Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 615
  • 858
  •   1
Отговори
# 225
  • Замък сред облаците
Биби, не е невъзможно да има БХ, но тя се доказва с тестове. Иначе може и кисти и хормонално да влияе. Това че винаги е бил еднакъв цикълът години, не ни гарантира липса на промяна в някакъв момент.

Анди, от какво си се отчаяла? След аборт му трябва време на организма да влезе в час понякога. Не се фиксирай.

# 226
АА съгласна съм , просто питах за този чай на който попаднах , дали сте го чували.
А отчаянието по принцип е свързано с това , че вече не знам какво да вземам или да не вземам за да ми помогне . Доста време ни отне , за да видим двете черти ..макар и финала да не беше прекрасен. Просто се оглеждам освен за добавки , витамини и този чай ме заинтригува.

# 227
Момичета, черпя ви виртуално за моя рожден ден! 🥰☀️🌸

# 228
  • Варна
Честит рожден ден! Flowers Bouquet Бъди здрава и всички мечти да се сбъдват една по една! Хубав празник!

Скрит текст:
Момичета, черпя ви виртуално за моя рожден ден! 🥰☀️🌸

# 229
кактусче, честита да си! Желая ти здраве, щастие и другия рожден ден да го посрещнеш с бебче на ръце (крайно време ти е)!

# 230
Чести рожден ден! Сбъдване на мечти ти пожелавам 🌹🎉🌺

# 231
  • Замък сред облаците
Кактусче, честит рожден ден!

Анди, за билките конкретно подхождай с едно на ум. Там дозировките не са точни и ефектът, ако има такъв е индивидуален. Понеже и чайовете минават по закона за храните мисля, няма как да има големи концентрации на вещества със силно изразено влияние върху здравето.

# 232
  • София
Кактусче, Честит рожден ден!
Пожелавам ти да си много щастлива, обичана и да сбъднеш най-съкровенната си мечта! Догодина да сте 4ма Wink

# 233
Честит Рожден Ден,  чаровнице! Бъди здрава и много щастлива! Следващата година да празнуваш с двойна радост ! 🌻🍰🎉💐❤️

# 234
Много ви благодаря за милите пожелания! 😍 Направихте деня ми още по-хубав!!! 🥰❤️🫶☀️☺️
Аз също бих се радвала да сме 4ма, хихи 😁
Нека ви се връщат пожеланията! ☀️☀️☀️

# 235
Ехаа, Кактусче, какъв хубав празник имаш днес! Нека да си здрава и щастлива, а пък догодина да сте вместо двама, трима, а защо не и четирима! Весел празник и бъди заобиколена от много любов. Flowers Tulip Tada Champagne

# 236
Честит рожден ден,Кактусче! Бъди здрава и нека мечтите ти се сбъднат!

# 237
Биби, не е невъзможно да има БХ, но тя се доказва с тестове. Иначе може и кисти и хормонално да влияе. Това че винаги е бил еднакъв цикълът години, не ни гарантира липса на промяна в някакъв момент.

Имах бледи широки черти на 5-тата минута, може да са били изпарителни. Кръвен тест не съм правила. Това , че изхвърлих нещо малко жълто в началото на цикъла, последвано с мнооого съсиреци, силни болки в кръста и корема, и наистина много кръв ме кара да си мисля, че беше това. Всичко това беше 3 часа, 2 дни никакво зацапване, след тези два дни само розово-кафяво. Киста нямах преди 2 месеца, хормони не съм изследвала, но всичко е възможно. Само знам, че целият ми цикъл беше много различен от нормалния досега.

# 238
  • Замък сред облаците
При БХ ще изхвърлиш само лигавица, яйцеклетката няма да видиш, още няма и оформен сак.

# 239
Честит рожден ден, Kactus!
Желая ти много здраве, любов, щастие и скоро да гушкаш пухкаво бебче!🙂

Общи условия

Активация на акаунт