Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 134
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Крисе не се притеснявай сигурно и аз ще се включа на +10 кг ...
И на мен се опитват да пробутат разни непотребни за тях неща...да вярно е има и полезни,но има и много непотребни...ама аз отказвам за сега и не съм зарината с торби 😄,защото правим къща и не сме се нанесли още там и се оправдавам,че сега не ми се трупат в настоящия дом и после да местя и тях. .
И аз полудявам с тези прегледи през месец и добре,че бебка рита да се успокоявам ...
И напоследък все ме наболява ниско долу или ляво или дясно...в средата...понякога направо много опъва...като кихна или кашлям или в тоалетната. .и аз мрън Simple Smile

# 151
  • София
Относно покупките-все още нищо. Голямото дете е на 12 и от него почти нищо не  остана- каквото можеше раздадохме, единствено количка 3 в 1 имаме, много си я харесвам. Легло, ваничка, гнездото  и т.н. ще трябва да се взимат и не е лошо да се поровя, единствено гледах гнездо  Simple Smile

# 152
Аз днес да ви се похваля купих някои дрешки има намаление в H&M 20% и реших да се възползвам, а и като е момиче все се лепвам на розовите дрешки🙈
Да се включа и аз с мрънкане, малко ми омръзна от хапчета, инжекции, ампули с желязо пък да има разлика 2 часа от магнезия…. Абе страшна работа е 😂
Вече доста сериозно умувам къде ще се случи раждането, отделно, че и на нас ни предстои обзавеждане и освежаване на апартамент… та започнаха сериозните неща за мислене. Относно килограмите и аз до момента съм+10 въпреки, че винаги съм била много слаба. Важното е бебоците да са добре пък кг после ще ги мислим.

# 153
Момичета, мисля, че ако има нещо притеснително в килограмите ви, следящият АГ ще обърне внимание. Голям процент от качените идват от бебето, околоплодни води, плацента, растящата матка.
Аз съм +8 кг. За мен това е драстично покачване, винаги съм била слаба, но не виждам някаква огромна промяна в тялото си (освен в корем). Нямам стрии, въпреки рязкото качване (главно в края на 4 месец започна), но имам малко целулит. Нямам толкова мускулна маса, но и тренировките вече не са ми същите, наблягам на пилатес, по-комфортно се чувствам и си слушам тялото. Позволените килограми, които мога да бъда до термин, са 72 кг. Всичко да е наред, живот и здраве, ще се върна към силовите тренировки, вероятно ще си върна и килограмите.

# 154
Ох,аз съм 19гс и от няколко седмици усещам бебето всеки ден винаги като легна ,а от два дни усещам само единични движения даже се чудя дали си внушаванм,че и тях ги има. Нещо се филмирам ..
Иначе сега има много промоции на колички, харесах си с трансформиращ се кош ,ама ето с тия мои филми ме е страх да купим.

# 155
Yan и аз като теб все се филмирам...има дни цял ден го усещам и после 1-2 дни едни леки движения,чак и аз се чудя дали не ми се е сторило,че ги има...много често таткото,като сложи ръка на корема ми и получавам яки шутове...

# 156
Момичета аз съм в 23та+4 дни. Бебето го усещам почти постоянно доста е подвижно , гърба ме скъсва от болка място не мога да се намеря за спане , килограмите които съм качила до момента за 9-10 просто всичко е цветя и рози. Пишкам през 10мин и започвам да изпадам в депресия заради начина по който изглеждам , но добре че споделяме мнение тук, не се чувствам сама 😂🌹 Мислили ли сте вече как ще раждате ?

# 157
Деси и аз съм така с болките в гърба ...направо ми разказват играта...особено в гръдния отдел...нито седнала...нито легнала има мира...за пишкането съм по същия начин. 
Аз не смея за нищо да мисля...все се притеснявам за нещо...
Живот и здраве при мен май ще трябва да е секцио заради базеда и риска от високо очно налягане...

# 158
Ако няма някакви усложнения и предпоставки, държа да раждам нормално, да има отложено клампиране на пъпната връв и бебето да не се отделя много от мен...Hands Pray Днес четох за болница св. Лазар (София), практикуват тези неща, някоя има ли отзиви от там? За сега съм се спряла на Селена в Пловдив, но има време да мисля. Като цяло знам, че е най-добре до към 7-8 месец да сме се ориентирали къде бихме искали да раждаме.

# 159
Ако няма някакви усложнения и предпоставки, държа да раждам нормално, да има отложено клампиране на пъпната връв и бебето да не се отделя много от мен...Hands Pray Днес четох за болница св. Лазар (София), практикуват тези неща, някоя има ли отзиви от там? За сега съм се спряла на Селена в Пловдив, но има време да мисля. Като цяло знам, че е най-добре до към 7-8 месец да сме се ориентирали къде бихме искали да раждаме.
Какво ще рече това отложено клампиране на пъпната връв и защо се прави...

# 160
# 161
  • София
Ако се вдигне плацентата искам да родя нормално. Имам хубави спомени от предния път, беше ми лесно, така да се каже 😁 Моля се и сега да е така ☺️ За сега мисля за болница Надежда, че имам добри отзиви за там, но не съм на 100% сигурна все още.

# 162
А за киселините някой питал ли е АГ какво може да се взима...вече хлябната сода не помага,а доста често ме мъчат

# 163
Аз ходя при Велева в Токуда и мисля там , имам допълнително здравно осигуряване и се надявам да ми възстановят сумата , ама само всичко да е наред до тогава .аз също имам моменти,  в който шава повече , после не толкова и на дни …..

# 164
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала. Ние чакаме момченеце 💙. Миналата седмица го съобщихме и на близките ни, като за целта използвахме конфети с пушек. Едните конфети останаха неразопаковани, както и един балон. Прикачвам снимки. Ако някоя от вас чака момченце и иска по този начин да съобщи на приятелите/близлите си, нека ми пише и ще и ги изпратя (само доставката ще си плати). 😊

Общи условия

Активация на акаунт