Мами с термин Март 2024

• 58 804
  • 817
  •   1
Отговори
# 255
До сега не съм си пускала б,12,гледам че е в граница и за това си мисля че е Ок , но знам ли ....
Не ми е отговорил още , а ще се побъркам.
На преглед съм в четвъртък

# 256
Еее четвъртък е ей сега. Ще дойде! Не се притеснявай!! ❤️ Всичко ще бъде наред!
Какъв витамин б12 пиеш? За желязото не мога да ти бъда полезна. Само бъди спокойна!

# 257
Така е ,но се спекох. Нищо не пия , само фолиева киселина.

Еее четвъртък е ей сега. Ще дойде! Не се притеснявай!! ❤️ Всичко ще бъде наред!
Какъв витамин б12 пиеш? За желязото не мога да ти бъда полезна. Само бъди спокойна!

# 258
Б12 е нисък, да, ще се наложи някакъв прием. Той по принцип сваля желязото така, че ще го нормализира. Но има причина да е завишено, лекаря ще коментира.
Тук във форума има тема за Б12, там момичетата могат да помогнат и за желязото.

Вит Д също не е в оптимални стойности, предвид че идва зима е хубаво да е по- висок.

# 259
Винаги съм била с дефицит на вит Д и сега ми се вижда супер Simple Smile Ще обсъдим с АГ всичко , благодаря!

# 260
Моят витамин Д е със стойност 39.6. В понеделник заминавам за Испания, вероятно там ще го вдигна. 😅 Наскоро говорих с една акушерка, която ми каза, че от няколко години изследват витамин Д при бременните и за нея било пълна глупост и ненужно. Витамин Б12 обаче каза, че е от голямо значение. Не знам, ще питам моя АГ какво мисли за тези стойности, ще му се доверя.

# 261
Моето Б12 излезе 281, доктора ми каза, че може да взимам по 1 таблетка метилирани. Аз си имам отпреди на Natural Factors така че пак влязоха в употреба.
Вит Д ми е 58,3, за него ми каза да взимам по 1000 единици на ден.

# 262
Здравейте,

моят термин е 8 март 2024. Това ми е втората бременност, имам момиченце на почти 3 години (тя е януарче). Живея в София. Аз съм на 36 г сега и имах малко притеснения. Не знам дали е от годинките или от това, че не мога да си почивам с едно малко дете, но тази бременност ме мъчи яко от самото начало. Прекарах и няколко вируси инфекции, защото малката ми носи всичко от яслата. Първата бременност ще си я спомням с носталгия - беше песен. Сега вече след 15 седмица все още имам гадене и понякога повръщам вечер. Но ще се търпи. За пола - май ще е пак момиче, макар че се надявахме на момче. В четвъртък се надявам да се види вече добре на прегледа.

Поздрави на всички и лека бременност!

ПП. оказа се момче Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 12:48 от LowRadiation

# 263
Имах бактерия във урината незнам до колко е излекувана но все още ми мерише урината незнам дали е от лекарствата които пия или е от бактерията

# 264
Амтибиотици пила ли си и ако да само тях ли?

# 265
Вчера бях на ФМ и БХС. Всичко е наред е бебето и се развива чудесно Simple Smile Имаше леки съмнения за пола ,така че ще изчакаме до следващият път.
Според АГ изследванията не са ми точно и иска да си пусна пак желязо + феритин.
Откри ми полип не малък , който е на доста скрито място и естествено се притесних .....но за сега само наблюдение и толкова. Надявам се след раждането да се махне. Има ли тук някоя дама с подобно чудо, да разкаже повече?

# 266
Пиши като излезе феритина как е. Не е изключено да е неточност, да. В коя лаборатория са правени? Само информативно питам, не че знам много за тях

# 267

Венозен антибиотик само .

# 268
lisii91 поне 7-10 дни трябват да минат след антибиотика и пусни стерилна урина.

# 269
Изчакай да минат поне 10-14 дни.  Със сигурност антибиотика е дал отражение

Венозен антибиотик само .

Все още не съм пускала ,другата седмица ще е . Предишните са пускани в Рамус, а сега АГ ме посъветва да отида е Цибалаб. Не знам лабораторията дали има значение,но все пак ще пусна отново

Общи условия

Активация на акаунт