ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София, в момента в любимото ми село Железница
У нас 2 дена се пишат презентации и домашни. Най-вече голямата, но е само "Шшшшт".
Набора от петък поддържа 38.3, сега е с 37. Няма нищо друго освен, че му се спи. Чакам да видя на къде ще избие.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 11:44 от ninanb

# 496
  • в очите на дъщеря ми
Лелее, Нинче Да се оправя набора..
Прекрасната си загуби ЛК, оммммм...не е като, да не съм го очаквала...оммммммм, а в същност, може и да е някъде, там в гори талилейски..разбирай стаята и...мдам....ноооо никой не може, да я намери, даже и следово куче..🤣
Сега и до МВР-то, ще се ходи...

# 497
Нинка, нека спи, съня в такива моменти е добър лечител. Слагаш ли му оцет на китки и глезени, може и под мишниците. Дано днес да се оправи, чакат го хубави емоции, не е хубаво да ги пропуска.

Мамзелче, явно ще трябва да сложиш и на картата устройство за проследяване. Проверихте ли в учебници и тетрадки, в някой джоб, под легла и шкафове. Сигурна съм, че тя ви гледа от някъде, подхилва се ихидно, и си вика - глей ги тез, търсят ме, гледат ме, а не ме виждат. Щях да напиша нещо, но знам ли на кого как ще прозвучи.

Ще стане година откакто я има, винаги и седи в портмонето, картата за градския, тя седи на телефона под калъфа. Така знае, че няма къде да изчезнат. Портмонето се влачи навсякъде с нея, и двете от поглед не ги изпуска. Дано е тъй и за напред.
Аз като отворя групата на наше село, честно ви казвам, изумявам се на това, що народ си губи - портмонета, ключове, телефони, и др. подобни. Най ме изумява, че тези които намерят ЛК, вместо да видят адреса отзад, те я постват в групата, с цел да съ изфукат - вижте колко съм добър / добра. Случвало се е, да си забравят парите на банкомата.
Мойто утре ще почива, във вторник ще се почне битката с изпитванията, дупе да и е яко. Дано реши да съ напъне малко, че да изкара добри резултати.

# 498
  • Разпиляна във въображението
И моята твори проект по История за Микеланджело. Малко се притеснява, че не знае какви са изискванията на учителя, но все пак ще опита.

# 499
Ние почиваме активно! Разбирайте работим по двора. 😂 На село е така! То са листа, трева и други чудесии. Подготвяме се за зимата. Търсихме си компания, някой да ни дойде на гости, ми те всички заминали нанякъде. Кой в Гърция, кой по планините, а ние селянчета. 😂😂😂
Младежа се подготвя за входните утре, четири броя! Да стискате палци, че цял ден входни ще прави.

# 500
Зайче, ще стискаме, аз за всички ще стискам даже. За моето няма само, при нея и молитви не вървят, от лозето иска мотика.
Ми от съ не обади, аз щях да дода, щеше да ми е много гот, хем щях да избягам от лицемерите около мен, не че ги виждам често.

Мириел, докъде стигнахте с проекта, почнахте ли го, свършихте ли го, или направо го забравихте. Дано сте го направили и да е сполучлив, пък и учителя да го хареса.

Мойто съ сърди отново, мързелува, ииии, зяпа тела все едно еееейййй сегичка ша пусне крака или криле и ша избяга. Ще изтрая още малко, според резултатите и действията.

# 501
Входните предстоят. Чете нещо тука за тях, не знам какво.
Днес нова новост- свекървата паднала и си счупила крака. Девер ми в провинцията, познайте до три пъти кой ходи в Пирогов и дърпа количка насам-натам. 4 часа. Приеха я, утре уж ще я коват.
Със син ми сме се хванали на бас дали ще чуем една дума: "благодаря" от девер ми. Той залага 5 лв, че няма, аз залагам 10, че няма.

# 502
  • Разпиляна във въображението

Мириел, докъде стигнахте с проекта, почнахте ли го, свършихте ли го, или направо го забравихте. Дано сте го направили и да е сполучлив, пък и учителя да го хареса.

