Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 39 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

Ето и акаунта на Гайн, ако случайно пускат епизодите, както четох тук-там. Поне на турски да ги гледаме.
https://www.youtube.com/@gainmedya

Добре изглеждат заедно Туба и Халит, не че съм се съмнявала, де...
Подозирам, че в този камерен филм, нехарактерен за дизитата, ще има много диалози и без превод ще е доста неразбираемо. Дано го превеждат поне на руски.

# 646
Здравейте отново!
Както и предполагахме получили сме трейлъра на СНУ на 1.02.  
Чудесно начало на новия месец  

Снинова, Линка били сте късметлийки да ни донесете трейлъра, превода и сюжета на серила Flowers Hibiscus
Направих 2 гифчета от него Hands V

Ето и точните думи, които Маноля и Хакан си разменят    
Цитат
Из сторис GAIN 🔥
-Почему я ещё здесь..? Ответьте....
- Может быть, я не хочу просыпаться сегодня ночью одна. Не может быть? -Возможно. .... Возможно, я тоже этого не хочу.
Благодаря на руските дружки от ВК за превода Flowers Hibiscus
Туба и Халит си пасват много органично. Дори от този кратък материал зрителя усеща колко добре двамата  стоят заедно. Това  си го знаем от ЧИ. Но сега отново се потвърждава. Hands Thumbsup
И аз се надявам се да има превод, защото иначе нищо няма да разберем Hands Pray

Ето още няколко стоп - кадри Hands V

Сега вече мога да ви пожелая лека и спокойна нощ!

# 647
Добро утро,момичета!

Да изпием кафето с усмивка и в приятна компания.

Вчера най-после ни пуснаха фрагман макар и кратък!Благодаря ви,че сте го донесли и всичко останало споделено.Дано др,четвъртък 07.02.пуснат и друг.Обикновено на платформите сериалите ги пускат в четвъртък,както е обявен и СНУ на 14.02.!

фрагмана с руски субт. от ВК
https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video136478071_456245755% … l_wall_-158123700

Ще повторя някои от снимките тъй като др. не открих...

Желая ви приятен ден!

# 648
Здравейте!

Всички журналюги и блогери отбелязват краткия , но много интензивен  трейлър.

Наистина много секси звучат гласовете и изглеждат позите. Както отбелязват в руския форум - тече съблазняване, ама кой кого... Май в двете посоки. Което води до смешката

Фърат Танеш, като истински интимен партньор на режисьорката Зайнеб (май беше?) е споделил в ИГС си трейлъра. Колкото и да преписват това на партньорството на Туба и Фърат бей, не е тя причината той да публикува трея.

Tubadiziler
Subscription steps to gain for watching  #YarınYokmuşGibi "As if there is no tomorrow" which will be available on valentines 14 February
It is an application you can install it on your phones or by visiting the link http://gain.tv
#Tubabuyukustun,#TubaBüyüküstün
Стъпки за абонамент, за да спечелите за гледане #YarınYokmuşGibi „Сякаш няма утре“, който ще бъде наличен на Свети Валентин 14 февруари
Това е приложение, което можете да инсталирате на телефоните си или като посетите връзката http://gain.tv

Тази сутрин Туба е публикувала френската си закуска - кафе и кроасан. МНого отдавна не го беше правила.
Между другото пие си кафето като мен - чисто, без мляко и сметана, еспресо. Joy
И вече няма маникюр. Знам, че не обича дълги нокти и са били само за ролята.

Желая ви хубава вечер!

# 649
Здравейте
      Момичета Благодаря ви за новите снимки,за мнения,за новини.

Бели Кокичета - Бяла Надежда за Всички !!!
                          Добре Дошъл Февруари ! Донеси ни Здраве! Весели,
                          Здрави и много щастливи бъдете, МИЛИ ПРИЯТЕЛИ!

Момичета:hearts: Повтарям,потретвам снимките,но това е актуално сега.

