Мами с термин Март 2024

• 58 805
  • 817
  •   1
Отговори
# 270
Аз днес бях на преглед при акушерка и ми каза че имам инфекция . Предполагам че ще ми изпиташ АБ ,каза че до понеделник най-късно ще се и обади да потвърди какво е излязло.

Имах бактерия във урината незнам до колко е излекувана но все още ми мерише урината незнам дали е от лекарствата които пия или е от бактерията

# 271
Днес бях на зъболекар и ми откри 1малък кариес, зъбен камък и най-шокиращото че 1 мъдрец почнал да се руши и имал дупка и трябвало да се извади. Знаете ли дали в момента е опасно това да се направи

# 272
Аз говорих с моята зъболекарка, която ми каза, че най-подходящо е бременните във втори триместър да правят каквото и да било при зъболекаря. Каза, че няма проблем. Дори сме били податливи на повече проблеми със зъбите, поради промяната в хормоните. Ние предполагам всички от групата вече сме във втори триместър. Аз също скоро трябва да отида, защото и аз имам зъбен камък и един зъб, който рядко се обажда с тъпа болка.

# 273
Аз си правих БХС а за тази хетална или каквато е там никои не ми е казвал задължително ли е защо се прави дори не ми казаха пола незнам дали е още рано

# 274
Най-после ми излязоха резултатите от БХС и всичко е наред с показателите, поне така ми казаха. Ще ходя в понеделник при АГ да видим какво ще се изкаже и той и ще го карам да погледне ехографски бебето, да съм си спокойна, че седмица и половина не съм го виждала и започвам да се шашкам.
Вече 3ти ден не съм на синтетичен пригестерон и се чувствам добре (макар че ми е притеснено и докато не минат поне 2 седмици няма да се успокоя). Нямам кървене или зацапване, не ме боли, даже ми се струва, че подуването на корема ми намаля (газовете не, за съжаление, но пък запек нямам, даже имам чувството, че клоня към разтройство... но ям поне по 1 ябълка и домашно кисело мляко)
Как са другите момичета които са го спрели? Наред ли е всичко с вас?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 19:11 от Джиджито

# 275
  • София
И аз вече спрях тотално прогестерона. В неделя беше последно. Все още треперя като отида дп тоалетната, но засега кървене не съм имала. Тъй като съм на хепарин, днес пусках Анти Ха, което показвало дали приемам достатъчно и се оказа, че ми е доста ниско Sad Сигурно ще му увеличат дозата. А като се замисля, че аз настоявах да слагам хепарин и ако не слагах кой знае...
Най-после ми излязоха резултатите от БХС и всичко е наред с показателите, поне така ми казаха. Ще ходя в понеделник при АГ да видим какво ще се изкаже и той и ще го карам да погледне ехографски бебето, да съм си спокойна, че сесмица и половина не съм го виждала и започвам да се шашкам.
Вече 3ти ден не съм на синтетичен пригестерон и се чувствам добре (макар че ми е притеснено и докато не минат поне 2 седмици няма да се успокоя). Нямам кървене или зацапване, не ме боли, даже ми се струва, че подаването на опрема ми намаля (газовете не, за съжаление, но пък запек нямам, даже имам чувството, че клоня към разтройство...)
Как са другите момичета които са го спрели? Наред ли е всичко с вас?

# 276
Аз от 9та седмица някъде съм на Дуфастон, заради прокървяване. Моя АГ каза все още да го пия, някъде до 20 седмица. Доверявам му се напълно, нямам друг избор.

# 277
Днес видях че са ми излезнали резултатите от БХС но нищо не разбирам дали всичко е добре че съм на преглед Вторник

# 278
Всичко е наред. Гледа се комбинираният риск като краен резултат.

# 279
И аз спрях прогестерона в сряда,точно 16г.с. бях. Днес имам леко неразположение.Усещам дискомфорт в кръста и корема,като все едно ще ми идва,пих но-шпа ,според вас има ли нещо общо . Утре имам час за видеозон ама ако нещо , като силни болки отивам веднага.( И аз съм през 10 минути в тоалетната да проверявам дали има кръв)

# 280
Аз започнах приема на Еутирокс заради повишено TSH, но напоследък съм с едно силно главоболие и се чудя да не се дължи от него.
Някоя от вас ако го приема моля да сподели. Blush

# 281
Аз спрях прогестерона в 13+5 (но е редно да кажа, че ми беше предписан заради болки, а не кървене, още в 4-5та седмица).
В началото като го намалих от 2х2 на 2х1 имах болки каквито ти описваш, все едно ще ми дойде, и после все едно мускулна треска имах, но пих 2 дни но-шпа, почивах повечко и вече съм добре. Остана ми само, мисля че round ligament syndrome се казваше - отвратително е...
От 5 дни вече не съм на прогестерон, за момента почти нямам болки (факт който много ме притеснява и не знам дали е нормално), рядко ме боли кръста (убедена съм, че е от леглото и от твърде дълго време стоене права) и забелязах, че в някои дни течението ми се увеличава, но поне е с почти бял или почти бледо жълт цвят, без мирис, което май е нормално. И аз се гледам през 10 минути за зацапвабия или кръв... накрая ще си изтъркам "госпожата" от толкова бърсане. Joy
Мисля че това, което усещаш е нормално, но ако продължи болката, най-правилното решение си го взела - това им е работата в крайна сметка - да се грижат за това бременността ни да протече без проблеми, за това сме ги избрали.

И аз спрях прогестерона в сряда,точно 16г.с. бях. Днес имам леко неразположение.Усещам дискомфорт в кръста и корема,като все едно ще ми идва,пих но-шпа ,според вас има ли нещо общо . Утре имам час за видеозон ама ако нещо , като силни болки отивам веднага.( И аз съм през 10 минути в тоалетната да проверявам дали има кръв)

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 10:24 от Джиджито

# 282
Момичетата с течение, задължително пуснете микробиология.

И аз съм с течение. В понеделник очаквам резултатите.

# 283
Аз бях с течение и още съм. Пуснах микробиология, нищо не се откри, слагах Гинофлор, но явно няма ефект...

# 284
И микробилология и стерилна урина пусках, абсолютно всичко е чисто. Мисля, че е нормално при бременност да е повече от колкото нормално е било преди.

Момичетата с течение, задължително пуснете микробиология.

И аз съм с течение. В понеделник очаквам резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт