С какво ви дразнят свекървите? – 150

• 43 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Скоро ми попадна текст, те някак разискват ситуации, не вярвам да е истина ,но беше копие на твоята свекърва. Даже се усмихнах ,че не е сама. Свекърва смята детето  за чуждо и иска тест, правят с данни на свекъра, не на сина, поискали мило детето на гости и  взели материал. Не  е на сина. Повторили родителите теста - негово е. Тогава се разбрало ,че синът и не е от мъжа  и.
 Дали обясних ,как сама си вкарала беля. Нейното дете е чуждо , не на сина.
 Та така.
 Добре правиш, когато няма грам разбирателство - далеч да е мир в душата .
 Нямаме съмнения ние, всички си приличат на хората  у нас. И на ум не ни идват. Представа нямам как бих се чувствала, ако ми кажат - съмнява ме , искам тест.
Ако искането не идва от бащата на детето изобщо няма да ми пука. Ще се изсмея и ще го направя. И ще подаря резултата в рамка.

# 211
  • Deutschland
Миналата седмица един мой приятел се ожени и сутринта се зачетох под снимките от сватбата във ФБ. Една от приятелките на свекървата беше изтипосала следното пожелание :
" Дано получиш много любов, макар че от майчината любов по-силна няма, няма и да има".

# 212
Предполагам приятелката е свекървище с проклета снаха, отвлякла и омагьосала сина и😉

# 213
  • Deutschland
Не знам. Младоженецът обаче е на 45+години, рано е отлетял от майчиното гнездо 😉

# 214
ахахахахаххахха!!! GrinningVery Happy:D:D

# 215
  • София
Аз бих ѝ отговорила: Знам, моята майка винаги ще има своето място в сърцето ми"

# 216
Болна работа. И тестовете, и пожеланието. Брррр...

# 217
  • при късмета
Какво трябва да прави една свекърва
https://www.jenatadnes.com/monolozi-na-v/saveti-kam-badeshtata-s … DQLbVJwwblzkBl-3I

# 218
Днес моята свекърва пак ме ядоса. 15ти септември, първи ден в детската градина ( до онзи ден беше на ясла детето). ММ й е обяснил, че трябва да са по-отзад и децата от първа група не е препоръчително да виждат родители/роднини за да не се разстройват. Познайте дали не е размахала ръце, че да я види детето и разбира се, се е разплакало. ММ й е направил забележки от рода " нали ти обясних точно какво да не правиш, виж разстрои се". Отговора бил, че как другите деца били видели техните, само нашето ли няма да види своите. Да отбележа, че аз не присъствах, защото съм на нова работа и съм в различни срещи. Оммммм

# 219
Вече и в детските градини ли правят тържества за 15 септември? Моите спомени са от преди 10 г. - водим децата дори от 1 септември, оставяме ги на входа и толкова. 15 септември си беше най-обикновен ден.

# 220
Някъде правят. Моето момиче 2012 беше в първа група и правеха още тогава. Имаше си деца, които и лятото бяха в сборните групи, именно те участваха в програмата. Една година едно момче и едно момиче от тяхната група в народни носии посрещаха децата с китка здравец и питка с мед на входа. Само, че в нашата детска градина тържеството беше за децата, вътре в групите, не канеха родители. Днес видях в една детска градина, че тържеството беше на двора, а имаше родители, кото стояха до оградата и гледаха.

# 221
Тя изобщо защо е отишла? 🤔

# 222
Абе хубаво е отишла,нека се порадва,още повече,че е била със сина си.Ама защо привлича вниманието на детето,като излично и е казано да не го разстройва.

# 223
Аз нямам проблем с това, че е отишла. Проблема е, че изрично й е казано какво да не прави ама не.... 😐 .

# 224
Не знам какво стана, но   голямо нещо става този първи учебен ден, няма нужда от родители даже, те са там заради малките деца ,да ги заведат и  приберат, че е само тържество и не си струва да  се връщат  в къщи или където  и да е за кратко.
 Стана панаир както другото - големи празници, ама като сме безделници е така.

Общи условия

Активация на акаунт