Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 035
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Първата ми пратка от 1 февруари е на митницата и все още не е взета от Спиди.

# 676
  • Асеновград
Успокои ме. Моята едната от 2,02 другата от 05,02 седят и изписва очакваме Спиди.

# 677
Спокойно, това е все пак една седмица и пътуват отдалеч.
А не пропускат да ни подтикват всекидневно с по няколко имейла с уж специални отстъпки само за теб. Grinning

# 678
  • Mostly in my mind
И моята от 5.02 чака да се вземе от Спиди

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 16:33 от Лолита

# 679
  • София
Успокои ме. Моята едната от 2,02 другата от 05,02 седят и изписва очакваме Спиди.
Днес в 17:12 пратката ми е взета от Спиди. Очаквана дата за доставка - 8 февруари.

# 680
  • Асеновград
Днес в 17:12 пратката ми е взета от Спиди. Очаквана дата за доставка - 8 февруари.
Сега видях и моята първата е взета днес следобед. До края на седмицата надявам се да дойде.

# 681
  • София
В проследяването на пратки със Спиди няма ли очаквана дата за доставка?

# 682
  • Асеновград
Сега видях и моята първата е взета днес следобед. До края на седмицата надявам се да дойде.
Няма още, пипе пристигнал в офис Спиди- София. Я го пуснат довечера към провинцията, я не.

# 683
  • София
Ако не се лъжа май на 50та страница затваряха темите, нали? Когато пуснах темата, не очаквах, че толкова ще се разрастне, но още малко и ще трябва да си пуснем нова 😁
Иначе аз вече рядко пазарувам от тему. Последно поръчах стикери за декорация на дневници и тетрадки - с цветя, пеперуди, птички. За съжаление рядко имам възможност и да ви чета.

# 684
  • Бургас/Пз
Аз минах по този път, заявих връщане, написах причината и качих снимка.
Щом е счупено, което ще опишеш предполагам, че няма да искат да го връщаш и без това после не могат да го продадат, а само ще платят едни куриерски повече.
Благодаря ти, Зари, точно така направих. Описах, прикачих снимка и веднага ми писаха , че няма смисъл да го връщам . Понеже е малка сумата я поисках като кредит да ми е върнат и след по малко от час вече беше в профила ми.Благодаря за съдействието . Ето другите неща, които бяха наред. Едното е поставка за козметика, а другото кутия за бижута.

Не са кой знае какво, но за парите си биват. Мисля, че тази бяла пласмаса бързо ще пожълтее , но ще видим Simple Smile

# 685
Момичета какви са тези кодове които постоянно разменят в групите на Тему в фейса. Никой не обяснява някакви цифри връщат..

# 686
Пристигна!
Щеше да е вчера със Спиди до домашен адрес, но я пренасочих до офис на Спиди, затова я взех днес. Само един артикул, поръчана е на 19Ян с предвидена доставка 28.01- 12.02
Котешко легалце, което с отстъпката(10лв кредит за забавяне) от предишната поръчка ми излезе 11лв и съм доволна

Хубаво ли е на живо, големичко ли е ? И аз ги заглеждам тези и им се чудих.

# 687
Аз минах по този път, заявих връщане, написах причината и качих снимка.
Щом е счупено, което ще опишеш предполагам, че няма да искат да го връщаш и без това после не могат да го продадат, а само ще платят едни куриерски повече.
Благодаря ти, Зари, точно така направих. Описах, прикачих снимка и веднага ми писаха , че няма смисъл да го връщам . Понеже е малка сумата я поисках като кредит да ми е върнат и след по малко от час вече беше в профила ми.Благодаря за съдействието . Ето другите неща, които бяха наред. Едното е поставка за козметика, а другото кутия за бижута.

Не са кой знае какво, но за парите си биват. Мисля, че тази бяла пласмаса бързо ще пожълтее , но ще видим Simple Smile
Може ли линк за поставката? Благодаря

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 12:23 от bgladybg

# 688
  • Бургас/Пз
Може ли линк за поставката? Благодаря
https://share.temu.com/1jLPl1dsOZA

Бихте ли изтрили моите снимки от вашия цитат , благодаря ви

# 689
  • Асеновград
Моята първа поръчка дойде днес , всичко е наред, няма липси или повредени неща.
Определено надмина очакванията ми като качество.

Калъфа за куфар е размер S даже идва малко голям за куфарчето за ръчен багаж, но моето е от най малките. Беще на цена под 12лв. Материята и шевовете са прилични. Като материя не отстъпва на калъфите които съм купувала от другаде  на четворна цена.Чантата за ръчен багаж също е прилична за цена под 4 лв.

Другите два калъфа са еднакви L / XL стават на големия и средния куфар.

За тази раница имах опасения,че ще е много зле, но ме изненада приятно и с размера и с качеството.

Тази също си струва цената.
С две думи от тази поръчка нямам забележки.

Дано е така и със следващата.

Общи условия

Активация на акаунт