Отговори
# 135
Лав, мен и с други работи ме заплени младежа 😜

# 136
Бахаха, Сиско, и мен, и мен. Много мой тип е. ММ каза да си избърша потеклата лига.
Тете, и аз като теб, все в последния момент събирам багажериите. Хайде, след 3-4 цигари ще си го стегнала.
По темата за планина или море. Като цяло, най - много се зареждам в планината, но и звукът на вълните обичам. Абе, ако може първо на море и после на планина, най - добре ще е.

# 137
Добра вечер 🤗
На Кайс честитка да рекна- здрава, обичана и щастлива 🎉

Вчера в такова приключение се вкарахме с Одрин 😁 но свършихме заплануваното, което беше- да накупя малко екипи и дрехи за Килеша, предучилищно. След всички премеждия дето ни се случиха..доволни се прибрахме къде полуноШ 😳 Не питайтИ...каталясали..

Изпратих фърчильотката днес за Анталия..месец ще е там. Поприготвям малко ученика...Тръстиктруд полагам..Нищо интересно.

Привет на Тетка 🙂

Обичам и септември, обичам морето...в планината ми е зеленко, успокоява. С една дума - морето на първо мий..не отказвам планина обаче. Родопите ми е най.

Я да видим пишман спортиститИ на волята, кви ще ги сътворят този сезон.
СирИ, почивай активно. Пада ти се!..страхотно местенце.

# 138
Бахаха, Сиско, и мен, и мен. Много мой тип е. ММ каза да си избърша потеклата лига.
Тете, и аз като теб, все в последния момент събирам багажериите. Хайде, след 3-4 цигари ще си го стегнала.
По темата за планина или море. Като цяло, най - много се зареждам в планината, но и звукът на вълните обичам. Абе, ако може първо на море и после на планина, най - добре ще е.
       Е, МУ ще бъде така този месец. След морето от 15-ти го изпращам да си отдъхне и събере сили във Велинград.
        Оплаках ви се тук, че беше започнал разкъртването около дограмата още преди да сме получили оферта и конкретна дата за поставяне на нова. Почти беше готов с къртенето, когато човекът от фирмата се обади и каза, че около 20 септември ще я сложат. Нямам проблем да се справя сама с майсторите, имам опит, гърмян заек съм. Обаче след новата дограма ММ ще си прави обръщане, латексиране...и за да не му е скучно, дружно решихме, че ще смени ламината, ще нареди плочки в коридора. Избрах плочките, щяха да ги доставят в магазина до след 2-4 седмици, а те още вчера ни се обадиха да си ги вземем. И ламинат избрах за нула време. Всичко е струпано в коридора. Като се приберем от морето д. да ми е яко - ще трябва да пакетирам и изнасям покъщнина. Убедих се, че найлоните не вършат почти никаква работа и прахоляка си влиза през вратите на шкафове и гардероба като стой та гледай!

# 139
Тете, нали знаете с ТМ, че в цената на стъклопакетите и дограмата е включено изкъртването на старата?
Или той има желание сам да я свали, за да не му се отвори след това повече работа с обръщането

# 140
Привет и благодаря за новата тема!
Кайсия,да си жива,здрава и щастлива!
Весе,честота годишнина, още дълго да се слушате и гледате!

Сега видях,че част от един зъб с пломба се е счупил.В понеделник и ние пътуваме,утре няма къде да търся зъболекар,а и ми е супер натоварен целия ден.М@мка му,и миналия път тръгнах под напрежение, сега още повече!

# 141
  • Варна
Предварително се извинявам, че пускам пост ни в клин, ни в ръкав. Имам да се връщам да чета от 01.09 - 14:59. Пиша си белязка, щото съм склероза. Това четене ще се случи утре, а сега ида единствено за оправдание да покажа снимка къде бях снощи (да се чете - легнах 4 без 20). След което спах 4 часа и почнах да търкам празни шкафове да лъщят като за пред хора Simple Smile
.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 07:17 от Dorchester

# 142
  • sf
Дорче, чудна си! Много готино хоби! Със сигурност ви действа много зареждащо.
БНД ми вдигнА кръвното за 5 секунди. Бях забравила колко ме дразни. Няма пък да ходя на море, ще си дремя в София. 🙄

# 143
  • France
Днес цял ден ми е терсене след новината за Недоволна. Разбута едни спомени в мен.

# 144
  • София
Дор, страхотно! На следващото събитие да ни поканиш. Heart Eyes

# 145
  • София
Браво Дорче, много яко.
Донси, какво направи и защо няма да ходиш на море? Ако не иска да те закара е л@@но.

# 146
Dorchester, браво! Чудесна си!
Донси, кажи къде да го намеря твоя БНД, за да му извия вратлето! Не е честно!
...Така се бях настроила за кафепиене във Варна!

Тете, нали знаете с ТМ, че в цената на стъклопакетите и дограмата е включено изкъртването на старата?
Или той има желание сам да я свали, за да не му се отвори след това повече работа с обръщането
Така е по принцип, Кло, но го изключиха от цената. Те ще си я свалят, а той подготви светлия отвор до пяна. И наистина точно, за да не му се отвори повече работа с обръщането и заради други особености, реши да не им повери тази работа. Даже и собствения си къртач не използва, а го прави "деликатно", като скулптор, на ръка с чук и длето. Получи му се, не му намерих кусури. Шегуваме се, че работи с българското Канго - т.е. "чук, секач и манго".  Купи си нов чук, да му е удобен за целта /щото сигурно всеки месец дограма ще сменя/; купи и нова машинка за рязане на плочки - старата не ставала за плочки 60 см. За 5 квадрата коридор още една машинка, която да отлежава в мазето! За зегето за ламината взе нови ножове , хайде - дребен консуматив. Същия следобед съсед приплака, че му трябва зеге и сега всичко е при комшията: Ааа, ползвай си го спокойно, на мен на морето няма да ми трябва Simple Smile)) Абе мрънкам си тука, но наистина си беше дошло време за основен ремонт. Без инструменти не може...

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 01:15 от tetka_the_best

# 147
И в неделя трябва да стана в 6,бе!Навик или ЕГН!Поне пускам кафето!Сири,спиш ли?Други таласъми има ли?Ехоооо?

# 148
Спя, мхм. Малкият караконджул стана в 6. Anguished

# 149
  • sf
А не, няма да откаже да ме закара, даже настоява. Но аз там щях да ходя у тях, че и детето е там, ама си припомних как ме напряга и реших да пропусна. 😆

Общи условия

Активация на акаунт