Лека вечер,дами
Редактирам

==============================================================================

https://www.youtube.com/@gainmedya
           Това е каналът на GAİN.
Да се надяваме, че тук ще пуснат и сериала

От темата наХалит Ергенч и Бергюзар Корел във филмите и живота.
                                  Благодаря:four_leaf_clover:

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:19 от Вичона

# 650
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Не че не бяхме нетърпеливи, но след тийзъра всички са още по-нетърпеливи за сериала.  Още дванайсетина дни.  И дали ще има червен килим?

Преди малко Туба е направила репост на Ръза, който също е сложил откъса. 

Хубава петъчна вечер.

# 651
Добро утро,момичета!

"Не търсете щастието, създайте го!Когато сърцето е изпълнено с любов,
когато в душата има хармония, денят винаги е прекрасен!"

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
Сякаш няма утре
14 февруари / GAIN
#yarınyokmuşgibi

Желая ви приятна събота!

# 652
Здравейте съботно,
Още 11 дни до премиерата и ако не преди това, дано Туба се появи поне тогава, това в кръга на шегата.
Пре публикувала е откъса от стилиста на серията, от Ясемин и от Мерве Салватори.

Малко творчество на фенове

Хубав ден.

# 653
Здравейте !

Намерих в руските теми нова анотация на СНУ. Но то фактически е разказ на „Интервюто“, американския филм. Ще видим дали турската версия е гакава
Той е циничен журналист, който е свикнал да се отнася към хората около себе си с достатъчна доза скептицизъм.
Тя е начинаеща, но вече известна актриса в определени среди, която крие някои подробности от миналото си.
Издателят дава задача на репортера да интервюира звездата. И двамата герои са изключително негативни за предстоящата среща.
Докато двойката търси начини да установи честна и открита комуникация, те осъзнават, че това не е никак лесно. В краткото, но интензивно време, което прекарват заедно, техните подходи един към друг започват да се променят, когато се изправят пред предразсъдъците си.
Но вечерта се превръща в игра на „котка и мишка“, въпреки че не е ясно кой от тях всъщност е жертвата...

А това клипче е музиката, посветена на Туба, с картини от нейните срещи в УНИЦЕФ

Лека нощ!

# 654
Добро утро,момичета!

Много усмивки, радост в очите,успехите да са двойни, щастието
тройно,слънчево настроение, душата от обич да прилива.

Благодаря ви за споделеното от вчера! Revolving Hearts Остават 10 дни до премиерата!

Скрит текст:
Вчера на обяд се прибрах.От утре внукът е на градина.Да видим до кога.

Имайте хубава неделя!

# 655
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Както Злати е отбелязала , обратното броене може да започне, 10 дена остават. Лина, ще видим като излезе, колко са се придържали към първоизточника.
Хубава вечер.

# 656
Здравейте!

Сега пък ново двайсет!

Не знам какво да мисля! Не ми се вярва и не искам Туба да участва в този сериал, но никой не ме пита, а Туба е непредвидима!
И арабите знаят преди да се е случило...
Ще видим, казал слепецът...Joy

Лека нощ!

# 657
Привет, момичета  

Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни!
След трейлъра на СНУ Туба малко се активизира - споделила беше френската си закуска, както и няколко репоста на трейлъра от приятели и колеги. И отново информационно затъмнение..   До преди час, когато е споделла в ИГ сторито си това Hands V

Опитах да намеря в ТТ някаква информация за това, но не открих нищо Neutral Face А дружките от ТуКи-то не публикуват нищо по това време на денонощието   Затова с Гуги преводача преведох надписа на плаката "Измина 1 година. Всичко е азбест" .
Предполагам, че става въпрос за  опустошителното земетресение в Турция преди1 година    

Здравейте!

Сега пък ново двайсет!

