Мами с термин Март 2024

• 58 831
  • 817
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на всички момичета!
Надявам се да бременеете леко и безпроблемно.
Днес бях на преглед, понеже не се чувствам добре и си взех болничен вече.
В 12 г.с съм и днес доктора направи “предположение” за пола🤔
Излезе, че с 5 дни съм напред.
Някое момиче, което вече е минало фетална и има потвърждение за пола?
Не, че е много важно, но успяхме да направим видео, на което си ни показа атрибутче.
Ще се радвам на вашата помощ.

# 211
Момичета, днес мина моя БХС. Мислех, че ще си отдъхна и ще усетя малко спокойствие след инвитрото, но … към момента изглежда, че бебето е с единична пъпна артерия. Др ме увери, че всичко друго е наред, просто ще трябва да правим по-чести прегледи с доплер и евентуално ехокардиография… Ще се опитам да съм спокойна и да се надявам, че всичко ще е наред.

# 212
Заринка, стискам палци всичко да е наред до финала. Hands Pray

# 213
Момичета, някоя от вас да е имала пулс над 100(110)? Чета,че е нормално по принцип, ама все пак. Благодаря!

# 214
Аз най-редовно. Дори в момента ми е точно 110. 😁
Стигал е до 140-160. Но гледам да не го поддържам дълго... само при стрес нещо и т.н.

# 215
Аз получавам по 170пулс и го държа с часове

# 216
Някои от вас има ли проблеми със изследванията на уринана на мен ми откриха Klebsiella pneumoniae започнах венозно лечение не ми обясниха нищо дали е опасно дали не

# 217
Привет и от мен,

Днес излезе генетичния ни тест и всичко за сега е наред и чакаме момченце 🩵

Някой споделял ли е със семейството с торта какво бебенце очаквате и да даде препоръки от къде Simple Smile

# 218
На нас ни направиха парти изненада, в многооо тесен кръг, за пола на бебето, тъй като аз и мъжът ми не знаехме. Резултатите от генетичния тест ги изпратиха на емайла на близки приятели, които организираха партито, а на мен по телефона ми казаха само дали всичко с бебето е наред. Ние спукахме един балон и вътре имаше розови конфети. Честно казано, гледала съм много такива клипчета, но не съм очаквала, че емоцията може да бъде толкова много. Наистина изненадата е голяма. 💖

# 219
Здравейте днес бях на биохимичен скрининг
Някой запознат би ли ми казал как са стойностите?Благодаря

# 220
Привет,

Момичета какво предприемате срещу запека. В 12 седмица съм и от две седмици +- просто целия ми корем "не е върху себе си". Или ходя по малко сутрин или в дни като днешния изобщо нямам позив за wc. Подуто ми е, тежко ми е, понаболява си. Мисля си за пробиотик за добро чревно здраве на Биогая. Имате ли някакво решение?

# 221
И аз не съм вече... няколко дни. Решение откривах в храни, но вече нищо не помага 😂😂😂

# 222
Имате ли още проблеми със храната че аз все още немога да ям и се чувствам отпаднала .И как бихте искали да родите ако зависи от вас мен и от двата варианта ме е страх 🤔🤔

# 223
Мами, днес бях на преглед. С бебето всичко е наред, а аз съм наддала само килограм, което ме учуди доста, понеже гледам да се храня. В 16 г. С. съм и ми казаха, че съм с предна плацента, но не казаха че е нещо обезпокоително. Някой запазил ли си е вече час за втора фетална морфология. Трябва да я направя в 20 г. С.,а в 18 г. С. трябва да пусна антитела заради резус фактора.

# 224
Аз все още имам проблем с гадене, повръщане, хранене.... Някой миризми направо ме убиват.

Относно раждането, предпочитам естествено раждане с упойка. До колкото съм разпитвала, възстановяването е много бързо.
Ама зависи и дали ще е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт