Мами с термин Март 2024

• 58 738
  • 817
  •   1
Отговори
# 285
Да, възможно е.
Мисълта ми беше да не реши някое мамче че е нормално да го има и да пропусне да се изследва.

# 286
Момичета, доста ме боли корема. Дали е нормално? Точно менструална болка бих казала, какво мога да направя, да пия нещо?
В 12+3г.с. съм

# 287
За менструална болка в 12 г.с. бих звъннала веднага на АГ...

# 288
  • София
Отидете на спешен кабинет, ако много ви боли. Според мен спокойно може да вземете поне едно хапче но шпа.
Момичета, доста ме боли корема. Дали е нормално? Точно менструална болка бих казала, какво мога да направя, да пия нещо?
В 12+3г.с. съм

# 289
В 12+3г.с. съм

И аз бях така, болката беше под пъпа и понякога бодежи по-нагоре в корема - оказа се от нарастването на матката и опъване на връзките. Пиех си Но-шпа по преценка известно време и така поотмина, макар че и  до сега (14 г.с.) се усеща понякога. Обади се на АГ.

# 290
АГ каза да пия нош-п@ и ако не ме отпусне да ме видят, но то взе че мина Simple Smile
Вече ми изписа  магнезий и дано няма повече такива болки.
Като цяло опъване и спазми си имам,но са леки и рядко, а това вчера си беше доста силна болка. Надявам се бебето да е Ок.
Благодаря, момичета!

# 291
Момичета,
Направо ме е срам 🙈,но имам странен въпрос😂
Коремът ви пулсира ли?
Когато легна по гръб виждам как тупти 🧐

# 292
# 293
Не съм забелязала такова явление. 😅 И аз от време на време имам спазми, но вече пия магнезий. Днес имах щастието да кихна, докато лежа....такава болка беше, изплаших се даже. 😅

# 294
До мамите, които спряга прогестерона. Някакви зацапвания след това.
Аз вчера имах два пъти,ходих в спешния всичко уж наред от спирането било. Тук в Англия няма такова нещо като спиране по схема , спираш от раз. Днес пак имах кафяво -зацапване и вече нямам сили....

# 295
Здравей, тези в Англия са големи идиоти. Прогестеронът го спрях по схема, за да няма стрес в организма и не съм имала зацапване. Почивай си повече и ще мине зацапването.

# 296
Моят ми го спряха постепенно и не съм имала зацапвания от това.
Може би рязкото му спиране в действителност се е отразило при тебе.
Висока ли ти беше дозата до сега?
Нищо ли не те посъветваха от спешното?

# 297
Да, помислих че се филмирам. Satisfied

Момичета,
Коремът ви пулсира ли?

# 298
Да , висока беше 2*400мг . Нищо , било нормално бременна да кърви специално след прогестерон . RageRage .
Аз бях записала час за частен преглед днес след обяд, още миналата седмица за ФМ 16г с. ,надявам се там да видят дали всичко е наред.

# 299
Момичета,
Коремът ви пулсира ли?
  И да не си бременна пак тупти не си забелязала явно не е бебето 🙂🙂

Общи условия

Активация на акаунт