Не знам какво да мисля! Не ми се вярва и не искам Туба да участва в този сериал, но никой не ме пита, а Туба е непредвидима!
И арабите знаят преди да се е случило...
Ще видим, казал слепецът...Joy

Лека нощ!
Линка и на мен не ми се вярва Туба да влиза в този сериал. Но ще видим. Рано или късно ще разберем. Все пак тя си казва в един момент Hands V

Злати
Скрит текст:
дано с малчо всичко да е наред и да походи по-дълго време на дет.градина. Но в тази възраст децата боледуват по-често поради неукрепналата им имунна система

ВЪНШНИЯТ ВИД ПОДВЕЖДА,
       НО ВИБРАЦИЯТА НЕ ЛЪЖЕ
"Когато човек има добро сърце,
това се усеща от разстояние.
Външният вид се коригира и прикрива,
но същността винаги се разкрива.
Никой не може да скрие какво Е
и какво носи.
Вибрацията, която излъчва,
говори много по-силно от думите.
Вибрацията разкрива намеренията,
които душата носи.
Най-красивите хора са винаги онези,
които ни прегръщат отвътре.
Тези, които ни карат
да се чувстваме приповдигнато
само с Присъствието си.
Тези, които имат аура от Любов, доброта и Светлина.
Хората не създават приятелства, партньорства и отношения само заради външния вид, а заради вибрационен резонанс и хармония в енергиите, в душите.
Интуицията никога не може да те подведе.
Вибрацията рано или късно
винаги разкрива хората - тя е тази,
       която обединява,
       която разделя,
       която дистанцира.
Външният вид е илюзия." 🤩😁😇
Лауреано Гонсалвес

Това го открих в нета, но като че ли е написано за Туба  

Лека и спокойна нощ и успешна и ползотворна нова седмица!

# 658
Добро утро,момичета!

Усмихнете се...Нищо в този свят не е вечно, дори и проблемите ни.

Снинова,Линка,Канти,благодаря ви за споделеното!

Относно участието на Туба в ист.сериал и на мен не ми се вярва.Но арабките почти винаги излизат прави,да видим.Актрисата Йълдъз Чааръ Атиксой,която излиза от сериала е бременна.

За пуснатото снощи от Туба стори и аз се досетих,че се отнася за земетресението,което стана в ранните часове на 06.02.2023 г.

Добавям това,което са пуснали рускините от групата TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БЮЙЮКЮСТЮН/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
Туба добави репост от changetr към своята инстастория #TubaBüyüküstün

ИЗМИНА 1 ГОДИНА.. АЗБЕСТЪТ ОЩЕ ОСТАВА. Ние избледняваме.
Днес е #WorldCancerDay

Районът на земетресението преживява още едно бедствие поради отломки, които са били отстранени в продължение на една година без сортиране или предпазни мерки.

Азбестът в сметищата, разположени много близо до жилищни райони, е една от водещите причини за рак.

Подпишете и споделете информация за управлението на отпадъците след бедствия в земетръсни зони, като вземете предвид общественото здраве и околната среда:
👉 https://www.change.org/p/molozlar-ve-di%C4%9Fer-at%C4%B1klar-art … B6netimi-csbgovtr

Вижте как световните режисьори проявяват интерес към YYG, дори още няма премиера,
а филмът е класиран на 232 332 място от 11 милиона заглавия по света Misc Bomb
Това е напълно разбираемо и потвърждава, че Туба и Халит са актьори от световна величина! Hands Ok Hand

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 659
Здравейте

Мили дами  Благодаря ви за всичко споделено.

Легендите разказват, че цветята са ни дадени като подарък от боговете,
 затова в тях се крие някакво вълшебство и тайнственост.
Красотата на цветята символизира висша хармония и съвършенство.

Цитат
Тази седмица #IMDb е на върха на Starmeter #TubaBüyüküstün .
Tuba Büyüküstün беше сред първите 3000 имена сред 11M+ хора по целия свят и се класира на 1-во място сред турските играчи.
#ÇağatayUlusoy 2.
#CanYaman 3-то място

🔗https://socipol.com/?c=datalist&beid=imdb

Момичета Two Hearts Борих се с вирусен конюктивит.
 Приятен следобед,дами

Общи условия

Активация на акаунт