ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Входно не е имал. Но малкия в 4 клас за малко да има. На родителската госпожата по компютърно моделиране каза, че по програма първия час трябвало да имат входно. Разбирайте ме правилно, първия час в понеделник. Но аз малко на глас се учудих, та се смилиха над тях, че били малки. Та първия час било кратък преговор и нов урок.
Краси, как първият час по КМ входно ниво? Първата тема/първи час/ е за преговор - Какво научих в 3 клас? Нали трябва де се припомни? Вторият чат /втората тема/ е входно ниво.
По наредба - входните нива до 3 седмици от началото на учебната година. Много рано вашите входни?
Ние история и цивилизации  не можем да намерим, ще поръчам от нета.
Все още се мъчим, аз по -точно, да оправим дневния режим - все пак ваканцията свърши, но.....много не ме отразява

# 436
Зайче, то туй е една част само от тях, е, и по Мат. др. седмица, но няма драма, тя си го кара на - всичко е точно, всичко е наред, поне привидно и външно.

Мааалеее, Дени, Гери, дупе да им е яко. Обачеее, мноу е убаво туй, да учиш нещо на друг език, да се усъвършенстват в дадена област.

Гери, туй като при нашата, ама виж как бързо го изтри, много е важно да четеш с разбиране.

Хана, ми супер е тъй, остави дятето да оползотворява времето максимално. Щом си пиши домашните и има кой да им помага, значи няма да се притесняваш. А за другото съм сто про, че и ти ще се похвалиш с добрите оценки после. Дори и входните да не се ползват при оформянето, поне ще се види къде и на какво трябва да се обърне внимание.

Одеве питам пак класната нещо, а тя ми отговаря на Ти, аз и пиша на Вие. Попитах я, дали и аз да се обръщам към нея на Ти, чак сега ми отговори - Предпочитам на Вие. Ееее, ама първия път тъй, че даже и емотиконче пусна, сега пак на Ти. Как да го разбирам туй нещо, ще взема да се омотам някой път, и хич няма да ми е до нейното предпочитание. Ебрало си е малината. А беее, да се спогаждат тя и децата, пък другото кот такоа.
Аааа, писа ми пак, този път ми казва, че помислела, че Н... и пише ( сърдитка ), каза, че може на Ти. Ми обърквам се вече. И после защо съм с деменция.

Инче, я кажи кои са, ако ги имам, ще ти ги пратя, ако имаш къде да ги принтнеш. Ако пък може да ги гледа през тела или таблет, или нещо друго, още по - добре.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 19:48 от Тони🍀

# 437
Тони, история и цивилизации "Булвест 2000" и философия  "Анубис".

# 438
  • Пловдив
Моята девойка се върна супер ексайтната. Всички учители били супер готини, чил ,яки и други думички, които не са в моя речник. История и биология ще учат на английски, но учителката по химия казала, че догодина ще учат и химия, така че отсега щяла да ги тренира.
Много харесала госпожата по немски, което е добре, защото при нея се явява трети чужд език и става мазало.
От октомври цялото училище минава първа смяна и ще стане по-спокойно. За сега си е уредила срещите с коня, уроците по испански, малко виси тениса, може би в събота ще го намести.
Вече имат зададени проекти по биология за годината. По география са със заместник/ господина по физическо/,та там нямаме информация. Обикалят по кабинетите и сградите, което е супер че поне се движат.

# 439
Мдаааа, чета ви, интересно ми е🍹
Нашите днес по галерии, утре пак, но и ще рисуват на открито... Да си носят рисувателни материали 🤕 каквото и да значи това 😱
Имахме днес РС, поискаха учебници по Литература, география, История, математика, химия, биология и Италиански език (туй ще е втория език) ...
По другото нямало нужда... Подкрепям😂 Направо ги поръчах в Озон.
Лапето вече 44 дни страйк в Дуолинго има за италиански 💃💃💃
Програма ще имат другия месец, при късмет в началото... При липса на късмет - в края🤣🤣🤣
Сигурна съм, че имаме христоматия някъде тук... Ако има нужда може да снимаме, а за София може да дам за временно ползване👻
При малчо нещата обаче стартираха ударно - вчера имаше две оценки вече😱

# 440
  • Разпиляна във въображението
Върнах се от рс и установих, че по-малко от половината от учебниците на каката ще свършат работа. Ами тъпо е с различните издателства Sad Учителите са симпатични. И момата е въодушевена.

# 441
Наистина, с тези издателства се оляха, и всяка година ги сменят, и учителите сменят всяка година. Как пък не си отстояват поне за едното. Едно време, едно - две издателства, учителите едни и същи, смяна при тях, чаааак като се пенсионират. Нищо не можем да направим.

Рени, тя ще съумее да ги съчетае всички неща, и нито едно няма да изостава от графика. Оправно ти е гарджето, от теб единствено ще са разходите. Успя ли да откриеш нефтения кладенец. Ще имаш голяма нужда от него.

Преди време попитах, сега пак ще попитам. Тъй като забравих на коя от вас беше, но какво стана с наборката, оправи ли и се вратлето. То сигурно вече сте и забравили, но все пак.

Скиорчето се изгуби, как ли са. Дано са добре.

Останалите, включвайте се чат - пат, да ви прочетем, да кажете добре сме, зле сме, каквото и да е. Стига сте се спотайвали в ъгълчето на балкона, не ви ли е тясничко там.

# 442
Редактирам се, защото се сетих да питам нещо, а поста ми е последен.
За карта за Градския транспорт за София ще ми трябва пак уверение, че е ученик, нали? И още нещо. Миналата година му купих карта за една година, после промениха цените и имаше нещо за един месец бонус?! Някой запознат да ми разясни нещата, моля?!

