ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Тони, пратих ги.

# 361
Благодаря.

Мишката ми се скапа от толкова въртене на колелцето. Айййй ша му съ не види. Тамън свикна с някоя и хоооп трябва да я сменям. Сложих секундно, но надали ша стане.
Мааалееее, почва сееее, от утре дупе да им яко. Не знам за кого повече ме е жал, за децата или за учителите.

Между другото, честит празник на всички които празнуват днес. Да сте живи, здрави и корави. Чакам си банбончетата, а да видим дали има някой който да празнува днес. Довечера ша яхна метлохвъркачката и ша ода на гости, за купона.

# 362
  • в очите на дъщеря ми
Ми, Тони на мен ми е жал, единствено за мене си.....😜

# 363
Мамзелче, то отдавна вече не остана за какво да ме е жал за мен. Явно при теб има още .

Момичета, някой да е попадал на този сайт? Аз току що го видях, само дето, каквото и да отворя, все е подарено.
Това е сайта - https://www.podariavam.com/knigi-uchebnici?page=4
Може да го разгледате при желание.

# 364
Не знам за кого повече ме е жал, за децата или за учителите.
Тони , и мен като Мамзелчето, ме е жал за мене си Stuck Out Tongue И за другите родители, които като мен се вживяват в школото. Ми то ни децата, ни учителите, повечето де, го карат ден да мине, друг да дойде. Кво да ги жаля. Ей го на, моя син, си кара още ваканционно. Друго лято го юрках поне откъсите от задължителната литература да прочете. Тая година го оставих да прави каквото си иска, че вече нямам нерви. И естествено нищо не прочете. Клъвна оттук-оттам по някой ред и толкоз. Поне нещо друго да беше прочел...Никакви вълнения. Освен компа и телефона. Лошото е, че съм си вкъщи и сърце пак няма да трае да го оставя през учебната година и усещам, че и тази година ще има екшън.
Честито на имениците днес! Със здраве да си носят имената!
И успешна нова учебна година на всички - деца, учители и родители! Да е здрава и с по-малко нерви Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 365
  • София
Честит празник на именниците с прекрасните имена на Вяра, Надежда, Любов, София и Любчовци (ако има)! Бъдете здрави и благословени!

# 366
И ти ли в кюпа при Мамзелчето.

Ми аз ги жаля някои деца и учители. Децата, защото има съвестни, но покрай калпазаните, горят и те. Учителите, съвестните, свястни и кадърни, за тях ме е жал, защото все се намира по някое гам...е дето да стъжни живота на тези около него. Все пак и учителите са хора като нас, имат си семейства, деца, свои тревоги.
Па аз дали ще попищя, покрещя, коя тоналност и с какъв фалцет ще го карам, няма много значение, все пак всичко е от ся до после.

Етернити, включвай се честичко.

Тя и Мимозката, бяга по тъча, вяска се чат - пат, колкото да не нъ изтърве.

# 367
Тя и Мимозката, бяга по тъча, вяска се чат - пат, колкото да не нъ изтърве.
А, Тони, не ви изтървам, чета ви редовно, ама няма с какво да се похваля, а да се оплаквам, хич не обичам. Радвам се на успехите на децата ви и се надявам и аз някой ден да има с какво да се похваля.

# 368
Честит празник на всички имащи повод днес!Много здраве и късмет!
Така, моят оплеска личната карта и се наложи да търча до книжарницата за нова,срокът е до утре в 13,00h😐.Надиплил е тетрадка по всичкология и е с колелото,като за последно.Не е хепи,че го чака учене,но пък е оптимист(де да можех и аз така).
С нова класна е и на 15-ти не беше въудошевен.Драмата с учебниците ме очаква.

# 369
Мимозче,от тъй бе душо, пиши си за всичко, и лошо и хубаво. Къде ша съ похилим, къде ша поплачем, па и в други състояния да изпаднем, поне олеква. Мойто таз година дето вдигна леко летвата, от таз година усещането е, че отново ще сме в режим оплакване.

Бобси, немо съ плаши, ша я оправите, колко да е оплескана, нема да е болка за умиране. А учебниците, и те ще си минат от реда и ще забравиш. Твойто не е доволно, но пък оптимистично. Мойто чадо пък, ни доволно, ни оптимистично, чакам да минат тези 4 - ри дена от тази седмица, и от следващата седмица ще съм на черешата.

# 370
Успешна и много спокойна година си желая и на вас разбира се. Набора утре отива от училището в Несебър цяла седмица. Госпожата по А Е се обади и го покани от училището 30 деца от всички класове той изяви желание. Само на спортни лагери е ходил до сега. На мен не ми беше до ходене на детето сега но да него спирам. В тяхното училище доста често организират ходене някъде по някъкви проекти. И в чужбина ходят. Дано всичко да е наред. Учебници се е уговорил с някакво дете по голямо от неговата специалност, но не ги е взел още. За нас ваканция още една седмица че малко ни беше бездействието.

# 371
  • Бургас
Добро утро!
Айдеее,започва се !🤗🍀

# 372
  • София
Успешна учебна година на всички деца!

# 373
Ох, Карзче, започна се!
Ставам в 6.00 закуска на едното, изпращам го, айде закуска и на другото, водя я на ДГ.
Само да са здрави! Другото ще се нагласи. Аз хич не мога да ставам рано, но.. налага се.
Лек и успешен ден на всички!

# 374
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успешна година на всички!
Почна се и с апокалипсиса в софийския трафик. Днес пътя ми се удължи с 20 минути. Та по повода за кой ми е жал - е за мен! Мрън!
Иначе набора си оправи раницата от вчера. Сутринта като стана беше изненадан, че в 6:30 е тъмно Smile Оправи се и отпраши с усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт