Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 193
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета! Да се оплача и аз. Безкрайно разочаравона съм от моят АГ бил е отпуска 1седмица и на вчерашния преглед едни опашки,едно дублиране на часове,закъснение на часовете с по 2часа. Ужас. На всичкото отгоре от бързината претупа работите. Трябваше да съм на фетална морфология и ми каза че нямал време отнемало 30-40мин да му се обадя др седмица,нещото което най ме изненада е че му казах за болки които имам и той не каза нищо по въпроса.. за щастие поне потвърдихме пола на бебчето,ще си имаме принцеса ❤ и се развива добре за сега . Събирам мнения за лекари от Варна Майчин дом и живот и здраве след месец -два ще се ориентирам на там,понеже и не искам да раждам в болницата тук. Условията са потресаващи..

# 181
Little Paradise, в коя болница си сега? Чувала съм лоши отзиви  за майчин дом като база - неонатология и прочие? Наскоро нямаше ли и някаква история там по новините?

# 182
Момичета, има ли някой да пие този Магнезий?
https://nowfoods.bg/product/now-foods-magtein
По аптеките са започнали поетапно да зареждат Магнерот, но в малки количества.
Аз пия треонат, на друга фирма, но няма значение. Подходящ е за вечерта, преди лягане.

# 183
Защо? Приспива ли те? Sweat Smile
По колко мг пиеш?

# 184
Защо? Приспива ли те? Sweat Smile
По колко мг пиеш?
Хахах Sweat Smile Взет вечер, предотвратява  схващания през нощта. През деня си пия малат.

# 185
Аз пия вече Биоелектра 365 мг по 1 вечер, понеже няма Магнерот. Той беше 500 мг, което е доста повече и ми беше изписах първо 10 дни 3х2, след това 3х1, което е 1500 мг на ден, нали така? Имам крампи в краката често и сега с това скъсяване на шийката ми се струва много малка доза Биоелектрата. Вие общо колко мг на ден магнезий пиете?

# 186
  • София
Аз трябваше да пия 3×2 магнерот,  ни понеже не намерих в момента пия магнерич, пак 3×2.

# 187
Little Paradise, в коя болница си сега? Чувала съм лоши отзиви  за майчин дом като база - неонатология и прочие? Наскоро нямаше ли и някаква история там по новините?
В момента в държавна в Гр Търговище. За майчин дом не мога да кажа че съм чула много лоши неща. Както навсякъде има хубави и лоши коментари. В  Сравнение с лекарите,акушерките и като обстановка за там съм чула доста хубави неща за разлика от тук. Но за тия пари(така трябва да е) Докато тук станах свидетелка на доста лошо отнушение дори ма хигиенисти към пациентки..

# 188
От тези 500мг в Магнерота много малко са Магнезий - около 32, 33мг мисля че беше. По това се ориентирай и с биолектра, макар че сигурно е друг вид мг /не оротат/.
За треоната прочетох, че бил добре усвояем, та за това попитах и се чудя дали да не го сменя вместо Магнерот, но ще трябва да попитам АГ. Позната аптекарка каза, че масово АГ изписват Магнерот, МАСОВО!
Аз пия вече Биоелектра 365 мг по 1 вечер, понеже няма Магнерот. Той беше 500 мг, което е доста повече и ми беше изписах първо 10 дни 3х2, след това 3х1, което е 1500 мг на ден, нали така? Имам крампи в краката често и сега с това скъсяване на шийката ми се струва много малка доза Биоелектрата. Вие общо колко мг на ден магнезий пиете?

# 189
Масово, защото е най-евтин и до скоро най-достъпен. Ама както и друг път сме коментирали, има повече химия и талк (който се добива до канцерогенния азбест и често е с примеси на именно този минерал), от колкото магнезий, но всеки си знае..

# 190
Това е за Биолектрата:
Активни съставки: лек алкален магнезиев карбонат 670 mg, лек магнезиев оксид 342 mg, общо съответно 365 mg магнезиеви йони

# 191
Всички, които се вълнуват от Магнерот - вече мисля го има по аптеките.

# 192
Всички, които се вълнуват от Магнерот - вече мисля го има по аптеките.
В коя? Вчера в Софармаси го нямаше. Освен от днес да са го заредили.

