят на очакванията ми.
Като гледам колко много китайски стоки има по магазините, но на двойна и тройна цена, по-добре да почакам, но да спестя някой лев.

# 534
Знаете ли откъде се изпращат покани за регистрация? Дават някакви кредити,но не мога да намеря откъде?
В търсачката напиши Refer and Earn и ще ти излезе.
На мен ми трябват още 5, за да ми пуснат купон за 70лв според приложението. Иначе имам някакви 3 ст., децата ми отваряха линковете Blush
На мен всеки ден ми изписва,че ми трябват още 5.И аз имам 3 стотинки.Май трудно ще ги минем тия 5,които трябват...Satisfied

# 535
За втори път се пристрашавам да поръчвам, но май ще е последен, защото ми писна да чакам по месец за тези поръчки. И аз поръчах на 19-и Януари. Очакваната доставка е 28Ян - 12Фев
Има какво да се намери това китайско сайтче, но незнам за в бъдеще ....

Аз ли не правя нещо както трябва, че ми се бавят толкова поръчките??? От Пловдив съм ... Как ви идват за 10-11 дни?

# 536
  • софия
Днес ми просветна, че предстои 14.02. (не го тача особено, но купувам някакви дреболии). Пуснах поръчка и ми дава доставка 9.02. - 26.02. Надявам се да я получа около първата дата.
Голяма зарибявка е сайта, основно защото получавам бързо нещата, че и аз мразя много да чакам.
първата ми поръчка

последната

# 537
Увеличиха съвсем малко  срока за доставка в сравнение с първата ми поръчка, явно не успяват да се справят за десет дена, краен срок, но все пак трябва да се отчете, че стоките пътуват от другия край на света и за някакви дребни суми, никой няма да си счупи краката да ни ги доставя експресно без да сме платили за това.

# 538
  • В страната на мечтите.
И за да съм полезна за новите потребители на сайта ще споделя, че поръчах два артикула на 19/01 и ги получих днес. Приложението изтеглих от любопитство и с отстъпката за първа покупка се сдобих с боти за сумата от 1.71 евро.

Моята поръчка е от 20 януари и още няма и намек за взимане от спиди, за да дойде при мен.. Вече нямам търпение, но започвам да се притеснявам дали ще дойде изобщо Satisfied

# 539
  • София
Моята поръчка е от 20 януари и още няма и намек за взимане от спиди, за да дойде при мен.. Вече нямам търпение, но започвам да се притеснявам дали ще дойде изобщо Satisfied
А какъв срок на доставка изписва? И аз нямам търпение. Вчера направих втората си поръчка. За двете поръчки сроковете са приблизително еднакви 7-20 и 8-21 февруари. За да имаме известие, че е в Спиди, трябва да е пристигнала пратката в бг, но е ясно.
И още нещо - нали пазаруват от различни магазини и затова сроковете да са различни. Нях не ги бърка кой от нас в кой град/село в бг живее.
Наистина е голяма зарибявка сайтът. Направи ми впечатление, че минималната поръчка първия път беше 10 лв., втория път е 30. Дали тази стойност расте, тоест с всяка следваща поръчка да се увеличава стойността на минимално поръчаните стоки?
Корекция на цените имат интерес да правят, защото ще ни "подлъжат" да направим още оборот. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт