Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 39 962
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета и благодаря за споделеното. Туба  е на първо място в класацията на IMDb  сред турските актьори още от тази седмица.Надявам се, че и следващите ще е така .
Тази седмица се надявам да имаме постер и още някое откъсне.
Една розова Туба

Хубава вечер.

# 661
Здравейте!

Туба Бююкюстюн отново изпревари турските актьори!
Според данни на Starmetre Turkey, които редовно се актуализират от онлайн банката данни IMDb, е обявен списъкът на най-популярните актьори.
https://www.gazeteyaziyor.com.tr/tuba-buyukustun-bir-kez-daha-tu … ri-geride-birakti

Остават ни само 8 дни!

Лека нощ!

# 662
Добро утро във вторник!

Нека настроението е позитивно, а утрото ведро и приятно.
Нов ден - ново начало и шепа мечти, които да се сбъднат.

Остават броени дни!Очакваме афиш,тийзър или фрагман за 1 еп.
Туба и без участие в сериал е на 1 място в класацията.А след излъчването
на сериала по Gain ще се задържи и през следващите седмици.

Желая ви щастлив ден!

# 663
Здравейте момичета с днешна дата.
Туба е отбелязала  една година от катастрофалните земетресения в Турция, напомняйки ни за продължаващите загуби. И след това откъс от „Дао Те Дзин“ от Лао Дзъ.
„В живота трябва да видим какво сме спечелили от нашите загуби и какво сме загубили от нашите печалби.“
Ин и Ян...

Няма ново около новите и сериали към момента.

Хубава вечер.

# 664
Здравейте!

Добрата новина е, че тази година очакваме поне 2 сериала! Joy
Снинова, предположих, че няма да пуснат нищо ново днес - особен ден е за съседите, пълен с мъка и спомени, не им е до нови неща...
Но животът, колкото и да е тежко и дори непоносимо, продължава...
Гледам тази фотосесия и, не виждам Туба, тя нямаше до сега такива фотосесии - секси, разкрепостено и дори малко вулгарно...

И най-сетне ми дойде до акъла, че, да, това не е Туба, това е Манолия - фриволна, безочлива, амбициозна...
Страхотна подготовка за образа ѝ ни направиха!
Разбира се, това за интелигентните, мислещи зрители, а както се оказва, аз не съм баш такава - доста късно ми дойде...
Май е от възрастта - по-рано по-бързо ми сечеше пипето! Joy
А вие, сигурно сте го забелязали, но трябваше да го кажете в прав текст - да го разберем и българските реотани! Cry
@dizilah
ICYMI: These are all the dizis premiering in the next week!
Learn more about each show on http://dizilah.com
ICYMI: Това са всички dizi, премиерни през следващата седмица!
Научете повече за всяко предаване на http://dizilah.com

Лека нощ!

# 665
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни! Heart

Туба днес е сложила няколко неща, но не и  такива свързани със СНУ Sad, които вие вече сте ни донесли.  

Руските дружки са направили превод Flowers Hibiscus на откъс от „Дао Те Дзин“ от Лао Дзъ, за което Снинова е споменала
Тао создает Единое.
Один два.
Два создает Три. И Три – это все.
Всё приходит из тьмы (Инь) и устремляется к свету, (Янь) и постоянный баланс потока уравновешивает их.
Людям это не нравится, быть «сиротами», «беспомощными» и «бедными».
Но все же господа и короли. Раньше они так себя называли.
Потому что вещи либо увеличиваются за счет уменьшения, либо уменьшаются за счет увеличения.
Я учу тому, чему учат другие: «Те, кто живет с мечом, не умирают естественной смертью»
Я пишу это в самом начале своих уроков.

Мдаа, Туба отново ме изненада приятно с този си пост в ИГ сторито си  Много пъти в интервютата си ни е подсказвала за своите по-духовни интереси. А днес с този пост ни дава много материал за размишление Hands Plus1

И да, Линка права си, че от последната фотосесия някаси това не е Туба, която знаем, и която днес сложи откъса от книгата на Лао Дзъ Hands V

З
Скрит текст:
дравейте!

Добрата новина е, че тази година очакваме поне 2 сериала! Joy
Снинова, предположих, че няма да пуснат нищо ново днес - особен ден е за съседите, пълен с мъка и спомени, не им е до нови неща...
Но животът, колкото и да е тежко и дори непоносимо, продължава...
Гледам тази фотосесия и, не виждам Туба, тя нямаше до сега такива фотосесии - секси, разкрепостено и дори малко вулгарно...