# 193
И аз съм тотално разочарована от днешния ми преглед при АГ по ЗК...днес трябваше да ида за да ме настанят фиктивно в отделение и да имам и преглед....отидох цял коридор момичета чакат за същото.. от там ме вкараха вътре и АГ ме препрати на сестрата да ми вземе влагалищен секрет,кръв и урина...от там пак ме изхвърлиха да чакам.. и аз си чакам търпеливо,защото мисля,че ще имам преглед ...извикаха ме и АГ ми вика давай по бързо да направим снимка не ехографа,че трябва да досието за постъпване...лягам мери бебето,пуска пулса и ми вика айде бързо излизай,че гледай колко народ има..в 20+6 г.с и единственото,което разбрах е че бебчето отговаря на 22+1 г.с.. опитах да питам за пол...въпреки че го знам от Мануелян и е потвърден от прена тест.но АГ по ЗК незнае,че ходя и другаде и така уж да питам. . Смъмри,че не се виждало...от там се опитах бутайки ме навън към вратата да и кажазче имам някакъв дискомфорт в пикочния мехур и пътища и че като пишкам струята е много по слаба,но нямам парене.. исках да я питам да вземе цервикален секрет за уреа и Мико ..тя ми отвърна троснато,че било нормално,бебето било голямо вече и притискало пикочния мехур да съм пиела но шпа...нито успях да кажа че съм ходила на нефролог,нито да питам за нещо за Тея киселини....пък да не говорим за мерене на шийка...или гледане на кръвоток...добре че на 14ти съм при Мануелян ,а тя е супер мила и ще я попитам за всичко,което ме притеснява
upincloudnine ти какво пиеш кажи с какво да го заместя тоя магнерот.  Пия магнерич сега,ама въобще не усещам полза с магнерот по добре се чувствах

# 194
И аз съм тотално разочарована от днешния ми преглед при АГ по ЗК...днес трябваше да ида за да ме настанят фиктивно в отделение и да имам и преглед....отидох цял коридор момичета чакат за същото.. от там ме вкараха вътре и АГ ме препрати на сестрата да ми вземе влагалищен секрет,кръв и урина...от там пак ме изхвърлиха да чакам.. и аз си чакам търпеливо,защото мисля,че ще имам преглед ...извикаха ме и АГ ми вика давай по бързо да направим снимка не ехографа,че трябва да досието за постъпване...лягам мери бебето,пуска пулса и ми вика айде бързо излизай,че гледай колко народ има..в 20+6 г.с и единственото,което разбрах е че бебчето отговаря на 22+1 г.с.. опитах да питам за пол...въпреки че го знам от Мануелян и е потвърден от прена тест.но АГ по ЗК незнае,че ходя и другаде и така уж да питам. . Смъмри,че не се виждало...от там се опитах бутайки ме навън към вратата да и кажазче имам някакъв дискомфорт в пикочния мехур и пътища и че като пишкам струята е много по слаба,но нямам парене.. исках да я питам да вземе цервикален секрет за уреа и Мико ..тя ми отвърна троснато,че било нормално,бебето било голямо вече и притискало пикочния мехур да съм пиела но шпа...нито успях да кажа че съм ходила на нефролог,нито да питам за нещо за Тея киселини....пък да не говорим за мерене на шийка...или гледане на кръвоток...добре че на 14ти съм при Мануелян ,а тя е супер мила и ще я попитам за всичко,което ме притеснява
upincloudnine ти какво пиеш кажи с какво да го заместя тоя магнерот.  Пия магнерич сега,ама въобще не усещам полза с магнерот по добре се чувствах
Кофти но масово са така... Също съм от Бургас. Аз ходя при Давидова и тя е така, затова ще отивам при Йорданов. Ти при кой Д-р си.

Общи условия

Активация на акаунт