Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 39 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета и благодаря за споделеното. Супер развълнувана съм и нямам търпение вече.
Имаме раздвижване , снимка и трейлър.

Слагам едно тълкуване на снимката, която Вичи е донесла на Чери Франк, хареса ми тълкуването и.
Кратка, но интензивна среща между двама много различни герои, Маноля и Хакан. Простото изображение на два чифта очила, оставени на легло. Очилата предават символично значение, защото са свързани с идеята за „прозрение“… те са свързани със способността или желанието да виждаме нещата с по-голяма яснота. В същото време очилата могат да се разглеждат като маска, която ни помага да скрием истинската си същност. Точно колко тези два героя крият или разкриват един на друг, колко много научават или променят...всичко това тепърва предстои да бъде открито

Да запалим по цигара с Маноля.

Отивам пак да гледам фрагмана
Хубава вечер

# 676
Здравейте!

Ето фрагмана...

https://www.youtube.com/watch?v=pEYz559Nbhw

фрагмана с руски субт.
https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456241871 … l_wall_-158123700

Сега видях,че в темата за Халит и Бергюзар са пуснали с бг.превод!Надявам се,че няма да имат нищо против, че пускам линковете тук.Благодаря им много за превода на фрагмана. Flowers Hibiscus

Линкове за фрагмана с бг. субт.Само този тръгва при мен.Другият има ограничение.
https://ok.ru/video/7163033357012

Прекрасная Маноля..

# 677
Злати благодаря за преводите.
Видно е че Маноля и Хакан ще преминат през различни емоции, но не е случайна и датата на представянето. Ще има и любов.

# 678
Здравейте!

Леле, леле, какъв трейлър!
Много различно впечатление оставя от филма „Интервю“!
Тук говорят за любов, в оня филм се усещаше по-скоро страст, привличане, игра и предателство.
Чакам с нетърпение да видя целия филм!
Снинова, и аз гледах поне 10 пъти трея, за да го разбера, и пак не съм сигурна, че разбрах...
Злати, благодаря, че ни донесе превода! Flowers Hibiscus
Благодаря и на Варна за превода! Flowers Hibiscus
Този филм ще е труден за разбиране без добър превод.
Злати, питай в тяхната тема как да имаме достъп до превода и ние. То е срамота да не помагаме, но не зная как - нито да превеждам мога, нито да слагам субтитри... Съжалявам.
Какво ли пише ...

Интересно ми е да видя Туба да пуши  и колко естествено ще го прави

Във филма „Интервю“ ГГ-я много пушеше, та очаквах и тук да има. Познах.
Малко от ТТ

Ако имате въпроси, Бирсен ще ги зададе. Може да ги напишете. Ето ТТ ѝ.
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1755984349156057287

Лека нощ!

# 679
Среднощен привет, момичета!  

Най-накрая получихме трея и резюмето на СНУ  
Благодаря на Варна Flowers Hibiscus за превода

Сутринта Туба  и от GAIN са ни дали знак, че днес ще получим резюмето за СНУ, както и трея и са си удържали на думата. Благодаря ви, че сте ни ги донесли, както и преводите към тях!
Злати, Вичи, Снинова, Линка

Тези дни сте  разсъждавали, че от GAIN са убедени, че тази звездна двойка - Туба и Халит, няма нужда от реклама и селфита, за да привлече зрителите. От показаното и написаното днес това се потвърждава    Трея е направен така, че ни подсказва няколко нива на това, което ще гледаме в сериала. И виждаме Туба в такава роля, за каквато си мечтаехме да я видим- провокативна и може би малко дива. А за пушенето - не мислех, че някога ще я видя с цигара в устата . И виждаме, че ще има елементи на любов. Ами за да го пуснат на 14.02 сериала би трябвало да има нотки на любов. Revolving Hearts  А гледаме, че ще има и вино. Така, че по българските традиции ще е съвсем на място    
И аз изгледах трея няколко пъти. Докато направя гифчетата забелязах колко убедителни са израженията на лицата им, както и езика на телата им Hands Thumbsup

Туба е споделила трея на ИГ стената си и в ИГ сторито си. На стената трея е придружен от този надпис:

"What percentage of your chance to experience such a love? ” | #YarınYokmuşGibi February 14th, exclusively on GAIN!
Колко процента шанс имате да изпитате такава любов?

Дали това не е мотото на сериала?  
Цитат
Какво ли пише ...

Линка и мен този въпрос ме тормози

Лека и спокойна да ви е нощта!

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 10:09 от kanti

# 680
Добро утро,момичета!

Вичи ,Снинова ,Линка,Канти ,благодаря ви за всичко споделено! Revolving Hearts
Линка,аз чета една от темите за Халит и Бергюзар от известно време заради преводите на Варна.Разабрах,че създават канал с друга форумка в Телеграм,където да качват бг.преводите на фрагманите и епизодите с Халит и др. за Бергюзар.Тя също снима за платформа и ще излезе накрая на февруари.Но снощи видях качен фрагмана и в ок.ру и го пуснах при нас,а при др.линк изписва грешка,достъпът е ограничен.Ще трябва да попитам Варна ако има и за епизодите открит линк да ползваме него.Няма да си правя регистрация и в Телеграм.
Ще очакваме интервюто на Бирсен с Туба и Халит. Nature Dizzy

„Понякога хората просто казват най-дълбоките си тайни на някой, когото не познават“ (Сякаш няма утре)

От Бирсен за интервюто

Желая ви приятна почивка в събота!

# 681
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Според мен фрагмана направо ни отвя.  Този надпис на гърба на Маноля и мен ме заинтригува , но към момента не намерих някой да го е разконспирирал. Увеличих снимката, но надписа е правописен, което още повече затруднява разчитането му. Аз не гледах филма, по който ще е римейка, за да не сравнявам.
От снощи насам Туба е пре публикувала фрагмана от платформата, сценариста, стилиста, един блогър и от Халит.
Ще чакаме да ни информира, като се върне в Истанбул. Знае  ли се Бирсенката, кога ще ги интервюира ?

Имайте хубав ден.

# 682
Здравейте
                                      Момичета Благодаря ви за многото снимки,мнения ,за всичко.
                      Благодаря на Варна за превода:rose:Flowers RoseFlowers Rose

Фрагментът е много добър,  грижи се за всички детайли, музиката, фотографията, кадрите...
              И за кратко време ни показва влакчето в увеселителен парк, което ще преживеят героите.         
                                           Успех на сериала,успех на Туба и Халит.

Приятен следобед,дами

# 683
Момичета пак съм аз. Днес съм се отдала на лентяйство и сега видях, че Туба е сложила нови неща. Явно вече е в Истанбул. Сложила е някакви козметични продукти  и току що снимка от хотел в Истанбул. Да не започва нещо и да го проспим Simple Smile))

# 684
Здравейте!

Фрагмана разпали страстите в ТТ! Много колажи и отзиви.
Това ми хареса.

А хотелът, за който Снинова спомена е много хубав - точно срещу Кулата на девицата в Каракьой.
https://www.peninsula.com/en/istanbul/5-star-luxury-hotel-bosphorus

Дали има нещо общо с евентуална гала и представяне на сериала, не знам, но ще се разбере.

Въпрос към Туба чрез Бирсен ми хареса

Ако искате да видите как нашата непушачка се справя с пушенето - отделно клипче! Joy
Добре е, даже не личи, че не гълта дима! Joy Joy
https://twitter.com/aytl_budak/status/1756070945435836581
Блогерът Токио е препубликувал фрагмана и го е коментирал - ослепително!

Много колажи се появиха.

И новина за Аси - започват да го излъчват в Египет

Лека нощ!

# 685
Добро утро,момичета!

Снинова,Вичи,Линка,благодаря ви за всичко,което сте донесли в темата!

Вчера си писах с Варна на лични! Няма проблем да се споделят линковете в други теми.
Сериите ще се качват в ок.ру...в контакте и в специален канал в Телеграм.
Сега проблемът ще е да имаме достъп до това, което ще излъчи GAIN. Те са платена платформа и за разлика от фрагманите, сериите няма да ги качват в Youtube канала си.
Надяват се да бъдат свалени от руски или турски фенове, за да могат те върху тях да сложат българския превод.
Има молба...Да следим  фенските групи на Туба в контакта или на друго място и забележим, че са свалени сериите, които ще тръгнат от 14 февруари, да й пишем.Те естествено също ще следят.

Това са козметичните продукти,които Туба пусна вчера следобед и Снинова писа...
Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
1.@майтуз
Прочетете нейната история...Nature Sparkles

От снощи
За въпроси къде да гледате сериала #СякашУтреНяма
Можете да го намерите на платформата @GAIN от I4.O2.2O24

Желая ви щастлива неделя!

========================================================================

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ПП Здравейте!Пак съм аз...

Излизат нови неща,а ви няма.Ще ги пусна,а вие може и да ги повторите...

Добро утро..✨
@thepeninsulaistanbulhotel

(отваря завесите на прозореца)
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246223%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Подготвя се за мероприятие
@HakanKultur @IbrahimZengin
И АЗ:

Ето и очаквания афиш!!
Nature Boom От официалния акаунт на сериала “Сякаш няма утре” и канала GAİN Nature Boom
- Здравей, Хакан.
- Здравей, Маноля.
#AsIfTomorrowWon'tCome само в канала GAIN на 14 февруари!

Приятен следобед!

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 14:24 от Zlatina3

# 686
Здравейте!

Имаме нова сн. от Гайн  и още новини

От ИГ на Туба. Показала ни е изгрева. Явно е останала да спи в хотела. Станала е на разсъмване и са дошли стилистите. Подготвят я за нещо.

За какво ли?
Дори арабите, които знаят всичко, само предполагат

Ролите на Туба вече не могат да се хванат на един туит (заради ограничение на символите, които описват героя и филма)

Злати, благодаря за всичко, което си свършила за нас. Flowers Tulip Благодаря и на Варна за отзивчивостта! Flowers Tulip
Разбира се, ще следим, и само да зърнем някъде възможност веднага ще сигнализираме! Hands Plus1
Благодаря отново!
Туба е започнала да следи Токио и Ранини. Това предизвика голямо учудване сред феновете, знаейки отношението на Ранини. Оказа се, че има обяснение. Май Ранини има дял от Гайн и се рекламира сериала.
http://www.ranini.tv/haber/52232/1/yarin-yokmus-gibi-dizisinin-f … agmani-yayinlandi
В статията има един израз “Yarın Yokmuş Gibi” tüm bölümleriyle 14 Şubat’ta sadece GAİN’de…
който гуги превежда „Сякаш няма утре“ с всичките му епизоди на 14 февруари, само в GAIN...
Значи ли това, че ще пуснат и четирите епизода на един път!? - на 14...

Таралежчета... Какво ли значат?...

https://twitter.com/fentydix/status/1756476414478434421
Luego de meditarlo, tome la decisión de vender remeras
Los dibujos los hice yo, así que, para todas las fans de Tuba en Argentina 🇦🇷 que quieran una, pueden enviarme mensajes 🙌🏾 #TubaBüyüküstün
También venderé en Chile y México 👀 solo debo coordinar.
След като помислих, взех решение да продавам тениски
Направих рисунките, така че за всички фенове на Туба в Аржентина 🇦🇷 , които искат такава, можете да ми изпратите съобщения 🙌🏾 #TubaBüyüküstün
Ще продавам също в Чили и Мексико 👀 Просто трябва да координирам.

Дамата е намерила търговска ниша. Дано има успех.
А на нас приятно очакване на инфо и хубав ден!

# 687
Здравейте
                            Момичета Благодаря ви за всичко споделено.
                              Злати Благодаря ти за всичко,което правиш.
                               Варна Благодаря.

Цитат
  Остават само четири дни до среща с Маноля!!! С този напредък ни оставиха да искаме да знаем повече, идеално е, това беше целта и те я постигнаха  вижда се, че тези, които се занимават с реклама в @GainMedya
 , са много професионални. #TubaBüyüküstün  #HalitErgenç #YarınYokmuşGibi

Приятен следобед,дами

# 688
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено и за усилията на момичетата , които ще направят възможно гледането с бг субтитри.
Вече имаме и афиш, Здравей Хакан, Здравей Маноля.
Сутрешният клип на Туба започва с отварянето на завеси и се разкрива чудна гледка. Песента е "Поглед от нас" на  Joji.

Чакаме интервю от Бирсен, червен килим. Ако пък ни зарадва и с още нещо, ще ни е бонус .
След малко съм на спортна вълна, ще гледам Гришо , ако излезе нещо пишете.

# 689

В ТТ питаха Бирсен ще има ли гала, и тя отговори, че да, ще има!
Но на въпроса кога - замълча...

Други новини не срещнах...

Общи условия

Активация на акаунт