Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 121
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Аз пия Омега на Now. Моя доктор ми каза, че най добре да взимам САЩ или Канада като марки за добавките защото са по изчистени.

Аз също усещам ниско долу понякога, но ся усещам, че се качи по нагоре дори снощи над пъпа ме риташе човечето.
Наде, моята възглавка е на Kikaboo след пране дори не се сплеска. После става и за кърмене да се ползва защото има въженце да се върже. Аз съм много доволна от нея. Много по удобно се спи. Като бях на почивка спах с обикновена ама не е същото. 🤣

# 136
Синеочка сигурна съм,че не е същото...мен вече гръб, кръст,ребра всичко ме боли...и немога да си го причиня да спя само наляво ,защото се събуждам с адски болки...а и се въртя насън....аз съм почти 21 г.с. и бебчето последно вървеше със седмица напред и само ниско долу усещам ...явно зависи къде  и как е застанало бебчето ❤️
А да не ви казвам,че понякога през 10 минути съм в тоалетната да пишкам...онзи ден нефролога ми каза,че бебчето притиска пикочния мехур...незнам вие така ли ст,ама аз тъкмо изляза и пак ми се ходи...

# 137
И аз съм през 10 мин до тоалетната, ама така ще е. Laughing Бебето ще се завърти много пъти до раждането и е нормално да го усещаме на различни места. Аз усетих нещо чак към 20-та седмица, с предна плацента. Вече в 22-ра усещам по-силно.

# 138
А на вас гърдите ви болезнени ли са още...моите от скоро не са така болезнени и растящи ..до скоро въобще неможех да ги докосна...

# 139
А на вас гърдите ви болезнени ли са още...моите от скоро не са така болезнени и растящи ..до скоро въобще неможех да ги докосна...

Усещам ги напрегнати, вените ми се виждат и потъмнява ареола.

# 140
  • София
И аз го усещам ниско долу и все едно ме рита на моменти в пикочния мехур  Simple Smile И аз понякога ходя през 10 минути до тоалетна, тази нощ много зле - сигурно 10 пъти ставах, отделно ме боляха краката, така преди ме боляха при един вирус. Как сте с килограмите и апетита? Аз за момента не съм качила - до скоро повръщах, после нямах така апетит,  но от няколко дни се върна и понеже тръгнах от доста кг се старая да избягвам тесто и сладко Simple Smile Утре живи и здрави съм на преглед , след месец и нямам търпение  ,в същото време ми е притеснено.

# 141
Точно вчера четох... Гърдите ще нарастват най-много до 23та, 24та седмица и достигат максималния си размер. Мен също не ме болят от известно време, но определено си растат лекинко.

# 142
Синеочка, от колко мг си взе? Аз също ги гледах тези на Нау.

# 143
Синеочка, от колко мг си взе? Аз също ги гледах тези на Нау.
От 1000 мг ми го изписа АГ. Взимам по едно по време на хранене.

# 144
Точно вчера четох... Гърдите ще нарастват най-много до 23та, 24та седмица и достигат максималния си размер. Мен също не ме болят от известно време, но определено си растат лекинко.

Ох, а дано, че и преди бебо си имах, ама вече не знам на къде 🙈 мен понякога ме сърбят, но като се намажа с кремче минава. Днес ходихме да гледаме разни бебешки неща в един магазин до нас и мисля, че си избрахме и бебешка количка. Все пак ще изчакам още малко, дано пуснат някакви намаления 😂

А иначе и мен всичко вече ме боли, няма ляво, няма дясно , а съм още в средата .

Вие купували ли сте вече някакви неща за бъдещия член на семейството?

# 145
Аз нищо не съм купувала още. Мисля в 7-ми месец да купим обзавеждане за стаята, в 8-ми останалите неща и за 9-ти каквото остане. Количка, next to me, кошара, люлка и доста дрешки ще ни дадат приятели. Засега само разглеждам и то рядко. Някак рано ми се струва още.
Но свекърва ми вече е купила няколко дрешки, както и хавлия за дете на 1г. 😂😂😂

# 146
Аз нищо не съм купувала още.  Ще чакам 8-9 месец за да купя някакви неща. Обаче,  направила съм списък и горе долу ориентировъчни цени, което колко струва. Постоянно ми излизат в ФБ реклами на дрехи, колички, кошари... Каквото се сетите. Понеже предстои раждане на зълва ми и гледаме заедно някакви неща. Joy
Чак имаше един момент, в който ми се искаше да купя нещо, но после се отказах.

# 147
upincloudnine едно към едно по същия начин са и моите гърди...
Виви и аз си мисля,че ме рита в пикочния мехур...там го усещам и като ме срита имам и дискомфорт в мехура ..не всеки път де. ..
С килограмите преди месец бях +7 ,но предполагам ,че вече съм повече....кантара ми се развали и не съм купила нов...в петък ще разбера още колко плюс съм ..аз не съм повръщала...общо три пъти само и то някакви  плюнки беше без храна и беше в началото ..апетит почти нямам все още изпитвам отвращение от месо,яйца и риба...хич не ги кусвам
Диди и аз не смея нищо да купувам още ..може би и ние чак 8-9 месец ...иначе разглеждам в интернет,заглеждам се по магазините където има бебешки неща .
 харесвам много неща ...но не смея да купувам нищо още

# 148
  • София
Аз днес се теглих и направо ми стана лошо 🤯 +10кг. съм а сега влизам в 20 г.с. Не знам до къде ще го докарам, имайки предвид, че голямото качване беше изминалия месец понеже имам огромен апетит. Хапвам по малко, но често.
За покупки и аз мисля, че е рано още. Към края на седми месец, началото на осми ще пазаруваме, че ни трябва само кошара, кош за кола и дрешки, с които не мисля да прекалявам. Не знам дали е само при нас така, но още като казахме, че съм бременна всички си изчистиха излишните неща към вкъщи ☺️ Не се оплаквам, нищо не ми е излишно.
Но нека да бъда типичната бременна с бушуващи хормони и да измрънкам за нещо....вече 5-та седмица не съм била на преглед 😣. Чак понеделник съм на ЖК и вече не издържам. Дните се точат като седмици, седмиците като месеци. Добре, че усещам побутвания, иначе щях да съм в адския филм. Мрън!

# 149
Аз и ММ започваме този месец с козметичен ремонт на стаята, която ще е бъдещата детска. Видяхме количката и мебелите, които сме си харесали на живо, но пазаруването ще е по-нататък. Първо бебе ще ни е и нямаме нищо, а близките около нас също ще бъдат с първо бебе или с второ, но си ползват от първото нещата и всичко ще си купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт