ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 772
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Майничка
Karzz, много бързат при вас, бе! Чак изходни!😄

# 511
И аз нещо изпуснах почерпката на Тони за какво е.

# 512
  • Пловдив
И какво като си викам. Гледа ме като фототапет. Всичко било наред и не разбирала какъв е проблема. А и нямала по нищо да учи. Не е от мен това дете.

# 513
  • Бургас
😂Гаргамела,ще ми се! Ама е страшно рано за тях! 😂За входни иде реч,...оммм!

Тони,аз сега я видях таз огромна торта! Повод 🤔?

Рени,пийни едно 🍻🍹🍾🍷🥃🍸 и всичко ще е наред!
Хлъц!

# 514
Тони, тия три торти как гравитират една над друга? Не мога да схвана, а даже увеличих снимката, щото си мислех, че виждам тройно.
Как са закрепени?
А, забравих да добавя, че твоето сърдито детенце все едно е близначе на моето. Поведението му като под индиго копирано от твоето.

# 515
  • София
Чух си “името” Wink и се явявам. Благодаря, Тонка, че си се сетила за нас. Последният месец беше стрес и изпитание, най-вече за мен и не съм влизала често в темата. Детенцето понесе (както винаги в подобни ситуации) мъжки операцията на крака, която толкова месеци се надявахме, че ще се размине. Тръгна на училище с патерички, но супер щастлива, че е сред съучениците си. Ще бъде освободена от физическо за тази година (за активен зимен сезон не говорим) и ще се фокусира върху възстановяването си. Вече не я свърта на едно място, иска да излиза да се разхожда.
Немците имат един странен израз, когато искат да пожелаят щастие и успех - Hals- und Beinbruch! Или буквално преведено -Да си счупиш врата и крака!😂 Та ние го онагледяваме, ама дано да ни е на здраве и късмет!
Тази седмица предстои входно по физика и БЕЛ, както и тест по История на немски език. Днес отвори старите тетрадки да си припомни за електическите вериги, а и дядо й “удари едно рамо”. Чете Евг. Онегин, после обещава да прочете и Гъливер , ама аз не й вярвам;).
Зайче, мисля че младата учителка по математика е страхотно попадение. Ние пък сме с млад учител - преподава и по ИТ.
Класната е по БЕЛ - прекрасна е и децата я харесват много.
Другите вълнения (като при Мандаринка и Bora) са свързани с баткото -бъдещ студент. Първите лекции в СУ започват следващата седмица -ще бори Правото.Wink
Успешна и вълнуваща година на всички наборчета и здрави нерви на майките и татковците!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 06:58 от Skiorche

# 516
Скиорче, дано всичко се нареди по най-добрия начин за всички и да сте много, много здрави!!!

# 517
Скиорче, явно сме с различни учители. По Бел  си им е учителя от миналата година, по ИТ са при госпожа. Входното по История не съм разбрала, чи ще е на НЕ 😱, но той си се подготвя самостоятелно.  Тази година да си почива девойката и да се възстановява, пък догодина ще спортува пак.😘

Тони, видях я аз тази торта, мммм! Ама стисках здраво очи! 🫣🫣🫣 Опитвам се и аз диета да спазвам, ама... то много изкушения около мен!

Рени, дишай дълбоко! Все пак е бързало детето да учи. А кончетата са хубаво нещо, спорт за благородници. 😊 И аз го водех моето, като малък да язди, но се оказа, че има алергия ( не знам към самия кон ли е или към сено или нещо друго), като влезе в конната база и почва да киха. Понаучи се да язди, но до там.

Ра, много неприятно изживяване сте имали. 😔 Накрая и двамата ще спечелите баса, поне може да се почерпите нещо заедно със залога.

Нинка, 😔🤗 за водата, нема да са плашиш, ще дойде. То пак добре, че са се организирали да е едновременно, че ако се сещаха един по един, тогава лошо. И в нашето село често оставаме без вода, но ние имаме кладенец в двора и това спасява положението.
 А за пристъпа на младежа, силно ти съчувствам. Моя ги прави същите. Инхалации нон стоп, противоалергично и стискам палци бързо да отминава.

Карзче, стискам му палци на твоя младеж да се размине с това, дето си му строила до вратата. 😉

# 518
Тони,почерката е веднъж,но повод има ли или просто да пълнеем:grinning:
Ра,залагам,че печелившите ще са двама,но с пълни сърца за стореното добро!Гуш❤
Скиорче,герои сте.
На болните,желая бързо да минава.То и моето подсмърча,надявам се само с това да мине,че валят входни,а той не отваря нищо за преговор.Кълне се,че ще си поправи оценките и мери ваканционно улиците😐

# 519
Бързо възстановяване на Скиорчето!

Нашата родителска среща е насрочена за неделя, т.к. повечето деца ползват общежитие и тогава родителите ги карат. В очакване съм, до сега сме имали само една и то в Тиймс. Входящите са му тази седмица. Не се е трогнал.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 11:00 от krasi78

# 520
А, спечелихме, спечелихме баса! и двамата Sweat Smile
Идеята да се почерпим заедно с парите е чудесна и ще го направим.
Няма да я оставя да лежи на улицата, я! Пък оттук загриженият син да си поеме. Дано поне благоволи да ме уведоми дали днес ще я оперират.

# 521
И аз си представих образно малката ездачка 🤣
Не знам дали съм споменавала, но навремето тренирах конен спорт, от 5 до десети клас. Дрехите за тренировки си стояха в конната база, прибираха се отвреме навреме за пране. Дрехите, с които ходех до там и обратно, вкъщи стояха на терасата между пранетата. Я, ме е видяла майка ми да стоя с тях вкъщи, а съм отнесла конското. Според нея много миришеха на коне. Аз не усещах. 🤣 Ама други времена бяха. Нямаше автоматични перални, да не говорим за сушилни. Прането си беше изпитание и обикновено майка ми се занимаваше с него събота и неделя. Разказвам понякога на младежите вкъщи, а те въобще не могат да си представят, че може цяла седмица ходиш с един панталон и две блузи. Сега са свикнали каквото съблекат, да мятат в панера и пералнята да върти всеки ден.

# 522
  • Разпиляна във въображението
Бързо възстановяване на малката героиня Simple Smile

Моите са апатични по отношение на спорта. Един волейбол в училище и това е.

# 523
Щерката е единствения член на семейството ни, който не спортува. Хич не ми харесва това, предложих ѝ като алтернатива народни танци, но ми отказа. Аз съм се примирила и съм го приела.

# 524
Значиии, тортето не е домашно, стои на едно такова кат пилон а на него три тавички на растояние. Тез дет пазят диета, да знайте, че ич не ми дреми, на таквоз изкушение не мое съ откаже.
Повода беше двоен, ша съ сетите.
А за мойта мързеланка, сърдитката Н...., ша отскоча до близката горичка, няколко броя ша си взема от там.

Анра, ги сберем двамцата на едно, та поне едната ще крещи, другата ша бие.

Рениии, ич нема да затварям кепенците, ша ги оставя широко отворени, хем да ухае, хем да ти слушам гласчето.

Скиорче, бързо възстановяване. Жалко, че не се е разминало, но поне е навреме. Сега да си почива, ще има време за другите дейности.

При нас положението е трагично, все си мислех, че случая ще се окаже по - лек, но уви. Ся ша трябва да приготвим един чувал пари, но поне няма да са 4 - 5. Утре ще чакам обаждане с инфо, кога и какво. Поне моята днес се повесели с тез хубустници.

Общи условия

Активация на акаунт