Четвъртокласници - 2025/2026

• 25 301
  • 454
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
И моят прочете някои от книгите от списъка. Купих му книга след втори клас и там вече е на финала.

# 286
Моят ще е в ново училище, така че да ни стискате палци да се хареса с децата. Той е общително и будно дете, амааааа като каже че ТОВА не му харесва, и ... Това става крайната присъда за нещото. Дано не каже, че училището не му харесва, щото не знам как ще я караме Simple Smile
За новата учебна година програмата ще е пълна. 3 дена футбол, и останалите математика и ментална аритметика. Не желае от нищо да се отказва, а аз не знам как ще успеем с всичко това, и с всички нови предмети в училище, които ми се струват и трудни(Особено ЧиО най-силно ме стресира).
Инак, лятото не е съвсем скучал, но и не се е счупил от учене. Миналата година бяхме по-старателно, но това лято с това преместване, протече по-нестандартно за всички нас.
Но книжките ги отбягва упорито - чете само ако са смешни, или се отнасят до котки.

# 287
Моите близнаци дружно прочетоха книга и половина. Редуваха се и четоха на глас. Прочетоха и няколко от приказките по телефона на италиански. Сега сме на море, но и ма двамата им липсват приятелите и чакат с нетърпение завръщането в София.

# 288
Ако се наложи децата да отсъстват еднократно  от занималня какви бележки представят?

# 289
При нас има една готова бланка, която попълвам.

# 290
При нас не се изисква нищо. Пишат извинено отсъствие. Необходима е молба, ако детето ще отсъства редовно. Например моя приятелка взима детето на обяд два пъти седмично и трябваше да представи молба.

# 291
  • София
На края на ваканцията да се отчета и аз - щерката започна няколко книги от списъка, но нищо не довърши до края.... Домашното по АЕ и ИЕ обаче отметна за норматив, а не беше никак малко. Решава и малко задачи, вчера преговаря таблицата - като цяло почти я помни, но и днес и утре ще продължи с преговора. И тази година големият зор ще е БЕЛ...
От извънкласните занимания ще запази задължително танците и ще добави плуване през уикендите. Още се чудим дали да продължи и с логопедката. Ще изчакам резултатите от входящото и тогава ще реша.

# 292
Синът ми хори да плуваме два дни в седмицата. Сигурно два пъти ще бъде и на грънчарство/рисуване. Ще видим дали ще се запише отново на пеене в училище Simple Smile

# 293
еее, вие сте много арт Simple Smile радвам ви се! Ние сме плътно топката и задачите и нищо друго не се котира Simple Smile) Вчера го заведох на пробното на менталната аритметика, понеже ще сме в нов център. Беше резервиран, не искаше с нови деца и школа, и бях притеснена. Обаче - се оказа, че всичко му харесва в новия център и каза, че ще ходи. Такъв камък ми падна от сърцето, ако знаете Simple Smile)

# 294
  • пустинята Гоби
Класната ни писа тези дни да ходим да вземем учебниците до края на седмицата. Ще има време да се подвържат за другата седмица.

# 295
Ще се опитаме да сме арт Simple Smile Да вземе да поработи малко с ръцете си и да раздвижи въображението. Дано му хареса.

# 296
  • София
Аз вече взех и подвързах учебниците.

Хвърлих едно око тук-там. Все още е лесно, очаквам в пети клас да са драмите с материала.

Моето момиче засега ще е само на английски веднъж седмично, но цял следобед.

Много искам и на някакъв спорт/танци да ходи, но тя няма никакво желание за това. Не знам как да я мотивирам. Трябва с приятелка, но те всички ходят надалеч, пък и са напреднали... С тя има склонност да пухкавее и трябва да се движи повече.

# 297
Учебниците ще ни ги дадат на 16-ти. Грубо пресмятайки ще ни трябват 14 тетрадки. Има останали от миналата година. Ще пишат по всичко на широки редове. По програма е заложено и компютърно моделиране.

# 298
  • Бургас
На нас по математика ни искат голям формат ,карирани листи.

# 299
Ние ще се разминем с общо 11 тетрадки на първо време. Вчера дадоха учебниците, купих и облекла.
И за поредна година ще се чудим какви врътки да правим с взимането след училище 🙄 Не знам другите хора с какво работно време са и как успяват да ги взимат преди 17 часа. Исками се да сме като в чужбина с училищни автобуси.

Общи условия

Активация на акаунт