И най-сетне ми дойде до акъла, че, да, това не е Туба, това е Манолия - фриволна, безочлива, амбициозна...
Страхотна подготовка за образа ѝ ни направиха!

Разбира се, това за интелигентните, мислещи зрители, а както се оказва, аз не съм баш такава - доста късно ми дойде...
Май е от възрастта - по-рано по-бързо ми сечеше пипето! Joy
А вие, сигурно сте го забелязали, но трябваше да го кажете в прав текст - да го разберем и българските реотани! Cry
Скрит текст:
@dizilah
ICYMI: These are all the dizis premiering in the next week!
Learn more about each show on http://dizilah.com
ICYMI: Това са всички dizi, премиерни през следващата седмица!
Научете повече за всяко предаване на http://dizilah.com

Лека нощ!
Да ти кажа честно и аз не загрях о време, че това е Маноля Hushed Но нещо не я усещах да е баш Туба. И сега всичко си дойде на място  

Злати със сигурност след излизането на СНУ Туба ще се задържи начело в класацията на IMDb за дълго време

Слагам ви нещо интересно за камилата, което не знаех  
Скрит текст:
Камилата пие както прясна, така и солена вода. Може дори да пие вода от Мъртво море. И нищо няма да ѝ се случи. Това е така, защото бъбреците на камилата филтрират водата, отделят я от солта и я превръщат в прясна вода, подходяща за пиене.
Камилата също яде тръни. И те не вредят на стомаха и червата ѝ. Защото слюнката ѝ разтваря тръните като киселина. Слюнката топи тръните.
Една камила има два клепача. Единият е тънък и прозрачен, другият е дебел и месест. Когато в пустинята започне пясъчна буря, тя затваря прозрачния си клепач, за да се предпази от попадане на пясък в очите ѝ. Камилата също може да променя телесната си температура: ако е студено, тя повишава температурата си; ако е горещо в гореща пустиня, тя понижава телесната си температура.

Отдавна не съм ви слагала притчи. Сега ви предлагам тази за Огледалото    
Скрит текст:
Огледалото
Преди много, много години един цар построил прекрасен дворец. В него имало милиони огледала. Абсолютно всички стени, подове и тавани на двореца били покрити с огледала.
Веднъж в двореца влязло едно куче. Огледало се и видяло около себе си стотици кучета. Като всяко разумно куче, то се озъбило, за да се защити от тези, които го обкръжавали. В отговор всички те се озъбили. Кучето заръмжало, другите кучета веднага отвърнали със същото.
Сега кучето било убедено, че животът му е в опасност и започнало да лае. Напрегнало всичките си сили и залаяло особено отчаяно. Но в същия миг хилядите кучета също залаяли. И колкото повече лаело то, толкова по-силно му отвръщали те.
На сутринта открили нещастното куче мъртво. А в двореца нямало никого, само милиони огледала. Никой не се бил с кучето, нямало и кой да се бие, но то видяло себе си в огледалата и се изплашило. Когато влязло в битка, отраженията в огледалата направили същото. Кучето умряло в битката с милионите си отражения, които го заобикаляли.
Ако вътре във вас няма никакви препятствия, не може да има никакви препятствия и навън, нищо не може да застане на пътя ви. Такъв е законът.

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 01:19 от kanti

# 666
Добро утро,момичета!

Хубаво да е настроението, позитивни мислите и успешни начинанията.
Нека денят ни донесе късмет и много радостни емоции.

Благодаря ви за всичко споделено от вчера - снимки,колажи,инфо и четива! Flowers Bouquet
Линка,да си призная и аз не се досетих! Simple SmileПомислих си тъй като винаги  фотосесиите на Туба са доста различни, за това и тази е по-разкрепостена!Така,че може би си единствената в темата,на която все пак макар и по-късно ти светна! Grinning
От новите сериали,които ще започната др.седмица само нашият е на платформа.Аз може би ще загледам и номер 4 -''Kul Masali''/''Приказка от пепелта'',който ще се излъчва по държ.тв.ТРТ1.Участват Севда Ергенджи(от ''Забранената ябълка'',1 и 2 сезон),Гьокхан Алкан,Усхан Чакър(игра с Туба в ''20 минути'' в ролята на Йозгюр), майката на Бергюзар Корел-Хюля Дарджан и др.
Остава 1 седмица до премиерата!Предполагам днес или утре ще ни пуснат нещо!