Дени, имаме "учебно помагало" на НЕ по Химия, биология, география и история. Това са едни тънки книжки и имат първа и второ част. Имаме си и учебниците по съответните предмети на български. Как точно ще използват помагалата и какво ще учат на НЕ още ми е тъмна Индия! Ще видим!
Поне учебниците са точно тези, които са на сайта на училището и от ден първи се използват.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 11:24 от zaichenceto_bialo

# 443
  • София
Дини, имаме "учебно помагало" на НЕ по Химия, биология, география и история. Това са едни тънки книжки и имат първа и второ част. Имаме си и учебниците по съответните предмети на български. Как точно ще използват помагалата и какво ще учат на НЕ още ми е тъмна Индия! Ще видим!
Поне учебниците са точно тези, които са на сайта на училището и от ден първи се използват.

И ние ще видим, при нас са на немски География, История, Философия ( тук госпожата ще изпраща материали) и май музика. Колко ще научат от предметите тепърва ще разберем. Simple Smile

# 444
  • Пловдив
Тони, копахме, копахме, ама нефт не бликна. Лошото ,че разходите си вървят. Дано не расте бързо, че екипировката за езда си е сериозна цифра, а няма как нещо да не купиш. Все пак пази от травми. Екипировката за тенис може да е всякаква-така или иначе тя полички не носи. Ракетата и раницата ги купуваш веднъж и дълго време издържат. Е, сменя се гриф, корда, но не е сериозен разход. Абе да сме живи и здрави-пари се изкарват.

# 445
Ренииии, разсмя ме. Явно не сте копали където трябва, смени мястото, и да видиш като вземе да блика, то направо като гейзер ще е. Въййййй, кви разходи, да сте живи и здрави, пък пари все ще се намерят.

Аз пък се ядосах на ВиК, ай ша им съ и не види мишоците. Аман от тях.

Мойто го кара супер лежерно тая седмица, днес е поредният ден в който имат отсъстващи учители, какво се случва идея си нямам. Одеве два часа БЕЛ, единият с една, вторият с друга, първата нещо на проектора им пуснала, някъде по средата на часа, другата пък ги оставила да правят квот си щът, само да са тихи. Другата седмица определено ще им дойде нанагорнище. Дано само тези дето ги няма тази седмица, да са добре и здрави, за хубаво да отсъстват.  Айдеееее, още един ден да издържат, после три дена ша почиват, за да им излезне през носа почивката. А след туй, ние ще тръпнем в очакване на резултатите. Да не забравите да си приготвите питиетата.

# 446
  • София
Миналата година му купих карта за една година, после промениха цените и имаше нещо за един месец бонус?! Някой запознат да ми разясни нещата, моля?!
Зайче, удължена е автоматично годишната карта с 1 месец. Аз даже отидох на гише с картата на синковеце, докато беше на лагер. Жената на гишето любезно ми обясни, че са удължени автоматично с един месец. Поне да се бях сетила да я маркирам на някой четец, та да не се разхождам. Мда!

Днес съм на РС. Надявам се  да видя учителите по разказвателните предмети. Въобще организацията в училището ни е много добра. Информират те през школо, програмата е ясна, учебниците още преди 2 месеца като няма за сега промени. С една дума - доволна съм.

# 447
  • Разпиляна във въображението
Опитвам се да навия дъщеря ми да тръгне на уроци по немски. С тези два часа и до 12 клас покриване на ниво А2, много ми се иска да го научи този втори език.

# 448
  • София
Толкоз бързо пишете, че не мога да Ви изчета.
Да си кажа за 15.09. Ако програмата на директора е около 30-40 минути, припаднали няма. После вече започват да капят като круши. На моите деца в училищата все се съобразяват с тези ми претенции. Е в едно от училищата не се съобразиха и наборчето повече на отиде на празненството. При голямото едната година се появил поп и решил да им попее. Децата възпитани, държали, държали, отишли да се разходят, след половин час още пеел и те отишли при директора. Повече поп на 15.09 йок. Ами няма как да имаш паралелки с физика и с биология и да викаш поп да пее 45 минути. Говоря само за конкретното училище. Че за СМГ ми обясниха мотивирано защо пее попа.
Някой не търсеше ли електронен вариант на христоматия по литература за 8 клас. Ако да - пишете.
Виц:
Скрит текст:
На света има 10 групи хора - такива, които знаят двоичната бройна система и всички останали.
Та в този смисъл, на нашата торта за рождения ден на наборчето пишеше 1111 години.

# 449
Хайде да се отчета и аз Wink

Учебната година започна успешно, да видим как ще продължи Wink Харесва си и новите и старите учители. Тъй като лятото си учеше НЕ през телефона, затова и в първия час по предмета е успяла да блесне (за ниво азбука е много лесно, като си учил езика и преди). Stuck Out Tongue

Тъй като очакваме да взима стипендия за отличен успех, тия дни се занимаваме с откриване на сметка в ДСК. Малко ни поразкарваха, но важното е че вече е на лице. Миналата учебна година не ѝ извадихме такава, защото нямаше 14 г, но сега се чувства голяма - нали имала лична карта, сега и банкова сметка,... - много се кефи.

Днес ни е родителската среща. С мъжа ми сме се разбрали, че докато са децата в кварталното училище ходя аз, в гимназията той. Та сега е той наред Wink

За ТК и аз разбрах че се удължават едногодишно закупените с 1 месец. Сега обаче и на мен ми се губи информацията дали трябва да се даде уверение че е учаща за да се удължи след този месец с година (или който с колкото иска) или става и само с ученическата лична карта...

Общи условия

Активация на акаунт