Четвъртокласници - 2025/2026

• 25 285
  • 454
  •   1
Отговори
# 315
делението с опашка не е деление с остатък, но е възможно да има и остатък. Това е точно опашката: пишеш едно под друго и сваляш следващата цифричка. Аз си обличам софийските дрехи и отивам на РС след секунда Simple Smile Имам 100 в джоба, очаквам да ги дам

# 316
  • София
Този месец парите хвърчат като есенни листа. Помагала и раници за двамата, за третокласничката много моливченца, несесерченца и всякакви неща, маратонки скъпарски за седмокласника, отделно всичко му е късо на него, и на двамата от спортовете им точно сега подновяват екипи, а те са по 200-300 лв, вдигат такси, та всичко накуп, а започваме сериозно и с уроците за баткото, които месечно ще са голяма сума.

# 317
И моите станаха дълги това лято. Аз се разминах с едва 20 лв.ура Wink

# 318
  • Разпиляна във въображението
Добре че се разговорихте, за да се сетя да подам за помощта за училище.

# 319
аз разбрах къде се ходи - в социално подпомагане. но не знам ако утре отида дали ще е ок, ИЛИ трябва да изчакам до началото на учебната година?

# 320
  • пустинята Гоби
Аз подадох онлайн заявление с ПИК на НАП  за помощта и отдавна ми преведоха първата част. Ето тук - https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … ii/uslugi-814/778

# 321
аз разбрах къде се ходи - в социално подпомагане. но не знам ако утре отида дали ще е ок, ИЛИ трябва да изчакам до началото на учебната година?
Аз подадох още юли, така че не трябва да се чака началото на учебната година.

# 322
Няма смисъл да се чака. Съвсем спокойно можеш да отидеш да подадеш.

# 323
Искат ли бележка от училище? Благодаря предварително за информацията!Бях забравила за тази помощ.

# 324
Как подавате електронно? Регистрирах се и имам две заявки и чака от сутринта, и не става нищо. Не мога да стигна до попълване на заявлението.

# 325
  • Бургас
Аз подавам на сайта на egov със ел.подпис
Бележка не съм прилагала, мисля че ти задължителни за първи и осми клас

# 326
  • София
Миналата година минах без бележка от училище. Служебно имат информацията по принцип.

Споделям един бисер от моята третокласничка. Редовно минаваме покрай училището ѝ и последния път тя поглежда към входа и заявява: Мамо, аз имам търпение да почна училище, даже огромно търпение имам! 😂

Отсега се почва с мрънкането, добре че часовете им почват в 8:20 и поне няма да става супер рано. Получихме и програмата. Само в петък са с 5 часа, в останалите дни са по 6 и свършват в 13:15 ч. Вече не са фъстъци. 🤗

# 327
  • София
От този дадения линк по-горе аз успях да подам. Трябваше да направя една бърза регистрация обаче. /Миналата година мисля, че подадох през Системата за сигурно електронно връчване/

Ние тази година сме от 7:30  Angry

# 328
Свалих си заявлението, попълних го, подписах го с ел.подпис и след това с прикачване го изпратих към нашата дирекция. Бележка от училище искат само за първолаците и за осмокласниците.

# 329
  • София
Аз пратих по мейл към социалните и ми го регистрираха. Ако го имате разпечатано , попълнете и подпишете, снимайте и по мейла

Общи условия

Активация на акаунт