ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 836
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Офффффффффффффффф, не искам училище.

# 376
  • Mars Hotel
Сутринта като стана беше изненадан, че в 6:30 е тъмно Smile
Същата работа и вкъщи. Grinning
Днес ставането беше сравнително лесно. До края на седмицата очаквам да стане драма обаче.

Рени, разбирам те напълно и споделям нежеланието ти.

# 377
Оги стана в 6:15, щял да бяга сутрин преди училище. Още ден-два му давам. Къде спа цяло лято, че не ходи да бяга? Сетил се.

# 378
На Ренито поста е най - хубав. Дълъг, дълъг, цял ден ще го чета, дали ще успея да го дочета. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Сърдитка - поспаливка стана без проблем, но от утре да видим как ще е. Първи час, Биология - накара ни да си оставим телефоните, беше много скучно. Втори час Мат. - ще имаме входно на 26 - ти. Трети час, още не е почнал, тамън влизат - всички се бутат за моето място където сядам в момента. Едната от класа и, си била купила всички учебници за 40 и няколко. Забравила да даде бележките на класната, щяла на голямото да и ги даде. Майките, протестиращи за смяна на математичката, сега ще са в ужас и тази година. Още не е почнала, но романа с инфото ми е готов. Ще гледам тази година да не пиша много, инък ша съм досадна, и нема да съм интересна.

Стон, туй за събуждане, за да е ведър, и свеж кат марулка.

Нинка, сменяш езика като сменим темата, твърдо вече е РЕ, махаш го онзи НЕ.

# 379
  • София
И на мен ми е жал за мен. Мрън! Малкото е първа смяна първия срок, голямото - втория. Ами аз кога ще спя 😁😀.
Иначе за трафика - отдавна вече ходя с градския транспорт на работа. Не ми се причинява друго...То и да искам, живея на такова място, че не мога да изляза от двора, такъв е трафикът!

# 380
  • Бургас
Моя хубостник отиде с две тетрадки!
Едната по всичко,едната по немски 😂
Щото,видиш ли,те първата седмица нищо не правели. От другата е всичко.
Днес започват от втори час по програма. Понеделника ще си поспива повечко...

# 381
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони, до новата тема има доста време. Не че не помня, но като я пусна провери за смяната и ако не съм ми кажи. След пускането имам 24 часа да редактирам.
И на мен ми е жал за мен. Мрън! Малкото е първа смяна първия срок, голямото - втория. Ами аз кога ще спя 😁😀.
И моите са така, поне голямата е до 13.05. Не че не ставам по принцип преди това... Laughing

# 382
  • в очите на дъщеря ми
Офффффффффффффффф, не искам училище.
Не си сама, сестрооо........Sweat Smile

# 383
Вчера в 22:00 ми вика "знаеш ли, че нямам тетрадки?" Ами, не знам, не му следя учебните материали. Тази сутрин раницата му беше много тежка, без тетрадки. Изпрати сестра му с една раница, торба с кутия и класьор, торба с екип за физическо и раничка с резервни дрехи, вода, и храна. Вече се чувствам уморена. С нетърпение очаквам този четвъртък.

# 384
В събота вече беше болен, температура и повръщане. В неделя беше добре и го изпратих на училище. Писна ми от тези болести!

# 385
  • Разпиляна във въображението
Моята стана супер спокойно. Брат й и той. Към 7 часа реши да ме пита къде съм им сложила тетрадките със спирали, които сме купили. Упътих я, но й намелих, че събота и неделя на няколко пъти им казвах със сестра й да си оправят раниците. Добре, че училището е да няма и пет минути от дома.

# 386
  • София
Първи учебен ден, първо класно и първа оценка. Еми, ударно започнахме. Laughing

# 387
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Какъв е този безпощаден учител?

# 388
  • Разпиляна във въображението

Леле.

Учителят по БЕЛ ентусиазирано е въвел всички контролни и класни за първия срок.

# 389
  • София

Леле.

Учителят по БЕЛ ентусиазирано е въвел всички контролни и класни за първия срок.

🤣🤣🤣
Нашето училище още не е в Школо, вие вече сте с оценки и планирани контролни.
То не че пречи да ни се яви довечера с някое морковче или доматче (нъл тъй беше, Тони?)...

Общи условия

Активация на акаунт