След като мина през проект тип брошура и  голям плакат, накрая се спря на PowerPoint. Мога само да потвърдя, че имаме снимка, година на раждане, семейство, дата на смъртта и подписа му Simple Smile

# 503
ra2, два пъти се връщах да прочета ... и аз залагам, че няма. Малко са мъжете, особено по по-зряла възраст 🙄 който казват тази дума.
Зайче, ма искай помощ от приятел. Не си спомням от къде бяхте вие. При нас 2-ри ден сме без вода, че 4 броя комшии решиха едновременно да си подменят водопровода (на собствен каптаж сме и нЕма вода), аз миналата седмица свърших градинската работа, отказвам алкохол, кафе и цигари и съм на строга диета... трябва някъде да си изразходвам дяволите.
Иначе набора направи пристъп (малко урбазон и инхалации), няма температура и отказва да отсъства от училище. Ще го проследя до сутринта и ще решавам тогава.

# 504
  • Пловдив
Уф, Нинка, бързо да се оправя детето.
В наше село има състезание по конна езда. Не съм видяла очите на девойката 3 дни. Май не е разбрала ,че ваканцията свърши. Опитах се да викна, а тя ме прекъсна - " Тихо сега ,че след 20 мин имам урок по английски и трябва да си напиша домашното." Побеснях. Това дете не е от мен. Аз съм досадно организиран човек, знам ,че е проблем, ама и нейното на нищо не прилича. Изкарала е урока с мръсния екип и потната коса /дано каската да е махнала/,чапси и ботуши не видях в коридора. Е, може ли с дрехите от обора да влезнеш в стаята си. Сега замина в банята , На мен не ми е минал мерака за скандал, та ще чакам да слезе.

# 505
Рени, представих си картинката направо - в роЖова стая, девойка седи с ла*няни ботуши и каска, залепила се на компютъра 🤣 От моя страна скандала е неминуем!

# 506
Никой май не отрази почерпката, явно или не я видяхте, или не ви е харесала. Пак ще я постна в скрит, да видим ко ша кажете по въпроса.
Скрит текст:
Ха да видим кой обича такова нещо.

Ради, нъл са разбрахме без повече изцепки. Ма щом ста се захванали на облог, аз също ша заложа, ако можех щях да заложа даже 20.

Мириел, достатъчно е Joy, не му трябва повече на учителя.

Нинка, голям късмет, тамън да си отдъхнеш, и хооп без вода. Па като гледам и ти на къде си го подкарала, хич нема да ти е лесно. Ама дълго нема да издържиш, скоро ша подновиш греховете.

Рени, остай го дятето, от го тормозиш, иначе и аз си представих вашата картинка.

И не само на Ренито, а и на всички вас. Пфууу, да си имам проблемите, мойте са нищо в сравнение с вашите 🤣🤣🤣, значи нема съ жалвам.
Но да си стискаме палци от утре натам, за мойта не, и без това утре ще го удари на разходка. Та от вторник, дъто да и е яко, приготвям си дряновата гьоставица, хич нема да чакам новата година. Па нека след туй да мъ съдят.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 20:38 от Тони🍀

# 507
Тони, не разбрах за какво е почерпката? Ама ми прилича на домашна! А как не те беше жал като казах, че съм на строга диета? 🙃
И много моля без гьостерици...туй са си нашите деца и не давам да пипаш Н...

# 508
  • Пловдив
Рени, представих си картинката направо - в роЖова стая, девойка седи с ла*няни ботуши и каска, залепила се на компютъра 🤣 От моя страна скандала е неминуем!
И аз си го представям цветно и широкоекранно. Намерих ботушите на верандата, добре че кучето не закача обувки. Но едва ли е събула брича и е седнала на стола. Абе бясна съм. Още не се е появила, стои в светата обител/стаята/ ,ама ще огладнее. Тони, затваряй прозорците ,че до вас ще се чува. Почерпката е супер, дано вътре да няма шоколадов блат.

# 509
  • Бургас
Чета ви аз,ама все не мога да се разпиша.
Лелеее,таз картинка у Рени и аз си я представих! Хубавото е,че детето бърза да учи,а не да лентяйства.
Стискам палци на всички!
Моя ще имат изходни и контролни тази седмица. Уж преговарял по химия,думи по немски... обаче домашната го затруднила...щял да я види от някой съученик...ще яде гьостериците! А те са строени в коридора 😂

Общи условия

Активация на акаунт