Туба и в тренда

Желая ви приятен,топъл ден!

# 667
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

"Мисленето е велико достойнство и мъдростта се състои в това да говориш правдиво
               и вслушвайки се в природата, да постъпваш съобразно с нея.”
            -Хераклит

Цитат
Искам да благодаря на всички наши фенове по целия свят за безусловната им любов и подкрепа.
 Това наистина означава много за мен.
#tubabuyukustun

Линка Благодаря ти за  просветлението  за Туба-   
 от последната фотосесия-това е Манолия..Надявам се да видим и  част оттази фотосесия във филма.

Приятен следобед,дами

# 668
Здравейте!

Вичи, наистина може да видим някоя снимка  от фотосесията в сериала, напр. като мернем списание с интервю на Маноля, или тя да разглежда и избира снимки за интервюто, което Хакан ѝ прави. Не знам кога е снимана фотосесията, преди, по време на, или след снимките на филма, но ни остана само седмица да разберем.
В ТТ  има тези снимки от някакъв бокс офис, но превод не открих.

Предполагам, не е нещо ново.

Лека нощ!

# 669
Добро утро,момичета!

В очакване сме на нещо ново! Thinking

Желая ви приятен ден!

# 670
Здравейте
                           Мили дами Благодаря ви за всичко споделено.

"Бъдещето има много имена. За слабите то е недостижимо.
                           За страхливците то е непознато. За силните то е шанс..."
                           За това  бъдете силни, бъдете смели, бъдете променящи се,
                            бъдете създаващи... по пътя към върховете!.."
                           Виктор Юго

Стана ми интересно за Шах  и Мат и превод с Гугъл,може и да не е точно.

Цитат
Движете се в тишина,говорете само когато  е време  да кажете  Шах  и Мат.

Приятен  следобед,дами

# 671
Здравейте момичета и благодаря за всичко, което сте споделили. Остана една седмица до премиерата.
Тези от платформата и днес не са ни отпуснали нищо. Имайте хубава вечер.

# 672
Здравейте!

В ТТ се ядосват, че не ни пускат някакво инфо, но имат и обяснение за това.
https://twitter.com/mrmprofe/status/1755175937778364824
 все още чакаме плаката за #YarınYokmuşGibi 😔😔
@GainMedya @OGMPictures
 А премиерата на сериала е на 14... Не ни карайте да чакаме повече 🙏🙏 . Очакваме ви с нетърпение!!
#TubaBüyüküstün
❤️

https://twitter.com/mrmprofe/status/1755177939103031309
Също така мисля, че фактът, че не ни бомбардират с промоция, е знак, че производителят и каналът се доверяват на продукта, който имат, и че той се продава „сам“. Всичко е много внимателно и премерено. Няма стотици селфита на Туба и Халит, нито едно. Честна промоция

https://twitter.com/mrmprofe/status/1755253745280074117
Точно така. Те са професионалисти, без да се прибягва до ексцесии, без да се вкопчват в повърхностното. Няма нужда Туба и Халит да си правят селфита, за да продадат сериала, например. Мисля, че продуцентите се доверяват на стойността на актьорите, сюжета и продукцията
https://twitter.com/tubafanmex/status/1755306403227709481
Те са двама страхотни актьори, и двамата със страхотна кариера .

А аз мисля, че освен всичко това, създателите искат да опазят историята максимално до последно. Т.е. да изненадат публиката. Май ни очаква история с неочакван край... Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ!

# 673
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Two Hearts
Първо да пуснат постера/афиша и после останалото!

Желая ви спокоен,топъл ден!

=========================================================

ПП няма пост и редактирам.....

Довечера да очакваме...изненадаа...

Туба добави репост от GAİN към своята инстастория #TubaBüyüküstün #HalitErgenç #YarinlarYokmusGibi
1. Сякаш...

2.Изчакайте до вечерта...

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 16:00 от Zlatina3

# 674
Здравейте
                  Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

"Хора, грейте душите си! С каквото можете го правете –
                            с добра дума, с жест, с нежност, с поздрав, с топъл чай...
                            Душите си грейте, хора!"

Очилата на Маноля и Хакан върху неоправено легло 🤔🤔 . Това обещава  . По  елегантен и професионален начин управляват промоцията @GainMedya и @O3Medya
Скрит текст:
Bu akşam size bir sürprizimiz varmış gibi.
Цитат
Изглежда, че имаме изненада за вас тази вечер.

Приятен следобед,дами

Общи условия

Активация на акаунт