Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 257

• 39 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Предполагам  Гайн през февруари ще пуснат нещо.

Приятен ден ви желая!

# 631
                              Здравейте
                  Мили дами
Благодаря ви за всичко споделено.

Живейте за днешния ден,никога няма да има друг такъв!
                       Всичко е около нас,на една ръка разстояние!
                      Да отворим широко очите си!
                      Иначе рискуваме животът ни да мине в очакване!

Приятен следобед,мили дами

# 632
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Не знам кога тази платформа ще пусне нещо, но към момента са пас.
Не остана много, има няма петнайсетина дни.

Хубава вечер.

# 633
Здравейте момичета и от мен малко преди полунощ

Благодаря ви за всичко, което сте изнамерили и споделили вчера и днес Независимо, че Туба тези дни изобщо я няма в ИГ (и не само там), все сте изпонамерили различни неща - снимки, материали, които сте ни донесли  
Сега сме в очакване Gain все пак да сподели нещичко  преди 14.02    

Иначе в ТТ се появяват различни снимки и клипове от стари проекти на момичето ни. Вчера си харесах едно сборно видео с различни усмивки на Туба. Направих 3 гифчета, за да й се радваме на искренния й смях  
Линк за ТТ с цялото клипче Yum
https://twitter.com/i/status/1751660858831184241

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

# 634
Добро утро в последния ден на януари!

Да изпратим месеца в добро настроение и си пожелаем
 здраве и късмет напред.Да ни е сладко кафенцето и
   усмихнат деня! Довиждане, януари!

Благодаря ви за всичко,което сте споделили вчера!

,

Приятен ден да имате,момичета!

# 635
                         Здравейте
                       Момичета
  Благодаря ви за всичко споделено.

Да изпратим и последния ден на месеца
                      с благодарност, надежда и вяра, че идващите
                      ще са по-добри, по-успешни
                      и по-щастливи!

Приятен следобед,дами.

# 636
Здравейте!

В нета върви приказка, че са минали 20 години от премиерата на „Гюлизар", филма, който донесе първата международна награда на Туба - от Черна гора, за най-добра актриса 2005 г.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Tuba_B%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn
За съжаление в бълг. Уикипедия не е упомената тази награда. Лошо. Но нямам опит и няма да се занимавам да го оправям.  Който иска инфо може да потърси друг източник.

Много хубаво клипче върви в ТТ с ролите на Туба.
https://twitter.com/LanaJio49/status/1752645104995557752
А от новата премиера (ако се вярва на клюкарката Бирсен) ни делят 14 дни! Вече чакаме трейлър!

Да ви кажа отново, че гледам „20 минути“. И пак да кажа, че не е моя филм. Твърде екшън за моя вкус. И без да искам преживявам приключенията на Мелек твърде близо до сърцето си и се вълнувам, като при всеки сериал на Туба, а това не ме оставя да спя някоя нощ, затова наваксвам на следващата и пропускам да се разпиша в темата...

Толкова се вживявам, че даже Али ми харесва! (Илкер Аксун) и се чудя какво не съм му харесвала при предишното гледане. Не е грозен, а е толкова влюбен, че да ти дожалее...
Много е добра в тази роля Туба. Направо се чудиш постоянно дявол или ангел е. Ако не знаех края, де... И пак се чудя, уж ангел, ама убийца. Нищо не оправдава отнемането на човешки живот. Разбира се, за турските сериали - може! За това не ги и гледам. Ако не е сериал на Туба, разбира се.

Няма никакви индикации кога да очакваме втори сезон на ДА.
Сетих се за него, защото видях днес тази класация. Първи сезон на ДА още е на първа позиция.

Чакаме да видим втория сезон дали ще надмине резултатите на първия. До сега не се е случвало с турски сериал. Но все някой път е първи път! Joy
Като стана въпрос за усмивки, Канти, ето една и от мен!

Хубава вечер!

