Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 42 381
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Деси скрий си ЕГН-то...левкоцитите се повишават леко по време на бременност...твоите въобще не са високи ..за глюкозата казвам ти какво каза вчера моя ендо...според него във втори триместър трябва да е между 4-4.4 ,а в трети между 4-4.2 всичко по ниско и по високо говори за някакъв проблем...според мен се консултирай с АГ но едва ли ще е наистина някакъв проблем...алат ти е леко завишен ,но ако си яла нещо пържено или някой снакс,чипс на предния ден е нормално...

# 601
Моето Б12 също падна доста,беше 500-600 във 2-3 месец някъде,сега е 300, фолатът също е паднал, издърпал е малкият човек, защото аз и двете не съм ги спирала. Сега взимам двойна доза Б12, фолат през ден двойна. Ще ги проверя след още седмица-две. Утре ще пускам, иначе, пак железния панел и няма ли промяна откъм повишаване на феритина - съгласявам се в петък с Ковачев за вливката и да се приключва..

# 602
Преди колко време прави изследване на железния панел и какво приемаш? Извинявай, ако си го писала някъде назад.

# 603
Момичета, има ли някоя, която мисли да работи докрая? Аз още се чудя какво да правя, но ако се чувствам добре, мисля поне до края на ноември да си ходя на работа.

# 604
Деси скрий си ЕГН-то...левкоцитите се повишават леко по време на бременност...твоите въобще не са високи ..за глюкозата казвам ти какво каза вчера моя ендо...според него във втори триместър трябва да е между 4-4.4 ,а в трети между 4-4.2 всичко по ниско и по високо говори за някакъв проблем...според мен се консултирай с АГ но едва ли ще е наистина някакъв проблем...алат ти е леко завишен ,но ако си яла нещо пържено или някой снакс,чипс на предния ден е нормално...

Благодаря ❤

# 605
Момичета, има ли някоя, която мисли да работи докрая? Аз още се чудя какво да правя, но ако се чувствам добре, мисля поне до края на ноември да си ходя на работа.

И аз мисля да работя до края, за момента всичко е наред. Днес бях на преглед, но тъй като ходя в офиса и има доста движение напред назад си пуснах няколко дни да си почина и да не съм там.

# 606
  • София
До скоро нагласата ми беше да работя до края, но вече започва да ми тежи бебока и се чувствам тромава и реших макс до края на този месец да избутам. А и като се замисля, че сега е момента да се насладя на почивка още повече не ми се работи 😁 Отбелязвам, че имаме фирма и поетапно прехвърлям задълженията ми към мъжа ми 😁

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 00:51 от KrissSsstina

# 607
Преди колко време прави изследване на железния панел и какво приемаш? Извинявай, ако си го писала някъде назад.
Мен ли питаш? Преди 3 седм пусках, знам,  че е много рано, но поне да видя нагоре или надолу се движи. Пия желязото на Смартхит.

# 608

Аз също си ходя на 6дневна работна седмица. С намерение съм да работя до последно, стига бременността да предразполага. Работата ми е лека и приятна в офис, от време на време съм в движение, но за сега не е проблем. Неделните дни ги изкарвам кажи речи от леглото на масата и обратното Joy

# 609
Аз съм хоум офис и се надявам, ако всичко е наред до края на декември да работя🌸

# 610
И аз съм от вкъщи, така че ще си работя май. Ще видя де

# 611
И а мисля да работя до края , надявам се всичко да е окей , но защото съм хоум офис , иначе като походя малко и ме стяга корема , не мога много да се разхождам , само сутрин ми е добре Simple Smile

# 612
Аз нямам много избор, разчита се на мен на работа(собствен бизнес)  и ще трябва да работя. Съпругът ми ме облекчава с някои задачи. Родителите ми ме сменят, но виждам полза от работата си и малко не ми се иска да спирам. Мисълта да търся нов човек да му прехвърлим малко задължения сериозно ме напряга, защото напоследък е трагедия с намирането на кадри в нашия район.

# 613
Аз нямам избор,работя за себе си и няма как да спра за дълго,до преди Коледа се надявам да изкарам.

# 614
Според мен ще имаш резултат нагоре, аз правих на 12.09 и на 30.09 имах повишение на феритина.
Мен ли питаш? Преди 3 седм пусках, знам,  че е много рано, но поне да видя нагоре или надолу се движи. Пия желязото на Смартхит.

Общи условия

Активация на акаунт