ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Mars Hotel
И нашите днес са имали входно по философия. Mислех, че сме първенци, но явно има и по-зле.

# 391
  • София
Олеле, от първия ден!? Тези учители нямат сърце!:rolling_eyes:

Нашият е следобяд, та няма драма със ставането поне. LaughingLaughingLaughing

# 392
  • София
Щерката днес входно по изобразително изкуство, мале мале...теория...

# 393
  • София
И при нас са следобяд!
Сутринта даже го събудих, преди да тръгна за работа. То беше недоволство, то беше мусене. Днес му се обаждам по някое време към 11ч. - човека си лежал цял преди обед. Ох, да му имам и спокойствието!

И нашите днес са имали входно по философия. Mислех, че сме първенци, но явно има и по-зле.
Scream Е, точно от този предмет най-много се притеснявам. Ако моят беше в тази ситуация със сигурност ще цъфне домат - сочен, червен и доста голям. Поне аз така си мисля, той пък може и да ме изненада. Simple Smile Просто имаме /и той, и аз/ късмет, че философията е в петък. А, да и "любимата" му биология е тогава. С една дума тази седмица сме добре в личен план, така да се каже. Satisfied

Офф, iana, моля се и това да не ни споходи. Cold Sweat  Не започвам добре новата година, твърде много "дано не" има в мислите ми, а сме само първи ден. Joy

Днес съм ви "лайкнала" всичките наред! Така де, абсолютно съм съгласна с всичко казано до тук. Joy То просто няма какво да добавя - всички емоции, чувства и мисли сте ги споделили вече.

# 394
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде и аз да споделя емоциите от първия учебен ден.
Първите 2 часа Руски - за него ми говори най-много. Силно впечатлен е от разликата в четенето. Разказа ми много правила. Учителката е на не повече от 25 и малко плашлива. Езика е харесан.
2 часа философия (стария учител) - преговор. Понеже се редува на четна и нечетна седмица входно на 2 октомври.
2 часа програмиране (нов учител) - стартиране направо с новия материал.Учителя е "много Як и хубаво обяснява".
2 часа английски (заместничка) - почти не разбира какво говори. Има немски акцент и често използва немски думи. Дано бързо се възстанови и върне титулярката. Домашно от 200 думи да се напише разказ започващ със "След като Иван разбрал, че му е изчезнал куфара на летището..."

Отчет даден

# 395
  • София

Какъв е този безпощаден учител?
[/quote]

По философия.

# 396
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Какъв е този безпощаден учител?

По философия.
[/quote]
Оффф защо ли не се и учудвам.

# 397
Казах ви, че някои трябва да учат... Не и момата🤣🤣🤣
Днес са се видяли за часове по 30мин или никакви... Следват 3 дни ходене по галерии💃💃💃
После заслужена почивка 🤣🤣🤣

# 398
  • София
Какви са тези философи, дето са се наговорили да пуснат по едно входно точно днес! Ще ѝ кажа довечера на моята че има и по-зле, ако реши много да мрънка. А може да се окаже, че и тя е правила входно по нещо - не е благоволила да се обади или да пише как е минал днешния ден. Снощи ми се разсърди, че дуднех да си оправи чантата, да си навие аларма, да си изсуши най-накрая косата и да си ляга - ей, треска врати, не вечеря. Сутринта в 7 без 20 я събудих, защото все още блаженно спеше и аларма не се чуваше да звъни от стаята ѝ - щяла да стане в 7. Как, бе маме, като в 7 трябва да тръгнеш. Мига сънена, неразбираща. Оставих я да закъснее и си легнах, ама явно инфото попи в съзнанието ѝ и стана все пак след 5-6 минути. В 7 беше на вратата (скоростно миене на зъби, дрехи си приготвя от вечерта), аз станах да я изпратя, тя първо ме прегърна, после се сети, че е сърдита и се врътна с думите "защо си станала, отивай да си спиш, аз ще ходя по нощите по улиците сам-самичка". Докато се колебаех дали да не ѝ отвъртя един шамар ме напуши смях и се разхилих. Ама тя стоически устоя да е сърдита, даже хукна по стълбите без да чака асансьора - явно да не се разхили и тя.
С 2 думи - почна се...

# 399
При нас днес лежерно - преговори. Надявам се да изчакат с входните. Иначе и аз сутринта бях нецензурна - ставане, кафе, закуска, куче. Отидох на работа уморена. А е едва понеделник и началото на тази учебна година. Така хубаво си живяхме лятото:)

# 400
Момичета, слагам два в скрит, че стана мама мия, и за да не развявам големите ЧаршаФи. Току виж сте мъ изгонили без помилване.
Скрит текст:
Радост, да си изкара добре, на теб не ти е, но за него ще е супер. Учебниците и тях ще ги вземе, дано му ги даде по - евтинко.

Зайче, и да не искаш, ще ставаш.

Нинка, пак ще проверя, случва се да се забрави, при мен пък е редовно този номер. Викаш има доста време, но докато минат входните, да видим първите оценки от плод - зеленчука, и другата ще свърши даже. То ся сме на 27 - мааа. Браво на детето, значи разбира езика и му се отдава, а ся с таз млада кака, твоето и другите момчета ще са фурия. Само да не забравят, че са в час. Между другото, намерих случайно един руски сайт за програмирането, ако искаш, ще ти пусна линка на лични да го видиш. Пък за АЕ, направо немам думи, наистина, дано скоро се върне титулярката, таз ще им разгони фамилията.

Арианче, поне ще ти е мирна главата, нема да се чудиш къде ша паркираш.

Карзче, тъй де, защо да взима повече тетрадки, от другата седмица ще почва зора.

Нелс, веселба е това, в последния момент преди лягане, да се сетиш, че няма нещо което ти трябва за следващия ден. Само се чудя, как са се придвижили с толкоз багаж, все едно се преселват на друга планета да живеят.

Краси, добре, че се е оправил бързо.

Мириел, късмет имате с това, училището да ви е близо.

Онли, егахти и несправедливата работа, ще чакаме първата оценка от теб.

Арианче, то дали домати или нарове ( 2 ), все червено, но нито на теб нито на останалите пожелавам да ги видите таз година, по - малко от бананче да няма в школо.

Светлица, и вие в кюпа, по какво ви беше? Дано е хубав резултата, важно не важно, входното си е входно, ако някой реши спокойно ще го ползва при оценяването.

Дени, и ти си късметлийка, нема да ставаш рано сутрин.

Янче, туй пък с това рисуване и то теория, мноу гадно.

Имсче, от го будиш толкоз рано, нека си поспи, знаеш ли колко е уморително да ходиш на училище. Иначе лайквай, и ние ти лайкваме, от хубави неща споделяш.
Мандаринка, лоша си, от го будиш толкоз рано дятето, и все пак го изпращаш и те прегръща. А защо ще въртиш шамарчета, хубаво ти е казала, я иди си легни, Добре че е бърза и се е стрелнала по стълбите, та да може да се посмеете всяка сама, без да се видите.

Пипи, ще изчакат, нема са плашиш, нека да направят преговор тази седмица. Спомняй си за летните дни когато не се чувстваш добре и си изморена. Поне те да ти дадат сила и енергия. Пък и какво са още три дена, до петък все ще се изтърпи, после три дена ще се почива.

Скрит текст:
Днес писали по История и Мат. само. По История им казал, че може да не си носят учебника, тъй като много нямало да го ползват, единствено ако ще четат или някаква самостоятелна работа, но било хубаво да има поне един на чин, за всеки случай, иначе споделял неговия, последните 5 мин. от втория час ги оставил да правят каквото поискат. Първата д.р. е по Мат., написа я набързо, по История плана по - късно щяла да го напише, не беше дълъг, но нещо е уморена, главата и очите я болят. Съученичка от старото училище и казала, че учителката по АЕ говорела на забавен каданс, и през цялото време дремела в часа.
Аааа, за малко да забравя, историкът пък като искал да се опознаят, питал всеки поотделно на кой какво му харесва и какво обича, едното девойче казало - аз се казвам ..... харесва ми да рисувам, а той и казва - то може да ти харесва, но можеш ли да рисуваш. Явно ще е някой шегобиец, мойта на първо четене и харесал господина, да видим по натам как ще е.
Утре ще имат 8 уч. часа, и всичките различни, и първи час ще им е Химия, а шестия ще имат прослувутият РЕ. Значи ще се опознавват с още 5 учителя, другите 3 - ма си се знаят, дано по ФВС ги пусне да си ходят, той им е последен час, и е СД - то.
 Днес на доста учители не им е било добре, явно първия ден не е зле само за децата но и за учителите, докато влезнат в ритъм, и срока ще свърши.
Аз с въпроси, ако Гери, се включи и има желание, нека да ми отговори. Ако някой друг е запознат също може.
Ииии, така. Имаме предмет, който не е изучаван една уч. година. Този предмет, ще се учи тази година, и по - точно, първи срок три уч. часа, съответно вторник, сряда и петък. Тази седмица в петък се почива, утре ще е един вид, опознаване. Реално в сряда и другата седмица във вторник ще правят преговор и евентуално нов урок. Във сряда на 27 - ми, баааммм, контролно. Та въпросът ми е, защо контролно, не трябва ли да е входно. Другото което е, не трябва ли да е на малко по - късен етап. Аз ли нещо не съм наясно с нещата, или просто някои бързат. Следващото го е писала, чаааак за 08.12., е па как точно на таз дата го е измислила. Ей ся рязко съ напрегнах, още не са почнали, а Школо взе да пищи. Искаааммм лятоооо, ваканцияяа. Поспаланка затуй не ще да ходи на училище, днес единствено повтаряше, колко и било скучно. А аз и виках - изчакай да мине тази седмица, скуката ще я замениш с отчаянието.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 19:14 от Тони🍀

# 401
  • Пловдив
Входни по неучените предмети няма да има. До тук добре. Обаче сменили учебниците по физика и география. Всички са купили обявените на сайта на училището. Е, чудно сега искат други. Освен история на английски сега обявиха ,че и биология на английски искат-ами ето ти нови 70 лв за учебници.

# 402
Значииии, входното го водят контролно. Това е много несериозно, за два - три часа, кокво ще са научили.

Рени, трябваше да не бързате. Ся ако можеш, намери на някой да дадете тези които не ви трябват, за да смъкнете от цената на другите. Виж втора ръка, може да са по - евтини.

И туй не го разбирам, година, две, с едни и същи, после рязко сменят. Полудяват тотално.

# 403
  • Пловдив
Тони, шанса да ги намеря втора ръка от 1 човек е минимален. Дори и в Пловдив да ги намеря от двама-трима различни, докато ида до там и загубя по час в едната посока, ще ми излезе същото. Все пак всички сме гледали сайта на училището и сме ги купили. Не че ще ме съборят тия 70 лв, ама днес едно, утре друго не ми е ок. Както и да е -накарах девойката да ги пусне от Озон. Естествено тя не се вълнува от тези неща-зор й е да си нагласи уроците и спортовете.

# 404
Днес дадох 85лв. за учебници втора ръка. По АЕ и РЕ ще купувам нови. Сигурно всичко ще излезе към 200лв.

При наборката днес е било лежерно. В Школо даже нямат качена програма.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 07:15 от Vita

Общи условия

Активация на акаунт