# 637
Здравейте момичета,
Времето  ми върви много бързо напоследък. И януари свърши . Прочетох някакви коментари, че било много вероятно в петък да имаме тийзър на YYG. Ха дано.
В очакване на Маноля сме.

Хубава вечер.

# 638
Привет, момичета и от мен в последния ден на м.януари
Е, и аз да се разпиша в малко по-нормален час от денонощието  

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня.    
За съжаление Туба и днес (поне до момента) не е дала никаква индикация за присъствие в Истанграм или някъде другаде. Frowning1
Наложи се да поразчиствам малко снимки, защото ми е запълнено пространството в Гуги и започнах от най-старите, които съм качила. Оказа се , че има много, които трябва да трия. Но не става бързо. И започнах от 2013 г, когато съм качавала снимки от ИА. Поприпомних си някои моменти от сериала, но има неща, които ми се губят.  Затова ви сложих това гифче на Филиз Hands V

Линка чудех се  защо тези дни толкова много слагат Гюлизар в ТТ. А то минали 20 години  от заснемането на филма. Аз си запазих друго хубаво клипче от филма.
 Ето линк за ТТ от него https://twitter.com/i/status/1752412553303507383
И едно гифче от него с израженията на Гюлизар отблизо    

Благородно ти завиждам, че можеш да гледаш "20 минути". Аз така и не догледах с превод последните 4 серии Frowning Да се надявам някой ден да го изгледам целия сериал. Не, че е и моят тип сериали, но Туба играе великолепно и си заслужава да се види Hands Thumbsup

Аз ви уча да сте верни на ЛЮБОВТА , а не на хората .
БЪДЕТЕ ВЕРНИ НА ЛЮБОВТА . Никога не изменяйте на Любовта , това е всичко .
Ако пропуснете Любовта , ще пропуснете всичко , което е прекрасно в живота .
Ако пропуснете Любовта , ще пропуснете възможността за молитва .
ЗАЩОТО САМО ЛЮБОВТА , КОГАТО СТАНЕ ПО - ДЪЛБОКА , МОЖЕ ДА СЕ ПРИБЛИЖИ ДО МОЛИТВАТА !
Ошо

Приятна и спокойна вечер!

# 639
Добро утро,момичета!

Честит ни нов месец!Нека ни донесе здраве,
любов, късмет и много сбъднати мечти!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера!
Вече сме в очакване на новини за сериала!

Желая ви приятен зимен ден!

# 640
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Слънцето не изгрява два пъти през деня и
                                    животът не се дава двукратно –
                                    хванете се здраво за останките от вашия живот и ги спасете. -
                                     А.П.Чехов 

Приятен следобед.

# 641
Здравейте, момичета и от мен в първия ден от месец Февруари!

Нищо, че настъпи Малък Сечко при нас вчера и днес през деня температурите са пролетни
Злати, Вичи благодаря ви за споделеното

Освен, че е месеца на Любовта Heart и Виното Wine Glass , този месец ще е и месеца на СНУ и Туба  Вече сме в очакване да получим някаква вест , трейлър, снимки за сериала

