Майски бебета 2024г.

• 42 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
На почти 24 съм. На прегледа се видя сакче, добре закрепено, в 5г.с 0.79см. За жалост таткото настоява и решението е взето...

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 12:27 от Felisdiaboli

# 106
За стабилна среда не знам какво да кажа, повечето мъже изчаткват след дете и на 20, и на 30, и на 160 да са… ние също.
Много малко семейства са заедно в семейството, независимо какво афишират на снимки и клипчета.
Според мен сподели с родителите си и потърси добър психолог да е до теб в този момент. Ще ти помогне да вземеш правилното решение ❤

ПС дъщерята реши да остави емотиконки, но с НЕ МНОГО ла*на, за да не миришело много…. 🤷🏻♀
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🙈🙉🙈😀🙉💩🥲🥲💩😄😄😄💩🥲🥲🦢🐧💩🙉😀🤔🙉🙈🙈🙉💩💩💩💩💩💩

# 107
Здравейте, най-добрата ми приятелка беше в токсична връзка и избра да прекъсне бременност. В началото беше тежко, но сега, години по-късно, е щастливо омъжена и готова за деца, не съжалява за избора си. Отговорността към новия живот е голяма, едно дете винаги ще Ви свързва със сегашния Ви партньор, а, както сама казахте, семейната среда е най-важно.
Знаете предполагам за различните изследвания, които и преди 12 г. с. биха показали дали ембрионът е здрав. Разговор с психолог и хора, които Ви познават и Ви мислят доброто също ще помогне.
Това, че се колебаете какво да направите, за мен говори, че наистина Ви е грижа за бъдещето Ви дете, независимо дали ще го родите сега или по-нататък.
Каквото и да направите, не сте сама, много жени преминават през това.
Правилен или грешен избор няма, при всички положения ще излезете променена от тази ситуация.
Успех и прегръдки!

На почти 24 съм. Притеснява ме точно това, че като двойка не сме готови за тази отговорност. Връзката ни е многогодишна, но и има проблеми, които предпоставят неприятна среда за фъстъчо. Аз си усещам, че съм готова, но има още много да си опичаме мозъците според мен. И въпреки това ми се свива всичко, макар и за по-добре. Искам бебчо да има преди всичко стабилна семейна среда, материали и пари - все се оправят. Благодаря ти 🥰

# 108
Според мен трябва да поставите плюсовете и минусите пред себе си и да вземете решението, базирано на тях. Хубаво е, че премисляте ситуацията, но никой не може да ви даде съвет кое е най-правилно за вас. От моя гледна точка мога да кажа - сега съм на 33, радвам се много, че ще имаме дете, с човека, с който наистина го искам и сме семейство. На 24 не бих си помислила за такова нещо, нито връзката ми е била готова за това, нито аз самата, какво да говорим финансово.

# 109
Благодаря ви. Коментарите са изключително полезни и оценявам отзоваването на този неприятен казус ❤️

# 110
Здравейте, и аз се записвам при вас 6 сед.+ 2 , имам и едно момче което на 29 септември прави 2 годинки.

# 111
Момичета, има ли някоя от вас с диабет или инсулинова резистентност и на каква терапия сте?

Аз съм с диабет тип 2, на сиофор от 1000 засега, другата седмица съм на ендокринолог, за да видим какво ще каже. Поддържам захарта в норма, глилиран 5.9

# 112
Здравейте. Записвам се и аз към групичката. 6гс +1 ден. Първа бременност и голямо вълнение...с една дума "филм" 😁 Благодаря на всички, че споделяте как се чувствате, че да се успокоя и аз, че всичко е наред. Ще се радвам да сме си в помощ една на друга, дори и да не се познаваме. Успех на всички и лека бременност 😊

# 113
Здравейте на новодошлите!
Фелис, като медицинско лице си знаеш  възможните последици от аборт. От друга страна, ако ти се струва,че връзката ти е разклагена или не ти носи сигурност и щастие- едно бебе не може да я излекува. Аз поне не го вярвам. За отглеждането на дете ,за да протича то спокойно , си е нужен отбор. Да-много родители са отгледали успешно  прекрасни деца и самостоятелно. Но все пак -детето ти ще носи чертите и на двамата родители...
Страхотно е да имаш детенце. Каквото и решение да вземеш -вярвам можеш я разчеташ на подкрепата на всички тук.
(А партньора ти знае ли всъщност и как реагира?)

# 114
Здравейте,
Записвам се и аз, след голямо чакане и една извънматочна и при нас стана второ майско(сигурно ще е априлче де). Термин 10 май според цикъла, днес бях на преглед видяхме пулс и вече съм по-спокойна. Предната бременност ми беше много тежка(на легло, лекарства, болници) и се надявам тази да не е такава.
Симптомите са ми същите като предният път гадене, страшна умора и лесно задъхване.
Има ли някой, който тренира редовно да сподели какво е променил.
Имам планове да ида и до треньор, но за момента няма как.
Аз намалих тежестите с 25% и правя Хиит и табата за бременни, като гледам да пия повече вода, на танците си взимам повече почивки, но се чудя дали това е ок.
Включих допълнително и йога за бременни.
Предпочитам да тренирам 5-6 седмично без йогата и се надявам тази бременност да успея.
Пожелавам на всички лека бременност и успешен финал. ☺️

# 115
Здравей, Мад. Дано всичко минава леко и както си го пожелаваш.
И аз ще съм с второ майско(или заради секцио-априлскко) и тренирам при всяка възможност (те. когато има свободна баба ). Не съм сменяла тренировките . Тренирам табата,hiit, crossfit. Намалих леко интензивността, като си следя като цяло пулса, но по усет, не с часовник. Тежестите за сега не съм намаляла. Като се има предвид,че малката е 10кг.. за къде. Ограничавам корема -без долна част. Според мен слушай си тялото и ако не тръгнеш тепърва да правиш геройства всичко ще си е наред. Движението е препоръчително и полезно.

# 116
Здравейте !  Вчера вечерта направих тест и излезна положителен ! Hug Имах закъснение от 4 дни .
Все още не съм ходила на лекар , час имам на 03.10 . Чувствам се повече от прекрасно!  Втора бременност ми е , имам син на 4г . Термина го изчислявам на 29.05.
Purple Heart

# 117
k0k0s4e за жалост в крайна сметка нямах възможността да направя избор, само си взе решението да не се появява на бял свят...
Знае, заедно разбрахме и също като мен за момент се зарадва, а после дойдоха и всички притеснения макар и различни.

# 118
k0k0s4e за жалост в крайна сметка нямах възможността да направя избор, само си взе решението да не се появява на бял свят...
Знае, заедно разбрахме и също като мен за момент се зарадва, а после дойдоха и всички притеснения макар и различни.

Господ си знае работата, когато сте готови и детето ви ще бъде! Пожелавам ви късмет, всичко най-хубаво и в най-скоро време да се изясните както между вас така и със себе си! Heart

# 119
Не му е бил момента. По-добре така. И аз имах една биохимична преди първата.
Желая ти, когато си щастлива и сигурна с партньора ти да ви се случи най-усмихнатото човече!

Общи условия

Активация на акаунт