ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Тони, не се познаваме родителите. Нямаме група, от най-различни населени места са децата. А и ние сме далеч от там, не бих отишла за една среща с директора, от която загубилата ще излезна аз. Абе, каквото сабя покаже.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:51 от krasi78

# 541
  • София
И в училището на дъщеря ми правят по всички предмети входни, нищо че последно са ги учили в 7ми клас. Какво си представят,че ще помнят децата, нямат и откъде да преговорят като хората...

# 542
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборчето и той хремав. Прехвърли го и на мен - Т+хрема+жестоко главоболие. Та си почиваме в къщи.

# 543
Наборчето и той хремав. Прехвърли го и на мен - Т+хрема+жестоко главоболие. Та си почиваме в къщи.

Бързо оздравяване!

# 544
  • Майничка
И при нас правят входни по всичко, но учителите писаха, че няма да ги отчитат за срочна.

# 545
Нинка бързо оздравяване!

Краси, и на теб ще кажа, каквото си повтарям на себе си Дишай дълбоко! Ще се справят децата!

За преговор, доколкото разбрах, чете от новите учебници, те в началото си имат преговор и това, което са говорили в час.

По ИТ и при нас е бил най-трудния тест. Не били учили такива неща. А и миналия срок нали правиха сайт, реално не са учили теория.

# 546
  • Бургас
Болните да оздравявате!
Моя и той от доста време е хремав,ама така ще е,като спи гол,ходи гол,пие студено,стои на течение...
Утре за първи час ще имат английски. Да видим.

# 547
Краси, явно тогава е за проверка, не за оценка.

Нинка, бързо да се оправяте.

Карзче, и твойто млазеж да съ оправи, дано скоро му мине хремата.

Мойто тепърва ша ми разказва подробно. До ся разбрах, че по АЕ са правили, въпросите били 30, отговорите от „ а " - „ д ", каза, че имало думи които не са ги учили, и не ги разбрала. Все пак отговорила на всички, ми 6от напрайла, напрайла. Нема да е болка за умиране. До ся преговаряше за утре по БЕЛ, нали ще имат контролно, та тъй. Чакам я да се натутка, за да разказва, дано е скоро, че има вероятност да заспя, тъй като е решила да яде сега.

# 548
  • Пловдив
Вчера са имали входно по философия. A днес без предупреждение по ИТ. Целият клас изпаднал в ужас. "Нито преговор, нито предупреждение." Умрях от смях. Да свикват, да ги "ошамарят" с ниските оценки, белким се напънат малко. Вече две седмици на училище ,аз я видях три пъти да отваря учебник. Или нямат, или вече си е научила. Очертава се да викам тая година. Ще потрая още седмица, две и усещам, че ще се наложи.

# 549
  • Пловдив
Наборката и тя се разболя. Температура с главоболие. Тъкмо си говорехме как миналата година няма нито едно отсъствие в училище, а тази - още на втората седмица... Вчера и днес се лекува вкъщи и изпусна 3 входни. Другата седмица сигурно ще ги кара сама + по останалите предмети. Ще е интересно.

# 550
Болните да оздравяват!!!
Дръжте се!
Ние стартираме с двойка и тройка. Засега. Какво ли ме чака?!

# 551
  • Пловдив
 В Пловдив в момента, освен ковид върви и вирус само с гърло,лека хрема и загуба на глас. За съжаление ковид болните са доста голяма бройка. Вече новата ваксина е налична, но ще се имунизирам само аз към този момент. Девойката ще почака още 20дни, заради ваксината за ЧПВ, а мъжът ми заради противогрипната, тъй като е добре да минат около 30 дни.

# 552
  • Бургас

И ние така. И четворка по физическо 😂умрях от смях!
Двойка по математика,входно,било много трудно 😔
Днес за сефте имаха английски. Започват от А1. Госпожата била млада и готина. Нашия хубавец се представил блестящо,щот приятелчето му е добре по английски и му помагал. Госпожата ги питала,кой,колко е учил езика. Моя казал,че от 1 клас,но нищо не знаел и не помнел.
Тя ги питала как се казва,а тоз моя й отговорил на немски 😂🤔😔
Вече не знам🤔,да се смея ли 😂,да плача ли 😭?
,🤔😂😭, ей,тез емотикони ще ме преследват тази учебна година!

# 553
Болничките, бързо да се оправят, здравите, да не се разболяват.

Ама вий кога направихте входните, кога ви поизпитаха, и вече с оценки.

Днес по БЕЛ, контролното било с малко над 30 въпроса, последният бил за цитат, уч - ката казала - и да не го направите, не е проблем, ако изкарате 6 - ца и да не е направен, пак ще си ви я пиша.
По Философия днес, г - на пък им казал - др. час ще имате входно, показал им въпросите, дал им да ги снимат и да се подготвят. Думите му били - изобщо не обичам да давам тистове, да изпитвам, но се налага, затова снимайте и ги научете. Най - готиния учител май, макар че, не е от голяма полза за децата, ако някое от тях реши да продължи в тая посока.
А за класното по БЕЛ , мойто се е поомотало доста, дано го докара поне до бананче ( 4 ), че като ги слушала от другата буква как се оплаквали. Засекли се, и всеки се оплаквал колко трудно било, една пък казала - дано поне морков ( 3 - ка ) да хвана.
Въпросите и тук били с ограждане ( а, б и в), да видим.
Иначе снощи кво сънувах ( по - точно сутринта, преди да се събудя ), дано да не стане факт, както при Анра. Сънувах първо за някви отсъствия на мойта, после за това как получила 2 - ка, тамън поглеждам на друго място, и аха да погледна и присветва известие, поглеждам го и кво да видя, още една оценка, ама 2 - ка ли, 3 - ка ли беше, туй не запомних. Викам айдеее, откри сезона на лебедите, па язе едно спокойно, ша рече човек, че все едно 6 - ци получила. Дано не се сбъдне, не че няма да се поправят, но все пак....
А учебниците по езиците, мии, чакат си ги, уж понеделник, вторник ще ги получат, ама да видим. То срока ще свърши докато им ги дадат.

Карзче, нема съ плашиш, всичко е точно, нема да ги мяташ тез емотикони, нема са наложи. Ако ще ги слагаш, то ще са само от този вид - 🤣🤣🤣🥳🥳🥳

# 554
  • Пловдив
Болните да оздравяват!!!
Дръжте се!
Аз си мисля, че ще сме много. Още няма резултати при нас, но скоро.... Положението ще е трагично в началото за всички, които миналата година са учили само език. А моето просто нищо не прави миналата година.
Тази вечер откакто се е прибрала очите не съм й видяла. Стои горе в "светата обител" , усилвателя гърми в цялата къща. Свирят нещо със мъжа на сестра й. Не ми е ясно той в Лондон ,тя тука- кво правят идея нямам.  Но факт е, че не я впечатлява училището.

Общи условия

Активация на акаунт