Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 38 328
  • 567
  •   1
Отговори
# 510
Хронократорите нямат нищо общо с домовата система, тя не е определяща.

# 511
Годишния управител по профекции не може ли да се определи като "хронократор" в контекста на този метод?

# 512
Като един от тях, конкретно за годината.

# 513
Здравейте, чета ви темата, но са пълен лаик. Не съм много наясно с това какво казват звездите, но ако трябва да се направи някаква медицинска манипулация кога е добре да се случи през този период?
В края на месеца имам юбилей и съм чувала за някаква сатурнова дупка... Дали е удачно през този период да се правят такива манипулации или е по-добре да се изчака. Изобщо смятате ли, че времето, което се избира е важна за крайния резултат?

# 514
  • SF
Няма такова нещо като сатурнова дупка, това е някакъв астрологичен фолклор, който много хора повтарят и разпространяват. Няма и такова нещо като до 30-годишна възраст си зодията си, след това се включва и Асцендентът или обратното беше. Всичко си работи през цялото време.

Иначе повъпроса за медицинските манипулации, ако не си правим елективна карта, при възможност за избор на ден, евентуално и час, най-минимално се гледа Луната да не е в знака, който управлява съответния орган/органи. Примерно за кожна интервенция, гледаме Луната да не е във везни, в козирог, ако ще се прави нещо по деколтето, ръцете, рамената - да не е в Близнаци и т.н.

# 515
Няма такова нещо като сатурнова дупка, това е някакъв астрологичен фолклор, който много хора повтарят и разпространяват. Няма и такова нещо като до 30-годишна възраст си зодията си, след това се включва и Асцендентът или обратното беше. Всичко си работи през цялото време.

Иначе повъпроса за медицинските манипулации, ако не си правим елективна карта, при възможност за избор на ден, евентуално и час, най-минимално се гледа Луната да не е в знака, който управлява съответния орган/органи. Примерно за кожна интервенция, гледаме Луната да не е във везни, в козирог, ако ще се прави нещо по деколтето, ръцете, рамената - да не е в Близнаци и т.н.
Благодаря за коментара! С други думи, за мен е сложно да търся къде какво ми се пада, така че каквото  такова.

# 516
Вижте в сайта на Астро Мишел. Тя дава такива съвети в кои дни от месеца е добре да се правят на различни части от тялото интервенции

# 517
  • SF
Да, трябва да намерите ден, в който луната мунданно не е в знака на органа.

# 518
Аз съм забелязала, че имам период в годината, който е сякаш "обратната страна на луната". В този смисъл: случват се гадни неща сякаш точно на полугодие от рождения ми ден. Все съм нащрек. Наскоро разбрах ориентировъчно кога съм родена и това приблизително време от деня отговаря на зодията, в периода на която ми се случват неприятности.
Не знам дали обясних разбираемо.

# 519
Днес на 21 август какви транзити има, защото много проблеми имаме вкъщи?

# 520
В събота има новолуние в Дева... вижте си наталните планети там и в Риби.

# 521
  • SF
Аз съм забелязала, че имам период в годината, който е сякаш "обратната страна на луната". В този смисъл: случват се гадни неща сякаш точно на полугодие от рождения ми ден. Все съм нащрек. Наскоро разбрах ориентировъчно кога съм родена и това приблизително време от деня отговаря на зодията, в периода на която ми се случват неприятности.
Не знам дали обясних разбираемо.

Вероятно тогава Слънцето прави опозиция на себе си. Ако има напрегнат аспект на Слънцето в твоята натална карта, той се активизира.
Аз съм по същия начин. За съжаление един от най-хубавите месеци в годината, май, за мене винаги е доста напрегнат и някои проблеми като че ли точно тогава решават да се възбудят. Но аз имам опозиция Слънце-Сатурн в картата си.

# 522
Да, това е още по-неприятно, защото и при мен в най-любимия месец и въобще сезон от годината съм нащрек.

# 523
Май август е напрегнат за доста от нас, при мен от 8 години е така. Дано тази година да е последна и цикъла да се затвори.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 12:49 от •MERA•

# 524
Ще пишете ли желания днес?

Общи условия

Активация на акаунт