Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 424
  • 574
  •   1
Отговори
# 540
А как разбираме дали е с курс или не? Днес имам юбилей и сигурно е хубаво да ти се сбъднат желанията! Нямам идея дали това работи, но не пречи да се пробвам, въпреки че нямам идея как точно трябва да се пише. Има ли някакво доказателство, че работи?

Честит юбилей!
Жива и здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover
Много щастливи моменти и много сбъднати желания!

Ето тук пише за всеки ден от месеца, кога Луната е без курс, в кой знак е и т. н....
https://www.astronews.eu/lunen-kalendar/lunen-kalendar-za-meseca/

Относно желанията, пиши винаги на Новолуние до 10 желания. Ти си Дева. Ето примерни желания по Новолуние в Дева:

https://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% … B5%D0%B2%D0%B0-2/
В графата, в която се показва курсът на луната има някъде дати, някъде е празно. Празен е курсът, където е празно мястото, а на датите може да се пишат желания - така ли е?

# 541
  • При децата ми
Скрит текст:
А как разбираме дали е с курс или не? Днес имам юбилей и сигурно е хубаво да ти се сбъднат желанията! Нямам идея дали това работи, но не пречи да се пробвам, въпреки че нямам идея как точно трябва да се пише. Има ли някакво доказателство, че работи?

Честит юбилей!
Жива и здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover
Много щастливи моменти и много сбъднати желания!

Ето тук пише за всеки ден от месеца, кога Луната е без курс, в кой знак е и т. н....
https://www.astronews.eu/lunen-kalendar/lunen-kalendar-za-meseca/

Относно желанията, пиши винаги на Новолуние до 10 желания. Ти си Дева. Ето примерни желания по Новолуние в Дева:

https://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% … B5%D0%B2%D0%B0-2/
В графата, в която се показва курсът на луната има някъде дати, някъде е празно. Празен е курсът, където е празно мястото, а на датите може да се пишат желания - така ли е?

Не. Ето пример: Гледаме дата 08.09. Виждаме че има период на Луна без курс от 20:45 ч. до 21:38 ч. Луната е в Риби до 21:38 ч. След това преминава в Овен. Друг пример: 07.09. /Когато е и Пълнолунието/ - няма Луна без курс. Т. е. затова там е празно. На Луна без курс не се препоръчва да се пишат желания. Идеята е, че тогава Луната е в пауза, т.е. почива си и е добре и ние да правим същото. На Луна без курс е препоръчително да не се пишат желания. Дано съм обяснила добре.

# 542
  • SF
Тя темата е за седмични прогнози. Едно време я списваха участници, които вече не пишат във форума. Ние само за тези желания я ползваме. На всяка страница от темата се обяснява как, кога и защо се пишат. Седнете и си намислете желанията, следвайте си ги, независимо от това дали Луната е с курс, в съвпад със слънцето, дали е изгряла или нча да я видим от облаците, дали има звездопад или калинки кацат на дланта ни. Просто мечтайте, пишете или с ги помнете, без значение.
Ще мине един модератор и ще заключи темата, щом не я ползваме по предназначение.

# 543
На 7 септември имаме Пълнолуние в Риби
Много силен емоционален пик. Добър момент за освобождаване от стари навици, завършване на цикли и обръщане към духовни практики.

🕯 Малък ритуал за Пълнолунието в Риби:
   1.   Създай уютна атмосфера  и запали свещ или ароматна пръчица.
   2.   Вземи лист и химикал , запиши всичко, от което искаш да се освободиш: навици, страхове, мисли, ситуации.
   3.   Прочети на глас написаното и благодари за уроците, които са ти донесли.
   4.   Разкъсай или изгори листа (в безопасна среда), като си представяш как това вече няма власт над теб.
   5.   Завърши с благодарност и напиши 3 неща, за които си благодарна днес.

✨ Този ритуал помага за емоционално освобождаване, интуитивна яснота и по-леко навлизане в новия цикъл.

Аз днес направих дарение към свещеник и семейството му .Пълнолунието в Риби е особено силно време за добротворство. Ако имате възможност, направете малко дарение като храна, дребни вещи, помощ на нуждаещ се или финансова подкрепа. Такива жестове усилват енергията на освобождаване и пречистване, и отварят място за новото да дойде в живота ви.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 16:59 от •MERA•

# 544
Аз съм лъв по слънце, дали затова днес съм на ръба на нервна криза? Определено вкъщи и изобщо днес ми е по-лош ден от вчера. Много нерви.

В сайтовете за лични хороскопи по дата и час на раждане уж пишат, че на мен лично трябвало да ми е добър ден, но не е.

•MERA•, благодаря за ритуала!

# 545
Меркурий прави квадратура с Уран в Близнаци до 06.09.Точен квадрат имаме и с Марс - Юпитер. Аз съм с луна в Дева и също не се чувствам окей днес.

Плутон също е “out of bounds “ от 29 август 2025 г. Намира се  извън склоновата орбита на Слънцето, което астролозите интерпретират като интензивно, неконтролируемо и трансформиращо влияние на ниво колективна енергия.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 16:58 от •MERA•

# 546
Как става Юпитер ретрограден в лъв? Той сега е в Рак, и обръща почти в средата на ноември. Какво изпускам?

Уран обръща сега, вече е спрял, събота вечерта вече минава в ретроградно движение, едновременно с това лунно затъмнение.

# 547
Объркала съм превода,Libraing благодаря за корекцията.

# 548
Коридорът на затъмненията е по оста на северен - южен възел при мен (дева - риби). От март се занимавам със здравословни теми на близки и се надявам в този коридор някои от тях да се разплетат Animal See No Evil

# 549
При мен оста е 6-12 дом и за втори път откакто слънцето е в дева съм приета в болница. И слънцето ми е в Риби. Като цяло, много тематично за болничен престой. И кой знае, може и да е за добро да съм в болница в момента, докато традиционния управител на дома на децата ми е в критичен градус ретрограден, а модерния е спрял да обръща.

(Бременна съм и искам само да си имам здраво и износено бебе.)

Случиха ми се и други доста забележителни неща напоследък.

Мисля, че да избутаме септември, и остатъка от годината е няколко идеи по-спокоен и равен.

Стискам палци на всички ви за успешни резултати и радост.

# 550
Libraing, стискам палци за позитивно развитие Flowers Four Leaf Clover
Моят 6 дом е в Риби и очаквам изненади сега с ретроградното движение на Сатурн и Нептун, а може би приключване на дълго дъвкани здравословни казуси... Да видим.

# 551
Libraing, пожелавам ти да си износиш бебенцето до термин и да се роди с лекота , здравичко, пухкавичко ,и да се похвалиш.
Риби ми е 4 дом (Юпитер ) , Дева в 10-ти ( тук ми е и Луната) Аз пък очаквам да приключи един тежък кармичен цикъл на Сатурн / Раху  при мен, че най-после да се отключи репродуктивната тема и да забременея.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 12:07 от •MERA•

# 552
Libraing, пожелавам ти да си износиш бебенцето до термин и да се роди с лекота , здравичко, пухкавичко ,и да се похвалиш.
Риби ми е 4 дом (Юпитер ) , Дева в 10-ти ( тук ми е и Луната) Аз пък очаквам да приключи един тежък кармичен цикъл на Сатурн и Раху  при мен, че най-после да се отключи репродуктивната тема и да забременея.

Стискам много палци да се получат нещата при теб възможно най-скоро! ❤
Сатурн с Луна няма как да е просто. Дори чисто транзитно е тежко при мен като се съчетаят.

И много благодаря. Големичък върви, пу пу.

# 553
Ретрограден Уран ⚡
6 септември 2025 г. 01°27’ Близнаци
3 февруари 2026 г. при 27°27’ Телец
Последният урок на Телеца на прага на Близнаците - последен изпит ,който тества всичко научено, преди да ни позволи да преминем към следващата глава от живота си.

Каква седмица! Намираме се в сърцето на сезона на затъмненията, със Сатурн, който се връща в Риби, Нептун, който бавно се плъзга назад за последна инспекция на своите води у дома, и сега Уран, който застопори движението си и ще бъде ретрограден до Февруари 2026.

Последният път, когато почувствахме толкова силен натиск от външни планети, беше в периода 1998-2000 г. Сега отново сме тук, изправени пред още един прагов момент. Тази есен и зима носят енергия на дълбока промяна, от вида, който преобразява както вътрешния ни свят, така и външните реалности.
От май 2018 г. насам Уран разклаща Телеца, разтърсвайки финансите, хранителните системи, климатичните промени и нашите ценности.

Сега, навлизайки в Близнаци, тази ретроградност действа като пауза и космически преглед на уроците на Телеца, преди ерата на Близнаците официално да започне на 25 април 2026 г. и да продължи до август 2032 г.

Тази ретроградност е последният изпит на Уран в Телец - космически одит преди иновациите на Близнаците да полетят.

Колективно това забавя напредъка, за да гарантира, че основите ни са достатъчно силни.
На лично ниво ни  подтиква да изчистим остарели ценности, модели на нервната система и страхове за оцеляване.

Щом уроците се интегрират, Уран в Близнаци ще ни изстреля в свят на радикални идеи, връзки и технологични революции.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 11:57 от •MERA•

# 554
На 7 септември имаме Пълнолуние в Риби
Много силен емоционален пик. Добър момент за освобождаване от стари навици, завършване на цикли и обръщане към духовни практики.

🕯 Малък ритуал за Пълнолунието в Риби:
   1.   Създай уютна атмосфера  и запали свещ или ароматна пръчица.
   2.   Вземи лист и химикал , запиши всичко, от което искаш да се освободиш: навици, страхове, мисли, ситуации.
   3.   Прочети на глас написаното и благодари за уроците, които са ти донесли.
   4.   Разкъсай или изгори листа (в безопасна среда), като си представяш как това вече няма власт над теб.
   5.   Завърши с благодарност и напиши 3 неща, за които си благодарна днес.

✨ Този ритуал помага за емоционално освобождаване, интуитивна яснота и по-леко навлизане в новия цикъл.

Понеже видях, че пълнолунието е в 21,10 часа кога е добре да се направи ритуала на 7 септември след посоченият час или на 8 септември?

Общи условия

Активация на акаунт