Един материал от нета, който ми хареса и реших да го споделя с вас Yum
Изповедта на майстор Колю Фичето
Скрит текст:
"Добра работа сте свършили, ашколсун! Аз „сполай” сега няма да ви река, ще ви го рекат децата ви един ден, че тя, тая работа за тях е – да знаят корените си, че корен нямаш ли, плод не връзваш…
И аз така, каквото можах направих. Мостове градих, дето да събират човек с човека…и манастири, дето да го събират с бога… и чешми, дето утоляват жаждата на тялото… и храмове, че да утолява жаждата си и душата… и кули за часовници, че хората все искат да уловят времето , та да си подредят нещата на според него. Ама времето кой може го хвана, него го няма… Времето е в туй да слушаш какво ти казва дървото и да накараш дървото да те слуша… и камъка… и пръста… и водата, да станеш едно с градежа и да го градиш тъй, че да остане.
Викат, самоук съм бил – че то кой не е самоук на тоя свят? То цялото училище е пред очите ти – ако имаш очи да го видиш, научаваш го, ако ли не – не. Аз мойто школо навремето на Баева ливада го подкарах. Гледах най-напред от дряновските майстори, после от разни дюлгери от Влашко до Цариград, и от Черното море до Дубровник. С албанци съм работил, с гърци, с турци, с италианци. Видял съм много. На тия, дето не знаят, съм показвал, от тия, които знаят и могат, акъл съм взимал. Който иска да научи нещо, научава го. Не иска ли, и сто даскала да му туриш, все тая. Щото на човек можеш на сила да му вземеш, ама да му дадеш на сила можеш ли…? И така…Над 15 черкови съм дигнал в годините – аз съм им правил теркове, аз съм ги смятал, аз съм ги пазарил и аз съм ги градил. Като деца са ми! Като деца…И хубави станаха – за прослава на майстора си и на господа. Че то моженето ни е от Бога, неможенето ние си го правим сами…
За черкови тогаз даваха хората…и за школа, и за чешми… Пък не е да са имали повече, от малкото си даваха. Та вий сега не проклинайте беднотията си, щото онуй дето днес идва на акъла ви, утре ше дойде в ръцете ви… Можете да сте господари на всичко или роби на всички… От вас си зависи.
Ама помежду си не градете толкоз дувари, дето да ви делят, ами повече мостове да ви събират…Правете, струвайте, оставете по нещо. Първом за това мислете. Не впрягайте талигата пред воловете. Като работиш със сърце, парите сами ще дойдат. Пък и… я гледайте тука, това е единствената ми фотография /б.р. – снимка от погребението на Първомайстора/. Ръцете ми… виждате ли ги, скръстени са отпред – празни. Нищо не съм вземал за себе си от тоя свят. Ама минаха кажи речи 141 лета откак си отидох, пък повечето дето го градих още си седи.
Айде, със здраве…"

Приятна и хубава вечер!

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 18:14 от kanti

# 642
Момичета доживяхме, хайде на трейлъра:
Понякога човек разказва най-дълбоките си тайни на някой, когото не познава. Той го казва съвсем искрено, без да се крие и крие. Разказва го сякаш няма утре... Нощта свършва, утрото идва, само думите остават. #YarınYokmuşGibi само в канала GAIN

Само че от тел. не мога да го сложа. Някой от вас моля.

# 643
Здравейте!

Момичета доживяхме, хайде на трейлъра:
Понякога човек разказва най-дълбоките си тайни на някой, когото не познава. Той го казва съвсем искрено, без да се крие и крие. Разказва го сякаш няма утре... Нощта свършва, утрото идва, само думите остават. #YarınYokmuşGibi само в канала GAIN

Само че от тел. не мога да го сложа. Някой от вас моля.
https://twitter.com/GainMedya/status/1753090309993500972
https://vk.com/video-63875573_456246209?list=0f13eda54dfa5d1b12
Сюжетът на телевизионния сериал "Сякаш няма утре":

Пътищата на опитния журналист Хакан (Халит Ергенч) и младата актриса Маноля (Тюба Бююкюстюн), които се срещат по повод интервю, отново се пресичат случайно. Докато дуетът търси начини да установи честна и открита комуникация, те осъзнават, че това никак не е лесно. През краткото, но интензивно време, което прекарват заедно, техните подходи един към друг започват да се променят, когато се изправят пред предразсъдъците си.

Започваме новия месец прекрасно!

Eve
I can’t wait!!! 💃💃🔥🔥
Tubis is back with a risky bet! I wish her success, because quality is guaranteed! 🥇🔝🔝
нямам търпение!!! 💃💃🔥🔥
Tubis се завръща с рискован залог! Желая й успех, защото качеството е гарантирано!

Успех на сериала!
Пожелавам ви чудесна вечер!

# 644
Лина мерси,много кратичко е видеото, но гласовете им звучат много завладяващо. Малко по- светли снимки

Наистина страхотен старт на месеца.
Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт