Четвъртокласници - 2025/2026

• 25 272
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Тя ще ходи на допълнителни занимания,но само два дни в седмицата. Освен това, искат удостоверение от съответния клуб.

# 346
  • София
При нас взимането е най-рано в 16:00.
В случай на еднократна необходимост, устно уведомяваме госпожата.
Ако е системно, се пише заявление до канцеларията.

Миналата година от школата по английски ме питаха трябва ли ми някаква бележка, та явно си знаят. Този път сигурно ще ми трябва, защото в петъците изцяло ще пропуска занималнята. Ще видим.

Днес министърът ще е на гости в нашия клас. Децата ще му пеят песничка и ще казват стихотворение за София по случай празника на града.

Честит празник на всички именици!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 09:02 от Илит

# 347
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на имениците и на софиянци!

Много ни е тежка раницата. Направо... Единственото, което му казах да остави в училище са двете тетрадки за Занималнята Simple Smile Което изобщо не помага по отношение на тежестта.

# 348
И нашата раница е много тежка, а сложих само учебници и тетрадки по програмата за днес. Утре останалото.

# 349
  • Бургас
Сутринта занесохме всичко. Раницата остава в училище. Тя ще се прибира сама,освен в петък,когато взима раницата за уикенда. Тогава,вероятно сестра и ще ходи да и помага. М понеделник сутрин пък ходя аз с нея пак за помощ

# 350
При нас всички учебници се оставят в училище. Има ги онлайн. И пак тежи само с учебните и нормалните тетрадки, ама бива.
16ч най-рано може да се взимат при нас от занималня. Моето не ходи, но този е часа. Искахме да я пуснем някакви дни да си тръгва сама - бабата живее срещу училище - не можело, дори и с декларация. А познавам деца, които си тръгват сами трети клас. Ще видим.

Носят ли пари при вас, взимат ли си нещо от лафката? По колко часа имат на ден?

# 351
  • Бургас
Моята дъщеря се прибира сама още от края на миналата година. Утре ще попълня декларация и за тази година.
Имат по 6 часа,започват в 7.40.
В неделя даваме по 10 лева, за цялата седмица. Почти никога не купува нещо с тях . Евентуално ако и свърши водата. Аз и приготвям за обяд и за следобед закуска,както и нищо между тях

# 352
  • София
Не купува нищо, класната не ги пуска до лавката и по-добре. Тази година не иска на стол, ще опитам да й приготвям кутии. Повечето дни часовете са 6, един с 5 и един 7, но той е спорт.

# 353
Днес имаха стол. Върна се като фурия и каза - взех си на стола два и половина ХЛЯБА и ги изядох. Докато асимилирам случката и го питам дали все пак не говори за филии, и беше смешно Simple Smile
Обаче в класа са нечетен брой дечица. Днес са го сложили да стои сам. Дано не стои сам цялата година, защото е нов в класа все пак. Sad

# 354
  • Разпиляна във въображението
При нас също казаха, че не е добре да им се дават пари. Малки са, може да ги преметнат с парите, нещата, които се продават са и на завишени цени, а и големите могат да ги изблъскват.

# 355
  • София
Не е редно, класната трябва да го приобщи. Не може ново дете в класа да стои само, така си мисля. И като цяло някое дете да е само, въпреки че и синът ми имаше такъв период до 4 клас и казваше, че му е добре.

# 356
  • ВАРНА
Моят третокласник има по 6 часа всеки ден. Първия срок са втора смяна, преди обяд занималня. От 08:00 до 18:30 плътно всеки ден. Обяд в стола. Пари не давам за сега, предполагам, че и тази учебна година няма да ги пускат до лавката. Утре имаме родителска среща. Вход - свободен, изход - някъде около 100-120лв. 🙃

# 357
  • пустинята Гоби
По мои наблюдения децата се местят постоянно с кой да седят, та вероятно и детето на Руми няма да седи дълго само. Нашите кой знае защо са на бебешки чинове по един и ще са така до 4 клас. Баткото беше на нормални чинове по двама след първи клас и постоянно седеше с различни деца.

Моят син днес не ходи на училище. Вчера от студа ли, от данданията в училище ли, нещо простина и прекара вечерта в тоалетната пишкайки. Някак си успя да заспи, на сутринта пуснах урина и го замъкнах на нефролог - няма му нищо, от студ и стрес се случвало и пишкането отмина, та утре е на училище. Както каза класната - добре стартирате годината Weary .

# 358
  • София
Нашата класна периодично ги разменя децата по чиновете, от първи клас през няколко месеца моят син седи до различно дете.

# 359
  • Русе
Здравейте. Може ли ,ако имате и учите по сборника ,,Мечо и Медунка,, да ми снимате 11 стр. 😁 Защото току що викам да упражним ,но е откъсната страницата, което ме навява, че госпожата предварително ги е откъснала. Не , че има голяма гайда като ги упражним ,но все нещо ще запомни . Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт